Ur Mitt Fönster

"Streaplers med låten Regnet Faller Mot Mitt Fönster"
 
 
 
Allt Du behöver säga är, "Ja jag vill också", om du känner dig träffad när du läser detta, och ta det stegen som behöver tas för att förverkliga det. Stå för dina ord! Slut med rund dansandet och katten kring het gröt! Man blir inte yngre och lyckligare av att dra ut på det hela.  ;-)
 
Men....
 
nu till nått helt annat. Sundsvall i stoooora bokstäver där man minst förväntar sig det, men riktningen går inte ta miste på. Nu börjar omgångarna för TimråIK hockey och hela HockeyAllsvenskan sina innan det blir Final och Slutspel och kval samt MecaHockey Games. Spänningen stiger. Blir detta steget upp i SHL igen för TimråIK eller ska vi fajtas ytterligare en säsong i Hockey Allsvenskan. Det har blivit en berg och dalbana så här i sista timmarna av säsongen med TimråIK nere på en 6:te plats. Jag hoppas och rotar för att dom går upp till SHL i år, trots att det har varit några riktigt usla matcher som har spelats. Det har dock varit den starkaste säsongen på ett tag och det tycker jag dom ska få all heder för. Ja, jag har TimråIK i hjärtat, säga vad man vill om den saken. Alla kan ju inte hålla på samma lag, och bara för att man håller på andra lag än en själv gör en inte till en sämre människa.
 
Skellefteå AIK följer samma plats markering. Det har frågats vad jag tror blir den sistnämndas slutliga placering för säsongen och jag har sagt en 4:de plats. Nu återstår det bara se om jag har rätt. Det kan ju inte påstås att SkellefteAIK har spelat deras bästa säsong. Det har varit en fruktansvärt massa krabbgång och slarvigt spel. Ibland har det till och med sett ut som om dom gett blanka "fan" i hur det går med den dåliga motivationen som dom verkar ha haft denna säsong. Nu ska jag inte ge mig in på en onödigt lång spekulation om detta men jag tycker ändå att jag har rätt till min åsikt så som den är.
 
Det var en bit att köra till Sundsvall, eller ja, rättare sagt Härnösand, där jag befinner mig i skrivande stund. Jag har varit assist åt en som fotat idag i ett sammanhang. Jag går inte in på det mer än så, men när jag ändå är här nere så kan jag ju likaväl gå på TimråIK - Modo matchen när jag nu också har biljett(er) till den matchen. Har jag nån med mig? Svar, Nej! Jag hoppas bara att inte vädret busar upp sig så pass illa som SMHI har utlovat för då blir det inte kul köra tillbaka norröver efter matchen, så ja, så ser det ut i skrivande stund.
 
Mer på Fredag
 
 
Godkväll och Godnatt från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Only Time Will Tell

"Asia med låten Only Time Will Tell"
 
 
 
Hmm...."It's raining It's pouring, the old man is snoring.......", nä inte riktigt men "It's snowing, It's flowing, the people are falling" kanske skulle passa bättre. Återigen har man lyckats med en sån där skön -.-"" vurpa tack vare brist på sandning och benen har infunnit sig ovanför midje nivå och platt ner på ryggen innan man han ta fatt sig och denna gång med armarna fulla med annat. Hur många smällar tar det för att avliva en fotograf eller i detta fall en "isdrake." :-P Rullstol nästa??? Inte än i alla fall verkar det som. Jag har remiss till Lasarettet på Fredag morgon för röntgen för säkerhetsskull då jag fortfarande hade värk från förra dåliga landningen.
 
Oturs förföljd? Nja, inte riktigt. Shit happens och då hårdpressad snö på blankis lossnar och det inte finns sand som stoppar så är man i regel chanslös. Det är sånt som händer. Jag måste nog börja träna på fallteknik igen ;-) för det var jag faktiskt duktig på en gång i tiden. Det räddade mig undan många onödiga skador som kunnat uppstå. Jag är väl lite av en äventyrare och har nog provat på en del i livet men nu när man är otränad, för att säga det minsta, så tar en vurpa betydligt mer än det behöver göra. Tur i oturen så undvek jag att smälla huvudet i backen.
 
