Svar: Anonym i eftermiddag

Jag kan inte länka upp till den jag svarar på. Detta då jag inte har dennes medgivande, och jag ser att du är ifrån Skellefteå/Ursviken så jag reserverar mig av bara den saken med tanke på den historik som har utspelat sig ifrån det senare nämnda. Jag hoppas på ditt förstående.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Utsliten
"All Time Low med deras Album Dirty Work"
( 55 minuter * * * * - )
 
Jag bju på lite musik denna kväll. Är trött så det står stilla i huvudet men jag måste hålla igång ett tag till då man har fin främmande :-D här och dom åker vidare direkt i morgon bitti. Jag ska därför vara en go värd, förhoppningsvis. Detta lilla inlägg är bara hastigt inslängt under tiden dom tagit sig en promenad runt samhället för att se sig omkring lite.
 
Surt att jag damma ner skjortan i bild men sånt händer när man har haft smått som hänger och klänger på en. Vov och mjau :-) Tur det finns tvätt maskiner. Hur som så är detta min favorit "outfit" all times. Att jag sen bara för bildens skull puta lite extra med magen för jag vet att det finns dom som gillar att säga "tjock mage" till mig. Om man ser i proportion till övriga kroppen så stämmer inte det riktigt. haha Tröjan är extra speciell och jag verkligen älskar den. Har den så mycket som möjligt då den kommit från en väldigt speciell person ;-) och den är superskön att ha på sig.
 
Nä nu ska jag avsluta för dagen. Orkade inte raka mig och så har mina hyvlar blitt lite slö så det tar mer ont än att låta bli. Ska in till Skellet och handla till helgen. Allt beror ju förstås hur det går i Ume dom närmaste dagarna.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
,

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

Bada?

"Waterboys med låten This is the Sea"
 
Luras inte av låten. Den döljer mer än den låter i början. Tydligen är det så på Mars också. Det hölls presskonference på Nasa ikväll och berättades att dom hittat "rinnande vatten" på Mars yta. Sensation på sensation. Jo si he bli bara mair å mair oppa himla valve som vise oppane finns live ut i rymda.
 
Jag ska inte elaborera på ämnet för ikväll har jag tvättstuga och är redan försenad tillbaka's och så blev det en avåkning strax söder om "hemman" Typiskt oförsiktighet. Inte jag, utan nån annan stackars själ. Ni må ha en....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vad Är Du Rädd För?

"Wizex med låten Är Du Rädd Att Bli Ensam"
 
Denna dagen blev ....som den blev. Jag är i alla fall i Umeå just nu hos en god vän, som vissa säger. Även jag måste få komma ut och se mig om i världen lite omsänder.
 
Hur det än är så ställer jag frågan!" Vad är du rädd för?" "Är du rädd för att gå emot det andra vill och tycker?" eller "Är du rädd för ensamheten?" eller "Vad är det frågan om?." Sluta spela dubbelfiol för det kommer inte du eller jag eller någon annan någon vart med. Du vet var jag är! Det är bara hör av sig. Du har både nummer, adress, dag och datum så att säga. Jag är inte rädd! Jag vet vad jag vill och JAG STÅR FÖR DET JAG HAR SAGT! Om nån ...tex anonym här, har nått att invända kan dom hålla det för sig själv, för det skiter jag fullständigt i, för den som gömmer sig bakom en sån svart gardin som du gömmer dig bakom, har inget annat än lögner och svek i skallen en sån här gång. 
 
I alla fall så har jag varit igång sen tidiga morgonen. Det var dels för jag orkade inte bry mig om blodmåne tjosanet för hur många som helst har tagit vara på den och jag anser inte jag behöver vara "en i mängden" i den frågan. Jag är nog så intresserad i rymd, astronomi och astrologi ändå och får den information jag behöver från det källor som sysslar med detta, tex Esrange i Kiruna, Nasa m.fl. Jag har nu i ordningställt och städat och skurat och fejat som ett tok för tapetdamm efter slipningen sätter sig precis överallt för det är så fint. Så blev det till slut bestämt att jag skulle ta mig en lille åktur till goa Ume över dagen. Nu väntar jag bara på att personen i fråga ska komma hem efter jobbet så drar vi en sväng till donken och käkar.
 
Nä nu har jag fått nog skriv kramp som det är,
 
Godmiddag, Godkväll/natt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)