Thorny

"Geezer med låten Thorny"
 
 
Idag ska jag frångå mina normer, då jag har hittat en film på YouTube och lägger upp (delar) den här så länge den nu finns kvar på YouTube. Det är hela alltet och är väl värd att ses. Den heter Villain och är från 1979 och det är Cactus Jack som försöker göra sig duglig med att vara en rånare, men som det visar sig så är han väldigt dålig på det och det mesta han förtar sig att göra misslyckas illa, och dessutom på ett roligt sätt. Det börjar med ett rånförsök mot ett tåg i gamla västern med följande resultat
 
 
se den :-)
 
 
 
Så från det ena till det andra. Man blir så less på vissa kommentar man får. Inte nödvändigtvis här på bloggen utan även utanför IT världens sfär. Hur är detta för att vara ett dumt kommentar. Detta gör mig verkligen taggigt vass.
 
Jag citerar:
"Vilket dravel. Va behöver du hörapparater till för. Du är ju ung än så det ska dom lämna till dom äldre!"
 
-.-! Vad i hela bananskalsfantasi världen lever man i för värld, och vad i 17 har ålder med hörsel att göra? Ja, jag förstår mig som sagt inte på somliga. Samtidigt är det ju väldigt diskriminerande mot dom som är hörselskadade eller döva sen födseln. Jag har en buller skada och det är också en hörselskada som är ärftligt lagd i botten. Jag har också vid nått tillfälle fått ett slag över örat som har orsakat en tryckvåg in som kan ha bidragit till en förväring av det på vänster sida.
 
So what! Jag får nu leva med det och jag är tacksam över att jag får ha hörapparater då för att förbättra mina kontakter med människor istället för att hela tiden be dom upprepa det dom sagt eller i folkmängder måsta läsa på läpparna eller gissa mig till vad folk säger till en.
 
 
Godmorgon  och Godmiddag från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Löv 
"Nightcore med låten Love Don't Change"
 
 
 
Dagens citat på engelska. "Silence is golden, so shutup and get rich"  Yeah Right! Jag har hållit tyst nu i några dagar och inte i 17 har jag blivit rik inte ;-) Däremot har jag varit ute och åkt lite i trakterna och hälsat på lite bönder och tagit bilder lite här och där. Visst har vädret varit lite, si och hällande så, men jag hade turen i alla fall att knappa in på solstrålarna precis lagom till mjölkningen. Dessa kossor var lite dystra i min för att dom var tvunget in men lunkade så sakteliga inåt mot lagårn. Dock var det två eller tre som låtsades inte förstå meningen med det hela och ställde sig på tvären i hagen och fick motas ovilligt in mot hängnaden till inomhus vistelsen. Lukten av fusse var överhängande men en gård utan den doften är inte en gård. Så enkelt är det.
 
Bo Ko bygger hus :-)
 
 
 
Nej, nu duschen och sen in till stan till i morgon kväll då jag ska hjälpa en bekant med sin moppe. Have fun!
 
 
Godmorgon och Goddagens till Morgon Kvällen från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok) - videor

Keeping It Special"Howard Jones med låten Speciality"
 
 
 
Dropkick mot andra kommuner i Sverige. Nu slår Skellefteå Kommun till med en mycket speciell vändning på miljösidan. Häst dragen gräsklippare. Tillbaka till dåtiden kan tyckas, MEN, det är tyst, det är vackert, det är miljövänligt och inte minst, socialt. Finns det nån som inte stannar till för att fota, eller ta sig ett snack och till och med klappa och berömma hästen för ett gott utfört arbete. Den här hästen tyckte det var världens kul och hjälpte till på sitt eget lilla vis med gräsklippningen när det blev samtals stopp. Tugg tugg tjomp. Gott med gräs.
 
Detta är nu på försök. Redan nu så står tjejer på kö för att vara kuskar och köra denna rig. Slår det väl ut så kommer detta bli ett årligt inslag på sommrarna, och som dagens kusk sa " Nån ska vara först med detta" Inga bränsleångor, inga avgaser (annat än fjärtmaskin) och ingen ljudnedskräpning. (noisepollution). Sue me, jag kan fortfarande inte hitta vissa ord på svenska. Iofs har jag mest pratat engelska den senaste tiden. Shit happens.
 
Jag var också ut på en liten biltur och fotade lite och det kommer framledes. Just nu ska jag sätta mig ner och fortsätta på mitt projekt, och sen redigera film och så småningom lägga ut på Tuben, så det är Fredag idag, festa lugnt och med förståndet, och måste Ni ta bilen så kör nykter eller lämna den hemma.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Word!

"Avicii med låten Levels"
 
 
photo:©isdraken Productions, Sweden (direkt upload)
Höst färger i antågande, och åska. Strange. Idag är det förvånansvärt varmt. Jag är också lite i awe :-O fortfarande över hur dåligt jag faktiskt har hört. Jag fick min apparater för förstärkt hörsel igår. Scheise alltså vilken skillnad. Aha upplevelser a al på löpande band. Skrämmande tanke hur ofta man kanske har missförståt det andra har sagt, bara därför och irritationerna som har uppstått genom det...
 
Jag är på väg att ta mig en vandringsrunda och se om jag kan hitta lite intressant att fota ute i naturen. Jag har ju varit riktigt dålig en tid och har inte orkat med det, men nu mår jag efter omständigheterna riktigt skapligt. Det är ju inte bra, men bättre än det har varit på ett bra tag så jag ska passa på att använda mig av dessa nyfunna krafter till dagens ära.
 
 
Godmiddag och Godkväll från bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)