Yowch This Is B A D

"Three Days Grace med låten Pain"
 
Fy flygande trumorkester med samba toner i falsett. Jag har knappt orkat sitta vid datorn dessa 2 dagar och det pga att just nu har jag spänningsmigrän som är det värsta på länge. Jag tänkte jag skulle skriva ett par rader så det inte skulle bli så långt uppehåll. Iofs så spelar väl det lite roll men just i detta nu...
 
Jag har fått 2 goda besked i alla fall som motverkar det 2 dåliga som jag fått. Det går i ett ut med andra ord. Hur som helst så ska jag på sjukhuset på Tisdag eftermiddag till veckan och Onsdag förmiddag också. Det kan bli mer om jag blir inlagd en längre tid och det lär väl märkas här på bloggen om inte annat. Som en sa " Det blir nålfest, nålfest, nålfest hela dagen och det sitter bäst för det blodsugande vampyrerna i blått, vitt eller grönt" -.-! Iofs är jag van vid att bli stucken vid det här laget, men alltid finns det nån som är hur ska vi säga, "mindre stickvänlig" för att vara snäll i orden.
 
Det blir i alla fall att sova på golvet på madrass inatt, för det är det enda som hjälper när det blir så här intensivt så jag säger därmed
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Tuff Tuff Tuff...

"Quvenzhané Wallis, Zoe Margaret Colletti, Nicolette Pierini, Eden Duncan-Smith, Amanda Troya med låten It's A Hard Knock Life"
 
Nej inlägget handlar INTE om tåg. Jag har iofs funderat på kråka på om Norrbotniabanan vid tillfälle men inte nu i alla fall. Igår hände något mystifikt. Kanske inte så märkvärdigt ändå men jag har inte haft intensiv öronvärk sen jag var barn och det håller i sig än idag. Igår hade jag dessutom skrikande intensiv migrän så i stort sett hela dagen blev tillbringad i sängen med en kudde över skallen och en hink med vatten brevid sängen. Ew tänker Ni säkert eller "intresse klubben" men som jag sagt 1000ggr tidigare, (lite överdrivet förstås) så är det min blogg och det är trots allt en offentlig dagbok på sätt och vis, så jag skriver det som mig behagar. Jag verkar då i alla fall få slippa huvudvärken idag och jag hoppas det håller i sig. Som Ni vet, så spänner man sig ofrivilligt i musklerna i ryggen, axlarna och nacken på den sida som man har ont, vilket bara förstärker annat.
 
Jag ska dock försöka ta itu med disken åtminstone och dammsuga lite. Jag måste dessutom ut till butiken och med det 6 minus grader vi har just nu och relativ vindstilla så kan jag dra på mig öronklämmorna och värma öronsnibbarna en smula som skydd. Det var väl allt jag hade att erbjuda för dagen.
 
Jo, dagens låt kommer från filmen "Annie." En sen 80'tals film om en liten tjej som bor på ett barnhem och längtar efter att bli adopterad till en "fin" familj och så en dag händer det, men kanske inte riktigt som hon tänkt sig, då hon är ett busfrö av Episka proportioner. Leta rätt på den och se den om Ni hittar den. Komisk och smått gullig i ett paket.
 
 
Godmorgon och Godmiddag från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Wow Some Are Lucky

 
"Alice On The Roof med låten Lucky You"
 
Hemmagjorda hamburgare med pommes i bästa "Donken" stil eller kanske Max. Haha. Tyvärr hade jag inga grönsaker annat än lök hemma så det fick bli en grönsaksdressing som kompensation, men ack så göttans det blev. Köttfärsbiffarna var färska och rejält fylliga så det var inte då brist på smakligheten i alla fall. Det var dagens middag i ett nötskal.
 
Dagen idag har bestått av att sitta och se hur vinden blåser skiten ur omgivningen, förutom att blåsa mig halvt bort från jordens yta trots min vikt. Jag läste i Allehanda.se och ST.nu att ett hus på Kyrkogatan i Härnösand har fått ena husväggen i lägenhetsbyggnad nerblåst. Jag kan bara undra hur slarvigt byggd den måste vara för ett tegel och betong hus ska kunna motstå vindar på upp till 200km i timmen och mer därtill och idag blåste det ca 55km/t där. På vissa ställen har jag dock hört att det blåst närmare 83km/t vilket bara det är svår kört om man sitter i bil på utsatta ställen.
 
Dock, så såg jag att en som jag följer på Insta, hade 20 plusgrader i Norge där denne bor och hade stått i shorts och linne och fiskat i solen. Knorr. Hade behövt lite värme jag. Ikväll så såg jag och Marran Skellefte AIK spela hemma match mot Frölunda. Man kan ju undra hur domarna lyckats klara svartvita zebra examen för att döma en hockeymatch. Det slutade med en snöplig förlust för Skellefte med 1 - 2. Aja, shit happens. Nu har dom en match till på sig att "ta hem" den stora potten till semin.
 
Nä gott folk.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Stora Tider

 
"Lisa Nilsson med låten Var Är Du Min Vän"
 
Jo tjena...7 plusgrader som känns som 0 tack vare den otroligt starka blåsten som nu råder. Läste att SMHI varnade för vindstyrkor på upp till 21m/s och lokalt även kraftigare. Den värmen blir och blev bokstavligt bortblåst. Skönt dock att vi närmar oss den varma årstiden igen. Jag känner jag behöver få sol och värme nu för att ladda mina fysiska batterier som i skrivande stund är nära nog uttömda helt av allt skit som hänt det senaste halvåret.
 
Nu är ju inte allt nattsvart heller. Det är mycket positivt som hänt också och det ska jag inte klaga på, framförallt att ha fått träffa nya människor, varav en del har jag blivit vän med och jag bor i en fin 2:a och jag har mat på bordet och en bil som går utan att tjorva i onödan. Det senare kostar ju så mycket pengar när det krånglar så den är tacksam ur den synpunkten för det som behövts ersättas har varit billigt.
 
Just idag har väl inte varit så där inspirerande precis. Jag har gjort en del saker som behövts ta itu med och tvättstugan är återigen bokad för en mindre upprensning. Jag upptäckte bland annat att det nya gardinerna jag har investerat i var inte så där värst färgfasta och behöver därför tvättas en omgång för att få bort det överflödiga färgdammet som ibland textilier får. Inga märkvärdiga ena är dom men passar nog bra i sovrummet ändå.
 
Igår var "egen tids" dag. Satt och spelade enkla FB spel, satt ute på balkongen en bra stund för första gången det här året och sen såg lite film. Om och när jag får tag på en apparat så ska jag även recensera filmer jag sett och ha snuttar av det i bakgrunden. Detta mest för att träna på studio hanteringen av det studio material jag har för att digitalisera olika saker. Det slog mig också att jag har ytterligare ett stor projekt, men om jag ska aktivera det i sin helhet så kommer jag få jobba på det i resten av mitt liv i flera timmar varje dag. Far min var en stickare på att allting skulle fotas i diabilds format och med diabilds film och det är tusentals av dom i en kartong i källarförrådet, och det kommer krävas en dedikation utan dess like att digitalisera dessa en och en.
 
Nä, nog babbel. Hoppas Ni haft en skön och avkopplande helg och känner Er lite mer laddade inför kommande vecka. För Er som pluggar så är det ju snart Påsklov som Ni med all säkerhet inte kunnat undgå se, då det redan 6 veckor före Påsk finns Påskmust och Påskgodis att köpa.
 
 
Godkväll och Godnatt från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)