Howdidudah To Yah

"DJ Ötzi med låten Hey Hey"
 
 
Sorry för bild shocken men om Ni ser på bilden förstår Ni att jag inte haft tid att sitta ner och ta energi på att redigera foton denna underbara dag. Host Host.
 
Nä, just så underbar har den inte varit. Jag har haft världens migrän idag men blev ändå tvunget ut för att göra ett litet extra "projekt" om vi så säger. Under eftermiddagen har det då i alla fall blivit en hel del trampande med fosingarna så benen känns lite som blytackor utan gummi sula just nu.
 
Ni kanske har märkt ett tag nu, att mina texter verkar vara lite obalanserade i stavningen och grammatiken och det blir ett och annat fel i uppläggen av dom. Det är för att jag inte har suttit och gått igenom det jag skrivit så noga. Om än jag kan skriva bortåt 300+ ord i minuten så hinner ändå inte fingrarna med alla gånger när tankarna sätter fart. Jag har fått en och annan påpekan på på det och jag lovar jag ska försöka bättre mig.
 
Nej jag har inte dyskalkli eller dyslexi. Jag har "slarverikorrekturi." Nytt ord, nyss uppfunnet. Med andra ord, jag slarvar med att korrektur läsa mina egna texter, antingen för att jag bara skriver av mig eller inte har tid att sitta hur länge som helst. Då vet Ni det!
 
Nu ikväll blir det filmredigering och sammansättning varefter det publiceras på Youtube i vanlig ordning. Jag kommer framöver också lägga ut två eller tre filmer på mat och bak enligt önskemål. Bevis om man så säg för tjurskallar som tror att jag har "hjälp" på den fronten. :-P Nä, njut av det som är kvar av Söndagen den 31 Januari 2016, för den upprepar sig inte igen.
 
"GÅR DAGEN VAR IDAG, IGÅR, OCH IDAG VAR GÅR DAGENS FRAMTID"
 
 
På tal om inget märkvärdigt, telefonen i bild. iPhone4, fick ett nytt liv som hemma telefon. Jag lämnade den till en kompis som är insatt i det här med telefoner. Han värmde upp den och på så sätt fick igång laddningen. Nu är den mer inkopplad till vägg uttaget än fri som i bild för att tappar den laddningen nu så lär den inte gå igång igen.
 
Telefonen jag använder är den i ett tidigare inlägg om tekniska problem (med internet hemma). Snabb, Smidig, robust (tålig) 2gigs ram minne 64gigs klass 10 minne och dubbla simkort. Pris NY 515kr. Processorn är en 4kärnig 1,3ghz:are och den har 13mPixel kamera bak och 2x8mPixel fram för selfies och är en Android telefon.
 
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Godenkvällen I Stugan. 
"Bon Jovi med låten Great Balls Of Fire"
(Live)
 
 
 
Yes och hejsan. Igår råka jag ut för ett mystiskt internet krasch som gjorde att jag helt enkelt sket i att sitta vid datorn och såg film istället. Idag har det varit "lugnt" på hög nivå. För det första försov jag mig med 3 timmar vilket innebar att jag var sen till en föreställning som jag skulle varit på i Umeå, men det får bli nästa gång istället. Ingen ide att stressa ihjäl sig i denna halka.
 
I översta bilden kan man se hur otroligt konstnärlig modernatur i samband med kung bore kan vara. En nästan perfekt formad ansiktsmask av snö i busken. Jag blev bara tvungen ta bild på den. haha.
 
I bild 2. Ja inte den bästa men skitsamma. Träningen har börjat ge resultat så sakteliga. Ni som följt bloggen ett tag ser att jag har gått ner i vikt ganska dramatiskt och fått lite "extra" på nödvändiga ytor eller hur man säger. Är dock sjukt överraskad att jag fått tillbaka så mycket hår under den senaste tiden. Jag har nog inte haft så här mycket hår på skallen sen 16år tillbaka i tiden eller mer. Det kommer försvinna igen för det lossnar fortfarande tuvor här och var och det lär det göra tills slutet på behandlingen. För att göra Er tjejer lite avis så har och får jag inge hår på benen. Slät dygnet runt året om ;-) ingen rakning eller nått annat sånt svidande ryck.
 
Nä men om man nu ska ta vara lite seriös, eller som Jenny sa "kan du det?" ibland så jag har bestämt mig att inte lägga mig ner och dö utan en fajt. Detsamma gäller kärlekslivet. Vill man nånting starkt nog och tror på det till 110% så ger man inte upp utan en fajt, för det är värt att kämpa för det så länge det krävs. Det gäller även så mycket annat i livet.
 
