A While Ago

"PMcC Paul McCartney med låten Once Upon A Long Ago"
 
 
Jag råkade ut för ett mindre missöde igår eftermiddag strax efter lunch och fick ta mig till akuten. Jag har väl lite svårt att gå idag och är lite blå i höften och har väl kanske inte sovit så många timmar, men det är inte så farligt. En äldre man i sin bil råkade missa att se mig när jag var ute och gick och råkade stöta till mig med den, men blev så förskräckt att han envisades med att jag skulle åka på akuten. Stackarn :-(  Om det går vidare vet jag inte i dagsläget för jag ansåg att det var inget han behövde oroa sig för men men. Som jag sa till honom, "Shit happens, Skit händer."
 
Det är då så fint väder nu, och det senaste två dagarna så det är rent ut sagt skönt stiga upp så här på morgonkanten och titta ut. Visst det dunkar lite i huvudet även idag, men jag tror det har med att göra att det är lufttrycksförändringar eller pollen. Nu gissar jag bara för jag har ju ont i skallen titt som tätt så jag orkar inte bry mig om inte det är migrän. Jag ska ändå försöka att ta mig ut en sväng med kameran och ta lite sommar utvecklings bilder, såsom denna i bild ovan. Man måste ju passa på när det är så här fint.
 
Dock är det otroligt vad det har smulle till med mygg redan. Ett bett i förrgår och efter att ha lämnat bildörren öppen ett par minuter för länge så hade man en del att jaga ut. Dessa kan dock hålla sig på sin kant tycker jag. Mitt blod är nog inte så gott just nu skulle jag kunna tänka.
 
Jag vet att detta inlägg är lite rörigt och jag ber om ursäkt för det. Det är mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu som jag ska försöka få ordning på och ibland så händer det att när jag skriver hinner inte riktigt tangenterna och fingrarna med tankarna och missar ett ord eller avslutning på en mening. Ja, jag har själv lagt märke till det så du som är grammatik och stavningspolis kan lägga ner. Nu hörde jag i mina tankar orden, "Ska han säga ja -.-!" hehe...
 
 
Godmorgon och Godmiddag från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Use The Day

"Take The Day med låten Enemy Lines"
 
Bara ett kort inlägg. Soligt 23'C/73'F fantastiskt. Jag har tillbringat i stort sett hela dagen ute i värmen trots intensiv migrän. Nu är jag bara in för att laga till nått att äta och hoppas det hjälper att dra ner på huvudvärkens intensitet. Det är bara så skönt att det värmer i hela kroppen så det överväger allt annat. Om det känns okej efter jag ätit ska jag åka en sväng ut till havet. I morgon skulle det bli sämre väder så jag vill inte slösa det vi har nu med att sitta vid datorn.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok) - videor

Då Var Man Själv Igen"Celine Dion med låten Alone"
 
Okej okej, jag vet att mina inlägg inte har varit folkfest på stan i några dagar. Dels för att jag inte har mått så värst prima men också det att jag har haft annat att tänka på och jag har väl kanske inte prioriterat bloggandet. Det är sommar people. Slösa den och vinterna kommer igen innan man har hunnit ladda sina batterier. Nu hade jag också otur att skada kameran så skärpan har varit något bister, men nu när jag har, förhoppningsvis, lyckats få ordning på det så blir det väl bättre. Blir det inte det får jag nog börja fundera på om jag ska ersätta kameran på något vänster så småningom.
 
Jag är också förvånad över hur folk beter sig i olika lägen. Bara för att man råkar komma med någon man inte har sett förut så blängs det på en. Speciellt då Jess är en väldigt vacker tjej. Herre min je, ska det vara så märkvärdigt? Hon är ju min dotters halvsyster, som kommer och hälsar på mig från Hawaii! Shyte alltså. Är det så djävla förbjudet?? Sen att det ska viskas och titta på en och till och med peka! Skärp Er för fasiken. Det är inte som att vi har ett förhållande med varandra och inte ens i dejting läge, för det skulle bara kännas helt fel. Jag har öppnat mitt hem för mina vänner och bekanta. Mer än så är det inte. Man blir ju störd på allt skitsnack som går, och alla dessa otroliga falska anklagelser och fantasier.
 
Skulle jag säga att jag såg en myra korsa stigen sakta, så skulle det väl så småningom bli att folk får det till att man har sagt att en björn sprang in på gården och åt en dinosaurie. Jiböös!!
 

