I know that you know

"Paul Simon med låten I Know What I Know"
 
 
 
I know that you know, what I know that YOU know! Jag vet, att du vet, vad jag vet, att du vet, att jag vet! Jasi he vorte nalta myche i mun i ein gång. I eftermiddag har jag som sagt bara sett film, men nu på kvälls kanten så har huvudvärken lättat så pass att jag har kunnat ta itu med ett par projekt i alla fall. Just nu håller jag på rendera en uppdatering från spelet City Skylines som ska läggas upp på Youtube och sen ytterligare en film till en viss person, men som ska först få kolla den innan jag gör den offentlig.
 
Sen håller jag på med en tredje film också. Vad den handlar om håller jag för mig själv för tillfället i alla fall. Så ja den är i planeringsstadiet, men skillnaden till denna är att jag skriver ett manus, för att få sagt det jag behöver få sagt och att det blir rätt och inte bara en uhmmm bla bla bal och uhmm bli blå blä.
 
Och nu så....
 
Snälla kan vi få sol och värme nån gång KungBore och Modernatur!! Jag vill inte se såna högar längre som i bild. Suck!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Boooom

"Vengaboys Party remix Boom Boom Boom"
 
 
Natten har varit en absolut katastrof. Migränen var så illa att jag var tvungen flytta ner på golvet. Det brukar hjälpa när den är extremt mördande. Sen tillbringade jag ett par timmar med att springa på toan och spy. Efter det började det lätta. Den är fortfarande hängande som en hägring runt skallen så jag ska ta det RIKTIGT lugnt idag på alla vis fast det är Måndag och det känns som man har tusen och en saker som behöver göras.
 
Det var meningen dessutom att jag skulle in på NUS idag, men jag törs inte köra när jag har så här. Jag ser fortfarande blixtar och stjärnor framför ögonen. Jag har ringt och sagt till om det, men dom sa att det var ändå ingen bra idé med behandlingen när jag har så här, men skulle meddela mig när det gett med sig.
 
Idag är det skott dagen. Det är därmed titeln. Det känns också som jag blivit skjuten, så ja, det passar väldigt fint. Sen att jag mixade ihop en bild för att beskriva Måndagen den 29 Februari 2016 passa bra då man nu hade nått man kunde använda för att beskriva känslan. Det är egentligen lite lustigt för med den tidskiftning som jorden går in i, eller har varit i ett bra tag nu, enligt NASA, så kommer snart den 29 Februari vara ett standard datum. Lite skrämmande samtidigt. Okej, det är inget inom 2 generationer så vi som lever idag lär uppleva om inte dom hittar nån medicin eller behandling som gör att vi lever 2 till 300år men ändå. :-P
 
Nä pix och slitz, nu blir det film och soffan med kaffe och macka, färska bullar och tänka på mina "goa godisar." Vilka/Vad det är lämnar jag åt Er att gissa ;-) haha. Ha en underbar dag i alla fall.
 
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Tertee

"Paramore med låten That's What You Get"
 
 
Gaaah, dag 4 med migrän men trots det och det som hände tidigare idag så har dagen ändå förlöpt skapligt bra. Jag har varit med trevligt sällskap och närstående och firat en nybliven 26åring. Tyvärr fick jag typ bara 20 minuter på mig att få iordning tårtan så det blev lite si så där med den. I alla fall enligt min åsikt. God blev den visserligen men kunde kanske varit lite mera snyggdramatisk :-P
 
Sen ikväll har jag dessutom haft främmande på middag här hemma så det blev ett ordentligt sjåande så att säga. Jag kunde dock inte äta så mycket och för att vara helt ärlig, så mår jag spyfärdigt illa just nu. Dels för migränen, dels för stressandet och dels för äta snabbt inpå tårtkalas är något min kropp inte är van vid nu längre.
 
Jag är dock i alla fall tacksam för att jag fick en stund med närstående och vänner. Det betyder mycket när man mår skit så jag ska inte gnälla på mer. Jag hoppas att Ni alla haft en trevlig och mysig helg och nu är det bara se framemot en ny vecka eller nått.
 
Tacksamt nog vann TimråIK sin match idag så nu är dom i Playoffs och kvalserien mot SHL! TimråIK, vi ska upp!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Anonym (uppdatering)

Vad trevligt av dig att du gillar att läsa min blogg. Jag bryr mig dock inte om vad du gallar i.  Jo en sak till. Det är min blogg. Jag skriver vad jag vill på den! Jag tycker vad jag vill. Jag tänker vad jag vill. Jag GER ALDRIG upp på nått jag tror på! Ha en fin Söndag.//Andreas
 
Uppdatering 2: Nu när jag har en liten stund över och väntar på att maten ska bli klar.
 
Det är rätt uppenbart att du inte har en susning av vad som har hänt eller händer. Jag skulle tycka att du borde ta reda på fakta innan du lägger dig i saker och ting. För det andra så är den du nämner 30år gammal och kan nog tala för sig själv. Hen är varken handikappad eller oförmögen att prata med mig personligen om saker och ting. Jag bits inte. Bara dom som snärtar på med lösgommen och vräker ur sig bullshit med fingrarna som jag vet fakta är det. Jag tror hellre på hen, än dig som inte vågar stå för den du är.
 
Spelar ingen roll för jag vet ändå vem du är, var du bor, adress, telefonnummer med mer, med mer, samt vem som står för abbonemanget som du skriver från hos T3.se. Det är inget hot. Det är bara att påpeka att det är ingen ide att bullshitta mig och tro att du kan gömma dig bakom anonymt namn.
 
Som jag har sagt tidigare, det finns ingen ide eller anledning att kolla upp vem som skrivit anonymt om dem är trevliga, men såna som inte vet hut eller vet hur man beter sig som folk, kollar jag upp!! Är det över gränsen polisanmäler jag utan en andra tanke och överlämnar ipnummer, namn, adress, abbonummer, telenr om jag får tag i det, till dom.
 
Nu hade du tur att det låg inom rimlighetens gräns, men låt detta vara en varning. En gång till så är det klippt...
 
//Andreas.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)