Nu har jag lyckats få in detta inlägg, och nu fortsätter jag kvällen med TV-Serien på Netflix, "Manhattan" som handlar om "Manhattan Projektet" som skapade grunden till kärnvapenbomberna som släpptes på Nagasaki och Hiroshima under andra världskriget. Det är en dramatisering av livet runt dom som jobbade med projektet, mer än om själva bomben. Kärleksbekymmer, hälsoproblem, hemlighetsmakeri med mer, med mer... Jag började slö se den under tiden jag åt middag men fastnade för den så nu kör jag maraton på serien ikväll och inatt, då jag uppenbarligen inte har nått inplanerat för morgondagen.
 
Kom ihåg Ni som ska ut och festa att göra det med förståndet och inte ta några onödiga risker. Kör Ni bil, drick INTE och kör försiktigt för det är snor halt ute nu när plusgraderna och snöblandat regn kommer på besök. Det gäller även Er som går. Ha en trevlig kväll.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Delayed

Kommer senare pga tekniska problem 
...Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: dag för dag (offentlig dagbok)

Underbart :-)

"Eric Clapton med låten Wonderful Tonight"
 
 
Underbart! YAYYYYYYY!!! Har just kommit hem ifrån en underbar match mellan Björklöven och TimråIK som slutade 3 - 4. Alltså TimråIK som segrare. Det blev härliga mål i första perioden där TimråIK tog ledningen med 2 mål. I andra så reducerade Björklöven, och därefter tog TimråIK snabba mål till 4 som sen stod sig resten av matchen. Tråkigt dock att Mattson inte fick hålla nollan, men ingen är mirakel arbetare i alla matcher. Stämningen var väl så där. "Löven" föll i stämningen allteftersom TimråIK knallade framåt. Haha. Jag är i alla fall asnöjd om än jag har ont i skallen och lite så där smått riven strupe, men whathehell!!! 3 fina pinnar i fickan för laget och det är allt som räknas!
 
Vad ska jag tro om nästa del av inlägget då? Fortsätta? Hmmm...okej några stycken.
 
43:) Om du var en hund, vilken hund skulle du vara?
      Den var bra! Det är en rätt enkel fråga att besvara, för jag skulle vara en golden eller samojed. Dem passar mig till lynnet och själen. 
 
44:) Vad reta du dig mest på med Jenny's svagheter?
      Det vill jag inte gå in på. 
 
45:) Om du fick välja att börja om ditt liv, vad skulle du ändra på?
      Inte mycket. Kanske hur jag gjorde vissa saker och att jag ägnat grundskolan och gymnasiet lite mera energi att plugga, och sen undvikit somliga människor, men med tanke på det jag har fått vara med om och fått uppleva, så skulle jag inte ändra på det alls. Möjligen kanske backa klockan 3år bakåt i tiden och ändrat en liten detalj. Vad det är, håller jag för mig själv.
 
46:) Hur många år var du i SydAfrika och har du nått speciellt bra minne där du kan berätta om?
      Jag var där i 17år sammanlagt. Det låter länge, men sanningen är att den totala tiden jag var där och den tid jag varit i Sverige är egentligen kort i jämnförelse. Att vara missionärs barn kan för många bli ett problem när dom återvänder till Sverige för uttrycket man kan ta en ur Afrika men inte Afrika ur blodet stämmer riktigt bra. Det finns alltid kvar en längtan tillbaka dit, om än bara på besök. Jag vet av flera som flyttat dit permanent igen.
 
Speciellt bra minne. Det är så många så Ni skulle få sitta och läsa i flera år på ett och samma inlägg. En kan väl vara Nyårsafton på Mtunzini Beach då familjen tog husvagnen ner till campingen bara en bit från stranden och jag träffade en speciell vän där som har och betyder väldigt mycket för mig fortfarande. Vi har inte träffats sen den kvällen men vi har kontakt fortfarande.
 
47:) Är du en svärmors dröm?
     Det beror på vem av dom som varit det som du frågar. En svärmor blev nog lite mera intresserad av att vara mer än svärmor och hålla sig på sin kant, så det kändes som att man var ihop med både dotter och mor i samma paket. Det kunde bara sluta på ett sätt.
 
