Ett Bord I Mitt Liv

"Anne-Marie med låten Heavy"
 
Vill Ni se besiktningssvängen i ovädret så kan ni se den på denna LÄNK . Den är i en vlog form och är på Engelska. This link leads to a vlog in english.
 
Vad har jag då gjort idag. Jo, jag bygger vidare på bordet i bild. Jag plockade isär hela kalaset idag och har nu börjat sätta ihop det på nytt med nya tillägg som både förstärker det och gör att det ser bättre ut mellan bordskivan och det som är under det. Det ska också skydda speglarna från ofrivilliga spänningar eller om man ska frakta bordet. Det ska ju inte vara så att vänder man det på sidan så trillar speglar och innandelar ut på backen. Dock blir man ju sugen på en måltid efter ett tag.
 
Just nu är jag väldans trött. Steg iofs upp halv sju men har hållit igång hela dagen och när man sen då har en mätt mage, så smyger tröttheten inpå en när man är i matkoma. Imorrn blir det inget inlägg utan det blir mer på Måndag antar jag. Jag har tvättstuga på Tisdag om jag inte minns helt fel.( intresseklubben noterar ). Mer om hur veckan ser ut får bli efter helgen. Imorrn har jag inget för mig ändå så det finns nog inte så mycket tillägga då. 🤷‍♀️😛
 
Goddagens från Bloggen.
 
.