Dramatiken Fortsätter

 
"Holmsve med låten En Röd Liten Rose"
 

Det är en del saker som spelar....en viktig roll....i livet. En av dessa är kärlek. Det är en komplicerad sak med sina upp och ner, krav och bråk, tjaffs och glädje. Det börjar med bråk och slutar med bråk? Pytt. Jag kan säga tvärsemot för där kan jag ta avstånd ifrån. Med hjärtat Jenny och mig var det "blixten från klar himmel" på Subway 2011. Saker händer av en anledning och kraschar av en anledning. Den värsta kraschen är ändå ett missförståt ord och handling som upplevs som ett lögnaktigt svek. Det medför en svidande överreaktion som gör både givaren och mottagaren oerhört ledsna och besvikna och bestörta.
 
Om Ni undrar över bilden så är det den bukett jag gav hjärtat Jenny nu sist när jag träffade henne. Jag hoppas också att det inte blir den allra sista. Den obehagliga situationen har uppstått där vissa tredje parts individer försöker göra anspråk på hennes hjärta och dom går ut med det på FB som om det redan är klart och det smäller inte högt i ögonen på dom som vet vad situationen egentligen innebär. Reaktionen kom för ett löfte bröts eller i alla fall upplevdes som det. Jag är väl inte sen att erkänna om det var obefogat så var det fel av mig i ett sådant läge. Som sagt, sånt hör livet till.
 
Det är inte katastrof. Snarare en interlud i livets gång. Att slå bo tillsammans hade ju varit önskvärt men när inte saker och ting stämmer på alla fronter så är det ju som sagt lite svårt. Kärleken är som en diamant, en röd ros, en choklad, en sol och en evighet. Vad är då med chokladen kan det frågas. Jo den smälter ju i solens glans och diamanten gnistrar och lyser upp i alla världens färger och rosens röda sken påminner om röda läppar som ler ikapp med alla det ovannämnda och doftar gott. En kvinnlig vännina till mig sa en gång " En kvinna är som en ros. Ser vacker ut, doftar gott, mjuk att vidröra men kan vara taggig som stryk" Om det stämmer är upp till var och en att avgöra.
 
Klart är dock att Jag Älskar hjärtat Jenny i vått och torrt även om inte vi är eller skulle vara tillsammans. Det får jag leva med och det är för någon därute att försöka sig på att bryta. Intressant läge :-P Haha. Nä men seriöst....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt