Underbart :-)

"Eric Clapton med låten Wonderful Tonight"
 
 
Underbart! YAYYYYYYY!!! Har just kommit hem ifrån en underbar match mellan Björklöven och TimråIK som slutade 3 - 4. Alltså TimråIK som segrare. Det blev härliga mål i första perioden där TimråIK tog ledningen med 2 mål. I andra så reducerade Björklöven, och därefter tog TimråIK snabba mål till 4 som sen stod sig resten av matchen. Tråkigt dock att Mattson inte fick hålla nollan, men ingen är mirakel arbetare i alla matcher. Stämningen var väl så där. "Löven" föll i stämningen allteftersom TimråIK knallade framåt. Haha. Jag är i alla fall asnöjd om än jag har ont i skallen och lite så där smått riven strupe, men whathehell!!! 3 fina pinnar i fickan för laget och det är allt som räknas!
 
Vad ska jag tro om nästa del av inlägget då? Fortsätta? Hmmm...okej några stycken.
 
43:) Om du var en hund, vilken hund skulle du vara?
      Den var bra! Det är en rätt enkel fråga att besvara, för jag skulle vara en golden eller samojed. Dem passar mig till lynnet och själen. 
 
44:) Vad reta du dig mest på med Jenny's svagheter?
      Det vill jag inte gå in på. 
 
45:) Om du fick välja att börja om ditt liv, vad skulle du ändra på?
      Inte mycket. Kanske hur jag gjorde vissa saker och att jag ägnat grundskolan och gymnasiet lite mera energi att plugga, och sen undvikit somliga människor, men med tanke på det jag har fått vara med om och fått uppleva, så skulle jag inte ändra på det alls. Möjligen kanske backa klockan 3år bakåt i tiden och ändrat en liten detalj. Vad det är, håller jag för mig själv.
 
46:) Hur många år var du i SydAfrika och har du nått speciellt bra minne där du kan berätta om?
      Jag var där i 17år sammanlagt. Det låter länge, men sanningen är att den totala tiden jag var där och den tid jag varit i Sverige är egentligen kort i jämnförelse. Att vara missionärs barn kan för många bli ett problem när dom återvänder till Sverige för uttrycket man kan ta en ur Afrika men inte Afrika ur blodet stämmer riktigt bra. Det finns alltid kvar en längtan tillbaka dit, om än bara på besök. Jag vet av flera som flyttat dit permanent igen.
 
Speciellt bra minne. Det är så många så Ni skulle få sitta och läsa i flera år på ett och samma inlägg. En kan väl vara Nyårsafton på Mtunzini Beach då familjen tog husvagnen ner till campingen bara en bit från stranden och jag träffade en speciell vän där som har och betyder väldigt mycket för mig fortfarande. Vi har inte träffats sen den kvällen men vi har kontakt fortfarande.
 
47:) Är du en svärmors dröm?
     Det beror på vem av dom som varit det som du frågar. En svärmor blev nog lite mera intresserad av att vara mer än svärmor och hålla sig på sin kant, så det kändes som att man var ihop med både dotter och mor i samma paket. Det kunde bara sluta på ett sätt.
 
48:) Om du fick välja flickvän av dom du varit med genom åren vilken skulle det bli?
       Ja du! Det är en svår fråga att svara på utan att vara orättvis, för det jag varit med, (med undantag av två), har varit underbara tjejer på det flesta sätt. Det har dock alltid blivit nått som förstört, antingen genom flytt, avstånd eller en överbeskyddande pappa eller att livet inte ville att det skulle vara så. Som man kanske säger, "ödet ville annat." Det fanns också tidens tand, där omständigheterna ledde till att man kände att det var mera vänskap är par kärlek efter ett mycket långt förhållande. Undantagen låter jag bli att kommentera på, men som jag ser det idag så skulle nog Jenny bli "the one and only" hur än segdraget eller patetiskt det kan låta. Om ni tycker att det är patetiskt av mig så är det Er åsikt, inte min.
 
49:) Hur många sex ställningar har du provat på och lyckats med?
      Har inte du med att göra.
 
50:) Hur många tjejer har du varit tillsammans med?
      Ehh...inte många. Kalla mig kräsen, men jag är en sån där som inte tittar på andra när jag är tillsammans med någon och har aldrig blivit tillsammans med en och avbrutit för att jag hittat någon annan "bättre."
 
51:) Rakat eller orakat?
     För mig eller menar du tjejen? Personligen? För egen del, rakat, men vad tjejen väljer är väl ändå upp till henne eller? Hår på benen är ju också upp till individen själv men jag tror dom flesta tycker det är skönt att låta läpparna och tungan vandra upp för lena ben ;-) Nuff said.
 
52:) Stora eller småbröst?
       Vad har jag med det att göra? Om tjejen jag är med är en A-kupa eller en DD-kupa eller FFF-kupa är väl inget jag kan påverka? Det är väl känslorna som räknas och ömsesidig respekt.
 
53:) Tight eller stor röv på en tjej? 
       En söt häck är ju alltid en söt häck, men där igen så är det väl inte häcken som räknas. Det är väl känslorna mellan killen och tjejen som är viktigast.
 
54:) Blå eller bruna ögon?
       Spelar det någon roll? Blåa och blågrön melerade ögon har jag alltid tyckt varit vackert, men det finns så mycket nyanser i alla färger mellan mörkbrunt till himmelsblå, så vem är jag att välja grundat på det. Det är samma princip som i frågorna ovan. Känslorna.
 
55:) Är du en spelare?
     Vilken sort?
Dator spelare = ibland
Tipset = Ytterst sällan men det händer
Travet = typ 4 gånger på år kanske numera
Tjejer = Nej.
Andra = Inte där heller för det är bara oschysst
Spelare som i våghals. Kan hända att det har jag provat på, nångång för mycket kan ibland tyckas.
 
56:) Idrott då? Vad var du duktig på där, om du idrottade alltså?
      Ja, vad ska man säga. Jag var väl rätt duktig på det ja. 11:22 på 100meter, 22:57 på 200meter var mina personbästa i löpning. Simmade bröstsim, spelade landhockey och var vänster ytter i fotboll och spelade tennis, squash samt paddlade kanot i forsar. Sen banracing med cykel som slutade med en massiv kollision som gjorde att jag slutade med den sporten. Pistolskytte vann jag alla tre klasser på, samt sniperskytte. Så ja, jag har provat på en del.
 
57:) Vad, om du svarade på det där med idrott gillade du mest?
      Hockey, skytte och simning (fisken i vattnet). Simmar 25 meter under vatten i ett sträck är nått jag fortfarande klarar av, Ibland kanske ytterligare 10 meter, på en bra dag.
 
58:) Var önskar du att du kunde vara?
      Jag lämnar denna fråga obesvarad.
 
59:) Hur ser en idealtjej ut för dig under kläderna?
      Vad vill du höra? Hår ner till baken, 180lång, blåögd, blond, tight kropp, tight häck och tight underliv? Det vore väl ändå att vara mansgrisig värre!
 
Det finns ingen mall för hur en tjej ska se ut eller för den delen någon enda människa. Vi är skapta som vi är, och säger feromonerna och hormonerna och hjärtat och själen att detta känns rätt, så är det så eller hur? Om man sen vill träna och sminka sig för att förbättra oddsen eller självkänslan för att må bra, så är det ju helt okej! Det är i alla fall som jag ser på saken.
 
60:) Om jag fick prova en sak på dig (Ja jag är tjej), Vad skulle det vara och varför?
      Det skulle du inte, för jag känner inte dig. Räcker det som svar? Jag föredrar att lära känna före i egen person för sån är jag. Om det är sexuellt menat, så skulle jag fråga dig, varför jag för du känner inte mig heller :-P. Ha det bra!
 
Det får räcka ett tag framöver. Jag är inte en sån som gillar såna här "frågesporter" eller vad många kallar frågestunder. Speciellt inte om jag inte har sagt jag vill lägga upp en sån. Men nu blev det ett undantag.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.