48:) Om du fick välja flickvän av dom du varit med genom åren vilken skulle det bli?
       Ja du! Det är en svår fråga att svara på utan att vara orättvis, för det jag varit med, (med undantag av två), har varit underbara tjejer på det flesta sätt. Det har dock alltid blivit nått som förstört, antingen genom flytt, avstånd eller en överbeskyddande pappa eller att livet inte ville att det skulle vara så. Som man kanske säger, "ödet ville annat." Det fanns också tidens tand, där omständigheterna ledde till att man kände att det var mera vänskap är par kärlek efter ett mycket långt förhållande. Undantagen låter jag bli att kommentera på, men som jag ser det idag så skulle nog Jenny bli "the one and only" hur än segdraget eller patetiskt det kan låta. Om ni tycker att det är patetiskt av mig så är det Er åsikt, inte min.
 
49:) Hur många sex ställningar har du provat på och lyckats med?
      Har inte du med att göra.
 
50:) Hur många tjejer har du varit tillsammans med?
      Ehh...inte många. Kalla mig kräsen, men jag är en sån där som inte tittar på andra när jag är tillsammans med någon och har aldrig blivit tillsammans med en och avbrutit för att jag hittat någon annan "bättre."
 
51:) Rakat eller orakat?
     För mig eller menar du tjejen? Personligen? För egen del, rakat, men vad tjejen väljer är väl ändå upp till henne eller? Hår på benen är ju också upp till individen själv men jag tror dom flesta tycker det är skönt att låta läpparna och tungan vandra upp för lena ben ;-) Nuff said.
 
52:) Stora eller småbröst?
       Vad har jag med det att göra? Om tjejen jag är med är en A-kupa eller en DD-kupa eller FFF-kupa är väl inget jag kan påverka? Det är väl känslorna som räknas och ömsesidig respekt.
 
53:) Tight eller stor röv på en tjej? 
       En söt häck är ju alltid en söt häck, men där igen så är det väl inte häcken som räknas. Det är väl känslorna mellan killen och tjejen som är viktigast.
 
54:) Blå eller bruna ögon?
       Spelar det någon roll? Blåa och blågrön melerade ögon har jag alltid tyckt varit vackert, men det finns så mycket nyanser i alla färger mellan mörkbrunt till himmelsblå, så vem är jag att välja grundat på det. Det är samma princip som i frågorna ovan. Känslorna.
 
55:) Är du en spelare?
     Vilken sort?
Dator spelare = ibland
Tipset = Ytterst sällan men det händer
Travet = typ 4 gånger på år kanske numera
Tjejer = Nej.
Andra = Inte där heller för det är bara oschysst
Spelare som i våghals. Kan hända att det har jag provat på, nångång för mycket kan ibland tyckas.
 
56:) Idrott då? Vad var du duktig på där, om du idrottade alltså?
      Ja, vad ska man säga. Jag var väl rätt duktig på det ja. 11:22 på 100meter, 22:57 på 200meter var mina personbästa i löpning. Simmade bröstsim, spelade landhockey och var vänster ytter i fotboll och spelade tennis, squash samt paddlade kanot i forsar. Sen banracing med cykel som slutade med en massiv kollision som gjorde att jag slutade med den sporten. Pistolskytte vann jag alla tre klasser på, samt sniperskytte. Så ja, jag har provat på en del.
 
57:) Vad, om du svarade på det där med idrott gillade du mest?
      Hockey, skytte och simning (fisken i vattnet). Simmar 25 meter under vatten i ett sträck är nått jag fortfarande klarar av, Ibland kanske ytterligare 10 meter, på en bra dag.
 
58:) Var önskar du att du kunde vara?
      Jag lämnar denna fråga obesvarad.
 
59:) Hur ser en idealtjej ut för dig under kläderna?
      Vad vill du höra? Hår ner till baken, 180lång, blåögd, blond, tight kropp, tight häck och tight underliv? Det vore väl ändå att vara mansgrisig värre!
 
Det finns ingen mall för hur en tjej ska se ut eller för den delen någon enda människa. Vi är skapta som vi är, och säger feromonerna och hormonerna och hjärtat och själen att detta känns rätt, så är det så eller hur? Om man sen vill träna och sminka sig för att förbättra oddsen eller självkänslan för att må bra, så är det ju helt okej! Det är i alla fall som jag ser på saken.
 
60:) Om jag fick prova en sak på dig (Ja jag är tjej), Vad skulle det vara och varför?
      Det skulle du inte, för jag känner inte dig. Räcker det som svar? Jag föredrar att lära känna före i egen person för sån är jag. Om det är sexuellt menat, så skulle jag fråga dig, varför jag för du känner inte mig heller :-P. Ha det bra!
 
Det får räcka ett tag framöver. Jag är inte en sån som gillar såna här "frågesporter" eller vad många kallar frågestunder. Speciellt inte om jag inte har sagt jag vill lägga upp en sån. Men nu blev det ett undantag.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)