Yeah Right -.-"Dionne Bromfield med låten Yeah Right"
 
 
 
Behöver nog inte säga så mycket vad jag menar med det. Det syns nog, nog så väl i bilderna. Första snön har kommit och det "ogilla knappen". Jag har inte varit en "fan" av snö på väldigt länge. Nu för tiden retar jag mig bara på den, men det är ju inte så mycket göra åt. Jag måste säga att jag aldrig har riktigt vant mig vid snö. Den får mig bara att längta till värme. Visst den är rolig, som foto motiv eller att se på sporten tillsammans med andra...till viss del, men ändå.
 
Jag har haft tvättstuga i eftermiddag igen. Jag måste ha ätit nått olämpligt igår eller nått för jag fick springa på toa och spy halva natten och inte nog med knasiga drömmar som plåster på såren. Hur som helst så har det inte direkt varit nått särskilt som jag har gjort idag. Filmredigeringen har lagts på is någon eller några dagar då det blev så här. Hoppas man får sova inatt.
 
Godnatt och Godmorgon från bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Ibland Så

"Louis Edwards med Halloween Funk"
 
 
 
Ibland möter man människor/individer/personer som gör ett omedelbart intryck på en och bidrar till att man kommer ihåg små detaljer även vid ett ögonblick. Det är dessa som gör att man blir glad och ger en kraft att fortsätta. En blick, ett bemötande, en hårtoffs eller bara en enkel liten handling och den positiva auran gör att det går vägen för en.
 
MEN...
 
Att få 7 rätt på travet och sen bara vinna nån hundring när man väl lyckas få in fullpott... Det är surt! ( Hade jag vunnit miljoner hade jag INTE nämnt det här i allafall. Det kan jag säga! ) Aja, livet går vidare. Just nu antar jag att dom flesta har höstlov och en sak jag kom att tänka på är, hur ofta sammanfaller inte höstlovet med att klockan ändras till vintertid? Jag börjar tro att det finns en avsikt med den kombinationen för tidsomställningen brukar ju påverka på ett negativt sätt och det tar några dagar att ställa in sig på det nya "schemat" så att säga och vad är då inte mer passande med ett lov i samma veva.
 
Hur som helst ska Ni som har höstlov ha ett riktigt skönt sådant och passa på ladda batterierna för det mellan korta passet till jullovet. ;-) Själv så blir det en vecka hemma utan nått större planerat vad jag vet idag i allafall. Vad jag däremot vet nu är att jag ska passa på och ta en promenad i solen med kameran, om än det inte är direkt så varmt. Frosten låg tjock på backen tidigt imorse. Kanske när jag kommer hem igen så har jag fått i mig så pass med havsluft att jag faktiskt kan få mig nån vettig sömn nån timme eller två innan jag tar itu med filmredigeringen igen. Natten mot idag har varit fylld av ....hur ska vi säga....knäppa drömmar/mardrömmar och jag fattar varken in eller ut i vad dom egentligen har för syfte för inget av det jag drömde om är ens i närheten av nåt jag varit med om i mitt liv, mig veterligt. Kanske i ett förra liv.:-P
 
 
Godmiddag och Godkväll från bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Oh Ah Window

"Imagine Dragons med låten Hear Me"
 
............... Yeah well, nu ser du. Är jag en sämre människa för att jag har ett behov av dessa? Att jag hör mer än jag har hört på flera flera år? Inte nog då med att nån viss person råkade sparka mig över vänstra örat för några år sen, visserligen inte med avsikt, i stundens hetta, så trumhinnorna skadades än mer, utöver den bullerskada som redan orsakats av bullriga arbetsmiljöer. Det är inte så mycket att göra åt och så har jag därför nu turen att så länge dessa fungerar för mig kunna höra.
 
Jag hade inte insett förrän dessa kom in i min tillvaro hur mycket jag egentligen har tappat. Många filmer som jag sett har på nått sett "blivit nytt" igen. haha. Kul. Det som också är kul med dom här apparaterna är att skulle jag gå på bio så kan jag göra så att ljudet från filmerna på biografen går direkt in i dom. Det skulle jag vilja pröva nångång, men känns lite småsurt att gå själv. Får se vad jag hittar på framöver.
 
Nog om det. Idag har väl mest bestått av städning. Jag passade på och slutförde den städning jag hade påbörjat. Nu i och med att klockan skall ställas om till vintertid ska jag torka av och ställa in utemöblerna i källarförrådet. Jag borde också ta torka av invändigt i bilen också och tvätta den en gång till och hårdvaxa den innan snön kommer på allvar. Synd bara att jag inte har det här specialmedlet som man kan mixa in i vaxet så inte snö och is och damm fastnar lika lätt. Svindyrt är det dessutom.
 
Ikväll blir det då fuskmiddag igen. Grillad choritzo hot korv med bröd, råkost och pommes. Jag behöver inte stå vid spisen utan använder elgrillen och fritösen och råkosten har jag redan fixat i ordning med Phuket Sweet Chili dressing och tzatziki. Till det dricker jag röd druv juice blandat med rå grapefrukt juice och apelsin. En krutblandning som ska förhoppningsvis säga åt kroppen att vakna till lite mer C-vitamin energi. Därefter ett långt hett skumbad och sen nån film att avsluta kvällen med, MEN, man vet aldrig om kvällens planer ändras. Kan bli intressant se om nått förslag kommer.
 
Nä nu får Ni ha en trevlig Lördagskväll och natt. Kom ihåg att imorgonnatt blir det tydligen vintertid igen så kroppen blir nog lite konfys. Festa lugnt och med förståndet Ni som ska festa, kör nyktra och ha bältet på Er, speciellt Ni som har fått i Er lite och är medpassagerare. Det blir inte en vacker syn om man åker igenom framrutan av bilen.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Sometimes

"Patty Smythe, DonHenley med låten Sometimes Love Just Ain't Enough"
 
Trött, ont över ögonen och trött i huvudet efter denna oväntade vändning på dagen. Jag har gjort en inspo resa tur och retur Sörberge/Timrå ( 6 timmar 20 minuter med bil T/R ) och sett TimråIK matchen mot Almtuna, där det lutade åt "fail" i det första två perioderna där TimråIK låg risigt till med 0 - 2, men sen hände något av en wow vändning i tredje perioden som ledde till en 3 - 2 seger. Jag kan inte säga att jag inte var imponerad. Det var nog bland det bästa hockeyn jag sett på länge, och klacken tyckte nog likadant. Duktigt jobbat!!
 
Sen som genom ett kors i taket så blev det en solnedgång på vägen ner som var så färgstark och skiftande i naturens flesta färger så jag var bara tvunget pallnita och ta några bilder. Tur det finns P-platser på dom flesta ställen. Jag ska också tacka "dig" för lånet av bilen och vid nästa löning så ska jag tanka fulltank som tack. Det hjälpte till att resa dit lite incognito också.
 
Jag måste erkänna det blir svårare och svårare varje gång jag åker till TimråIK hemmamatcher att inte följa min vilja att gå ställa mig på min "vanliga plats" i klacken utan betala dom dryga 200kr för sittplats. Detta av personliga skäl. Jag skulle nog inte kunna hantera vara så nära, men ändå vara så långt ifrån, och ju mer tiden lider så desto jobbigare blir denna bit av mitt liv.
 
Hur som helst så ska jag nu fika nått och äta nå grillkorv med bröd och sallad och sen krypa till kojs.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
,

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)