One Small Word

"Stiftelsen med låten Hon Finns Överallt"
 
 
Denna dagen har verkligen tatt ut all energi man har i kroppen, men efter en uppfriskande rask promenad så har det blåst lite liv i kropp och själ. Nu har jag också fått snacka med en kompis så det blir lite lättare med att sitta hitta här och uggla. Nä men jag har i alla fall fått klart allt pappers arbete för denna gång och ska nu iväg en kort sväng med Marran ett par timmar till några av hennes bekanta och äta och roa oss. Vad det är vet jag inte riktigt än men det återstår väl att se. Det är Fredag. Festa lugnt, ta hand om varandra, låt nykterheten styra bilen och vettet styra resten. :-)
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

I Am Holding The Door Open For You

"Nisse Hellberg med låten Håller Min Dörr På Glänt"
 
 
 
Intressant må jag säga. Svensk vecka och minskat antal läsare på bloggen. Där ser man. Aja det är bara det här inlägget och ett till sen återgår jag till det normala så att säga. Jag har varit tvunget på sjukvården igen. Det är ett evigt kretslopp som aldrig tar slut tydligen. Om det inte är det ena så är det det andra.
 
Idag var det surt väder så här på eftermiddagskanten. Det såg lovande ut på morgonen men nu är det.... Jag har tagit mig en städdag idag och därmed blir inte detta inlägg det längsta i historien. Jag fick en förfrågan om jag kunde köra mer på boken min och jag antar jag kan klistra in några inlägg ifrån den. Det är fördelen att ha manuskriptet på datorn. Jag kan bara välja och vraka avsnitt ur den som det behagar. Iofs gör för snabbt inlagda inlägg om man nu ska vara stressad, vilket jag inte egentligen har anledning till.
 
TimråIk då? Ja, dom förlorade matchen i Hovet mot AIK med 1 - 3 MEN tog en riktig rykare igår kväll mot Oskarshamns IK med en 3 - 0 vinst och därmed står kvar i serie topp. Jag var imponerad över deras spel. I vissa lägen kändes det lite som att dom lekte med Oskarshamn men i andra så var man lite orolig att självklarheten i spelet skulle få överhanden vilket skulle leda till slarv, men det visade sig att det mesta blev rätt ändå, trots, hur ska vi säga, något konstiga utslag från domarna i vissa lägen. Jag ska inte vara överkritisk för det höll ända in i mål och så länge det gör det är jag nöjd. Klacken var på gott humör med vigör som räckte hela vägen hem. Bra jobbat hörni.
 
SkellefteAIK har en tuff match att vänta sig ikväll mot Växjö som har spelat hårt och bra samt har en målkanon i laget. Med en 5:te placering i tabellen så har dom det dom har att göra för att köra ikapp toppen av serien. Okej visserligen har dom inte spelat lika många matcher som det övriga i topp men poängen drar iväg.
 
Nu ska jag inte springa iväg in i nån långdragen hockey kommentar i detta inlägg för det har en förmåga att skena för mig, som för många andra hockeynördar och entusiaster. Sköt om Er :-)
 
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Allting

"Dani M med låten Allting Jag Har"
 
 
Allting som händer har ett mål eller syfte. Andra uttryck är "...att ödet bestämmer" eller "Det är meningen" eller mer roliga bokstavs eller meningsbildningar. Whatever happens, happens for a reason. Jag vet inte om det är riktigt sant. Sanningen är nog snarare att vi människor styr det som händer oss i väldigt stor omfattning. Visst, ibland kan det ju tyckas att vi gör saker och ting för att saker och ting "bara händer" eller att det är oförutsett, men allt som oftast så är det egna valet styrt sen tidigare.
 
Ta till exempel det här med att kunna spå i framtiden, eller se händelser innan dom händer, eller deja vu. Kan man där påstå att man har "bestämt" vad man ska göra, eller är det redan förutbestämt för att leda oss på den ena eller andra vägen. Sen om vi "av egen fri vilja" väljer att ta en annan väg än den förutbestämda, så straffar det sig med att saker och ting går åt pipan.
 
Varför det är så, det vet nog ingen, men, på sätt och vis så är det väl det som är meningen med livet. 42! Eller? Helt ärligt. Jag har ingen som helst aning. Jag har tillbringat större delen av mitt liv med att försöka lista ut vad meningen med livet är, och det enda jag kom fram till är ????!!!*****
 
Ta till exempel igår, och idag. Allt det jag tänkt mig, utom tvättstugan och ett brevpaket, har inte gått som planerat. Jag har fått ändra gång på gång pga antingen oväsentliga telefonsamtal (i alla fall enligt min mening) eller migrän, men whatever det må vara som strular till sig kan man ju hälsa hem till. Det är iofs inget katastrofalt, men det vore skönt att ha fått bort det och nu lär jag få sitta uppe nästan hela natten istället för att få det gjort, vilket, i sin tur, leder till att jag vaknar sent i morgon igen >.<!! Fast iofs, jag kan köra en vaken race till midnatt natten mot Torsdag för att komma in i rätta svängen igen. :-P
 
Nä nu ska jag tillbaka till tvättstuga och byta maskiner igen. 3dje gången gillt så kanske, kanske, jag hinner klart till 21.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Om Du Bara Visste

"Uno Svenningson med låten Om Du Bara Visste"
 
 
 
Ja, om du bara visste vad jag saknar dig. Ibland så är det en tanke och känsla som är så kraftig att jag nästan inte vet var jag ska ta vägen. Mamma, Moster Judit, Tant Anna, Faster Ulla vila i frid för utan Er så hade inte jag varit kvar i livet. Erat stöd och Eran tid Ni gav mig har betytt allt när det verkligen har gällt. Detta omfattar även Jenny och Plexus, fast dom är fortfarande i livet.
 
Det handlar inte om det personen som står eller har stått en närmast lever eller har gått bort. Det handlar om tacksamhet, kärlek, omtanke och minnen. Det dom har gjort för en eller fortfarande gör för en oavsett var dom än befinner sig. Det senaste 12åren har 8 av mina närmaste avlidigt, och det sista 3 inom loppet av 1½år.  Det är tufft att se dom dö en efter en annan så där. Jag satt och tänkte efter hur många av mina bekanta, nära och kära släktingar som har dött sen 1990 och det är i stort sett en hel generation som har avlidigt. Det är bara en kvar i livet men har inte så länge kvar för han har också fått cancer och alzheimers. Den ena sjukdomen förstärker den andra, så det lär inte dröja länge.
 
Att namnge dom i deras ära.
 
Mamma Bertha                     (72år)
Pappa Kjell                           (90år och 1 vecka)
Farbror Kalle ( Karl )               (68år)
Farbror Lennart                      (76år)
Farbror Anders                      (72år)
Faster Gudrun                       (59år)
Faster Ulla                            (89år)
Faster Maria                          (99år)
Moster Ina                             (62år)
Moster Judit                           (92år)
Moster Hertha                        (97år)
Morbror Oskar                        (97år)
Morbror Ivar                            (47år)
Tant Anna                              (102år)
Tant Getrud                            (57år)
Maria (Mia Haraldssen)            (35år)
Åsa Gudmundsson                  (40år)
Staffan Torkelsson                   (62år)
Stefan Andersson                    (55år)
Inga Edlund                             (67år)
Rune Edlund                            (72år)
Sven Lindh (Genom Jenny's släkt) 66år
Millan Kvist  (Matilda Maria)      (28år)
 
Tack Alla för det Ni har gjort. Vila I Frid.
 
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)