 
Vad anbelangar paketet jag skickade till (JA det var det) Jenny, så har du ....anonym.... inget med det att göra. Tro inte jag är så dum så jag inte vet vem du är. Om du ska veta så var det bara det sista av hennes grejer som fanns kvar hos mig som hon fick igen, plus en sak till som var det sista jag hade kvar från Stavreviken. Då slipper B-personen komma med sitt skit och fantasier om, hur var det nu du sa (?), roffa åt sig. Jag hoppas du är nöjd nu!!
 
Sen varför ska jag börja vara negativ för att du har fått något för dig? Vill du vara negativ och pilsk så varsegod. Blanda bara inte in mig i det, för jag vill inte se världen ur dina svarta ögon av negativitet. Jag kanske inte mår så bra psykiskt och fysiskt just nu, men det är väl inte så konstigt, all things considered, men jag försöker ta varje dag i sänder och försöker så gott jag kan att vara positiv in i det längsta.
 
Jag har fått börja om mitt liv 4 gånger sen jag flyttade tillbaka från Sydafrika och jag vet att börja om en gång till är något jag inte orkar med, så låt mig få arbeta vidare på denna omstart, i fred och låt mig få ha en positiv inledning till resten av mitt liv. Jag har visserligen inte så många vänner, men dom vänner jag har, är jag glad för och tacksam för att dom finns i mitt liv och stöttar mig. Bara för att jag tycker och tänker annorlunda i mångt och mycket har med hur mitt liv har sett ut sen barnsben att göra. Att växa upp i olika länder med olika livsvärderingar och syn på, " att vara rakt på sak" eller vara diplomatisk och försiktig. Ingen kan sätta sig in i mina skor i hur det har varit för mig och jag tycker inte det är något Ni ska ens försöka Er på, för det kommer ändå inte leda till att Ni förstår. Tycker Ni att jag är hård och kall, så är det för att det individer som har gjort saker mot mig, utnyttjat mig för egen vinnings skull eller min snällhet och tro på mänskligheten.
 
Jag har sett svältande barn, döda barn, döda personer sönderslitna efter olyckor, kvinnor i tårar över att inget fungerar för dom eller att deras barn har möjlighet att gå i skola eller ha kläder för att kunna gå i skola. Jag har sett människor i hemska situationer som borde vara vrak, och ändå på något sätt lyckas ta sig vidare. Jag har varit med om människor som har bjudet på kyckling med majs trots att det skulle göra det svårt för dom längre fram. Jag har svält, så att någon annan ska klara sig. Jag har skänkt stora summor pengar och jag har hjälpt till och som tack för det så hamnade jag i klistret. Nej, ALDRIG MER!! Vill man ha hjälp från mig i fortsättningen i vad än det må vara, så ska jag veta att det inte leder till problem, för annars får det vara. Det spelar INGEN SOM HELST ROLL vem det än må vara, utom dom som är mig närmast till. Sorry!!
 

 
Ja, det blev ett inlägg till, men jag blev så förargad på det jag fick, och fick läsa. En fråga, "Vem fan tror Ni att Ni är att häva ur Er något sånt?!!"
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Sunny Skies ( in english )

"Boney M med låten Sunny"
( retro cast )
 
I am writing this one in English as my "visitor" has a bit of difficulty with the Swedish language as of yet ;-) To tell the truth, I don't think Jess will ever learn to speak "swedish" properly haha :-) Nah, I will be kind now. What is she doing here then? Well for one, she is here to visit me (well pretty obvious >.<!) and secondly she wanted to see the famous midnightsun.
 
The photo above is taken just a few minutes after midnight approx a week ago so it is pretty obvious that we are moving fast into the summer season. It was very much lighter at midnight last night. Also another reason for writing in English is so Mads and the kids don't have to use a translator when they read about this. I still am a bit curious as to why Jess is here on her own, but never mind, she is always welcome to come visit as I have a stomach ache and headache from laughing so much. Psst, she is trying to bake my cookies. I wonder who is going to clean up the flour clouds after the baking war.
 
However I had planned to go and do some photography at the beach today and on the rocky mounds but that remains to be seen. I think it is warmer on the balcony with a high of 21'C/69'F. The shade temprature is way below that as of yet at 13'C/55'F. I think we will have to wait a couple more weeks before that catches up.
 
Well folks, now time for me to be social so more tomorrow
 
 
Good day and Good Evening from the Blog.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok) - videor