You're Ugly As F__k!

"The Exies med låten Ugly"
 
Svenska inlägget längre ner.
English First Tonight:
 
Okej, so the joke is on me, but I seriously cannot help the way I look. I am born this way and unless I spend millions of dollars for a total makeover I stay the way I am. To you that thinks that I am ugly as fuck, all I can say is, "So What?" I couldn't care less what you think about my vision and the way I look, than I care about a turd in a field of long grass. Reason? Simple. I am who I am, and I am born to look this way, and if I have had a few misshaps in my life, that is the way it goes. What should I do about it? Cry? Not likely. There that is my answer to your anon comment, that I will not even be bothered to publish. Have a nice day!
 
As for today, nothing has been done, other than yet another hospital visit.
 

 
Svenska.
 
Jag fick ett surkart kommentar av en läsare som är från den engelska delen av mina läsare som tyckte jag var ful som skit, och mitt svar är enkelt. Jag är den jag är och utan att spendera miljontals dollar för en total makeover så är det inget jag kan göra åt och förblir den jag är ändå. Jag svarar bara, "Vem bryr sig?" Ska jag grina över det? Tss!
 
Idag har inget märkvärdigt hänt annat än att jag har varit på sjukhus en sväng.
 
Godmiddag och Godnatt från Bloggen.
 
.
Innan Ni kommenterar:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.