Som sagt, ena dagen fint väder, nästa snö, nästa snö med kallt väder för att dagen efter töa är som bäddat för halkolyckor för folk och fä, bilister och cyklister. Sverige lever vi i och så länge man gör det får man räkna med sånt här som händer, men för att se det från den ljusa positiva sidan så är vi på väg mot våren med storm steg. Frågan är bara om man får tillbringa det bra dagarna utomhus eller om man blir fast inomhus....
 
Nä, om man skulle ta och laga till nått att äta. Ikväll ska jag satsa på laga till Udon igen med lite blomkål och tomatsalsa och strimlad bacon. Mums!
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

i Skellefte

"Lucius med låten Something About You"
 
( Denna länk är tillfälligt aktiv och länkar till SVT's Play Hemsida. )
 
Mellomissil i Skellefte. Ja, det var fest på schtaaan och David Lindgren satte fart på hela tillställningen med sin låt "I Skellefte" som var special skriven för ändamålet då han, som Ersmarks pajk, var tillbaka i sina hemtrakter med melodifestivals kavalkaden.
 
Vad ska jag säga mer om melodifestivalen? Jag vet inte. Att Viktoria vann denna omgång var väl kanske inte mer än väntat, men att Loreen bara kom in som andra chansen tyckte jag var lite synd. Hon får vara glad att hon inte diskades från det med tanke på att hela hennes låt hade läckt ut på internet före själva framträdandet. Hur som helst, högljutt och jobbigt med alla "fläsckande" (flashande) ljus och strålkastare har som begagnat en huvudvärk från helvetet idag.
 
Vad hände mer igår då? Det undrar jag med. Nä, skojar. Jag var ut en sväng i det vackra vädret. For och handlade in nå bas behov såsom Alvedon och iPren, och tur var väl det, nu så här med eftertanke. Sen passade jag på och tog en snabb städrunda för att sedan laga till en enkel middag och åkte sen in till schtaan på kvällssidan efter en rykande dusch. Nu är det säkert nån gladgös som hittar på att huvudvärken är från festande också, men det kan Ni glömma då jag varken dricker alkohol eller röker.
 
Idag då? Remains to be seen..........
 
 
Godmorgon och Godmiddag från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

När Intryck Skapas

"Anna Kendrick med låten Get Back Up Again"
 
 
 
Semmelwrap, årets "grej" och delikatess på Stigs Konditori i Skellefteå. Detta då tillsammans med en Irish Latté sätter pricken över i:et. Här då tillsammans med närbekanta. Intrycket då? Ja, både plus och minus. Plus är att den är ovanligt god, minus = Kladdigt värre om det börjar läcka ur pappersbehållaren runt den. Jag tror att det är lite av det engelska uttrycket "it takes getting used to."
 
Men....
 
När man nu är inne på ämnet av intryck. Jag var på 3 olika ställen i schtaaan, däribland M&M där en person i kassan har gjort ett stort positivt intryck på mig. Leende, glad och tar sig tid att ta ett litet snack. Söt också som 1000:an. ( Ta åt dig ), sen på en second hand butik i närheten av en Rondell, där det var en nysvensk jänta som fyllde 23år samma dag jag var dit. Hon satte verkligen sig i hjärnan. 3år i Sverige och utstrålar en otrolig personlighet som speglar sig kraftigt i ögonen, och så en närmare hemmaplan. Trots ett underliggande mörker så finns det gnista i ögonen som inte går att missta sig på. ( L, jag hoppas du förstår mig rätt ).
 
Vilket som. Det jag är ute efter med detta är hur olika personligheter kan skapa ett intryck på en person på olika sätt. Små detaljer som sticker ut och fångar ens uppmärksamhet och gör att man kommer ihåg dem.
Det är mer ofta att ett postivit intryck lämnar sina spår på längre sikt, men likaväl kan ett negativt, elak intryck sätta sina spår på livstid, så även om den personen förändras, så är det nästan omöjligt för dom att göra rätt för sig igen och bli accepterade. Det finns ingen tillit eller förtroende i världen som inte alltid kommer ha det där gnagande känslan att något inte står rätt till.
 
Så var det med en man som jag träffade på. Det var ett instinktivt illatycke där personen ifråga lämnade ett väldigt isigt och kallhjärtat intryck. Typ "håll dig undan annars dräper jag dig" känsla. Sånt är väldigt obehagligt.
 
 
Godmorgon och Godmiddag från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)