Living In A

"Anton Ishutin med låten Show Me The Meaning"
 
Idag blev en kortvarig affär. Jag vaknade 15:30 efter att jag somnade om mitt på dagen. Jag förstår att kroppen behövde ta igen sig men detta var löjligt. I bild är en av det första hamburgarna från MAX som var en rejäl besvikelse. Torr och smaklös så det var skam på torra land, men jag tänkte det är lika bra jag håller tyst om det. Jag behövde ändå få i mig nått a la pronto, men det var så långt ifrån vad jag var van. Jag har inte haft tid att sitta och jobba med mina överssättningar på boken till engelska för jag var ju som sagt på annat håll och jag har annat på hjärnan just nu.
 
Idag är det inte heller det underbaraste av väder. Det är långt mellan solglimtarna och temperaturen har legat stadigt under -6'C så det håller på kyla till sig så här lagom. Jag gör det här inlägget mest för att visa på att jag inte har helt försummat bloggen och Er mina läsare. Mitt liv går som på tomgång vad gäller äventyr och rund resor just nu så det blir som det blir. Eventuellt far jag på Onsdag eftermiddag till Umeå och ser Björklöven - TimråIK matchen.
 

 
English:
 
Today became a somewhat short affair. I woke up at 3.30pm after I happened to refall asleep round noon. I can understand my body saying to me to do some recapping. In the picture is one of the first hamburgers from this particular restaurant that I have bee dissappointed in. Dry and tasteless, but I thought I may as well keep my mouth shut and eat it since I needed to charge my batteries pronto. As for the book, i haven't had time to deal with that for a while with the translation, and I have also been busy with other things on my mind.
 
Today hasn't been the best weather. It is far between sun glimpses and the temprature has steadily been under -6'C/21F so it is starting to cool down the surroundings. I am mostly doing this post today to show that I am still alive and that I am sorry if you feel that I have been neglecting you and the blog. My life is in a bit of a stasis right now as far as travelling is concerned. Maybe I may go to Umeå on Wednesday evening to watch the hockeygame between Bjorkloven and TimraIK.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.