Godenkvällen I Stugan. 
"Bon Jovi med låten Great Balls Of Fire"
(Live)
 
 
 
Yes och hejsan. Igår råka jag ut för ett mystiskt internet krasch som gjorde att jag helt enkelt sket i att sitta vid datorn och såg film istället. Idag har det varit "lugnt" på hög nivå. För det första försov jag mig med 3 timmar vilket innebar att jag var sen till en föreställning som jag skulle varit på i Umeå, men det får bli nästa gång istället. Ingen ide att stressa ihjäl sig i denna halka.
 
I översta bilden kan man se hur otroligt konstnärlig modernatur i samband med kung bore kan vara. En nästan perfekt formad ansiktsmask av snö i busken. Jag blev bara tvungen ta bild på den. haha.
 
I bild 2. Ja inte den bästa men skitsamma. Träningen har börjat ge resultat så sakteliga. Ni som följt bloggen ett tag ser att jag har gått ner i vikt ganska dramatiskt och fått lite "extra" på nödvändiga ytor eller hur man säger. Är dock sjukt överraskad att jag fått tillbaka så mycket hår under den senaste tiden. Jag har nog inte haft så här mycket hår på skallen sen 16år tillbaka i tiden eller mer. Det kommer försvinna igen för det lossnar fortfarande tuvor här och var och det lär det göra tills slutet på behandlingen. För att göra Er tjejer lite avis så har och får jag inge hår på benen. Slät dygnet runt året om ;-) ingen rakning eller nått annat sånt svidande ryck.
 
Nä men om man nu ska ta vara lite seriös, eller som Jenny sa "kan du det?" ibland så jag har bestämt mig att inte lägga mig ner och dö utan en fajt. Detsamma gäller kärlekslivet. Vill man nånting starkt nog och tror på det till 110% så ger man inte upp utan en fajt, för det är värt att kämpa för det så länge det krävs. Det gäller även så mycket annat i livet.
 
Nu har jag lyckats få in detta inlägg, och nu fortsätter jag kvällen med TV-Serien på Netflix, "Manhattan" som handlar om "Manhattan Projektet" som skapade grunden till kärnvapenbomberna som släpptes på Nagasaki och Hiroshima under andra världskriget. Det är en dramatisering av livet runt dom som jobbade med projektet, mer än om själva bomben. Kärleksbekymmer, hälsoproblem, hemlighetsmakeri med mer, med mer... Jag började slö se den under tiden jag åt middag men fastnade för den så nu kör jag maraton på serien ikväll och inatt, då jag uppenbarligen inte har nått inplanerat för morgondagen.
 
Kom ihåg Ni som ska ut och festa att göra det med förståndet och inte ta några onödiga risker. Kör Ni bil, drick INTE och kör försiktigt för det är snor halt ute nu när plusgraderna och snöblandat regn kommer på besök. Det gäller även Er som går. Ha en trevlig kväll.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.