Svar: Anonym i eftermiddag

Jag kan inte länka upp till den jag svarar på. Detta då jag inte har dennes medgivande, och jag ser att du är ifrån Skellefteå/Ursviken så jag reserverar mig av bara den saken med tanke på den historik som har utspelat sig ifrån det senare nämnda. Jag hoppas på ditt förstående.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

All You Need

 
"The Glee med låten All You Need Is Love"
"Allt du behöver är kärlek"
 
 
Praktiskt det här med One Drive. Jag är i Ume men har tillgång till det bilder jag valt ut i förväg som finns på min dator hemma, men ligger i molnen. Ja jo. Det här är bara lite av "det nya fixet" hemma. Sammets lakan i det färger som Ni gissat på vad som sitter på väggen. I mitten en uppfräschad hall och längst ner, nybakad Norrkaka a la Viasson som jag har haft med mig hit.
 
Den nya sängen står för närvarande i mitt förråd men kommer tas upp vid tillfälle och det sängar i bild körs på tippen. Enkel lösning på knöligt problem. Jag vet inte om det blir nå fler inlägg idag för jag ska på "sjukan" om 1 och 1/4's timme och sen beror det ju då förstås på om jag får tillfälle skriva nått innan Fredag kväll. Hur som helst. Nytt contra gammalt. The Glees version av Beatles "All you need is love" mot hel renoverad lägenhet och ny införskaffat. Gött!
 
**********************************************************************************************************************************
 
Ett mothugg från vad som var tydligen gårdagens utbrott:
 
Sanningen svider som ett naken bad i bränn nässlor (ja det har jag provat på fast med shorts på) doppade i chili och habanero eller som dom säger på Engelska, "Sometimes the truth stings lika a biatch!" eller hur? Kan det möjligtvis bero på att det inte har trillat in några slantar denna månad. (inte lätt göra nått åt när man själv inte fått full utdelning pga ändringar som orsakat förseningar i utbetalningar.)
 
Du får ursäkta men jag var tvunget skratta åt det du vräkte ur dig. Jag måste ha trampat på nå ömma tår där. Klarar du inte av att hantera mitt riktiga raka jag?? Var det inte det du ville ha? Ett sånt utbrott som du vräkte ur dig bevisar bara att du känner dig skyldig och har inget sätta mot. Tyvärr!
 
Om du verkligen tror ett enda litet dugg på det du säger, så kan du komma hit och säga det till mig rätt upp i ansiktet och se mig rätt i ögonen och vara hel allvarlig med mening i rösten innan jag ens tror en gnutta på det. Förlåt, men det måste vara hemskt svårt att leva med skulden, sveket och smusslet. Att du bara orkar...och så säger du att JAG svek dig!! Jo tjena!!  Tssss....  :-@
 
Sen en sak till, hur kan du veta att breven är skit om du har bara kastat dom när du fått dom? Man brukar faktiskt läsa dom först innan man dömmer ut innehållet och jag hoppas för din skull att du inte kastat breven med bankfullmakterna som innehöll viktig gemensam konto information, personnummer och IDnummer utan att strimla dom riktigt smått. Det vore surt om det kom i fel händer för oss bägge två!
 
Sen brevet som innehöll en usb med film som jag ville vara snäll och sammanställa där "din morfar figurerade på Eran sista Jul tillsammans" för jag vet hur mycket han betydde för dig. Det vore verkligen en skymf mot honom skulle jag tycka. Jag kan också tillägga att inget i nån av breven var av elak art och dom var helt sanningsenliga och ärliga, och det är nog inget du kan neka till, om du läst dom. Du behöver verkligen lära dig att se verkligheten för vad den är!! Håller i alla fall tummarna för vinst i matchen idag!!
 
**********************************************************************************************************************************
 
Nä, nu måste jag dra vidare, och ursäkta dramatiken på bloggen, men om man måste, så måste man. Förstår att det är intressant läsning för somliga :-) och isf tack för att Ni tar Er tid och ork att följa den. Kan bli bra material till en bok en dag kanske haha :-D
 
Godmorgon, Godmiddag, Godkväll/natt och Godmorgon från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)

Utsliten
"All Time Low med deras Album Dirty Work"
( 55 minuter * * * * - )
 
Jag bju på lite musik denna kväll. Är trött så det står stilla i huvudet men jag måste hålla igång ett tag till då man har fin främmande :-D här och dom åker vidare direkt i morgon bitti. Jag ska därför vara en go värd, förhoppningsvis. Detta lilla inlägg är bara hastigt inslängt under tiden dom tagit sig en promenad runt samhället för att se sig omkring lite.
 
Surt att jag damma ner skjortan i bild men sånt händer när man har haft smått som hänger och klänger på en. Vov och mjau :-) Tur det finns tvätt maskiner. Hur som så är detta min favorit "outfit" all times. Att jag sen bara för bildens skull puta lite extra med magen för jag vet att det finns dom som gillar att säga "tjock mage" till mig. Om man ser i proportion till övriga kroppen så stämmer inte det riktigt. haha Tröjan är extra speciell och jag verkligen älskar den. Har den så mycket som möjligt då den kommit från en väldigt speciell person ;-) och den är superskön att ha på sig.
 
Nä nu ska jag avsluta för dagen. Orkade inte raka mig och så har mina hyvlar blitt lite slö så det tar mer ont än att låta bli. Ska in till Skellet och handla till helgen. Allt beror ju förstås hur det går i Ume dom närmaste dagarna.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
,

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

Argument

"Southern Culture on the Skids med låten Smiley Yeah Yeah"
 
Ja si he ger ju nalta kul för idag så bak i kakun. Int kakun i bild men go kakön me go fyllninga. I vor bjöd oppa midda i schtaan så i gat dusch sen kom igen hit å fika goa ting. Om ni nu förstod nåt av det så gör Ni det bra. Det här blir inte nått världslångt inlägg för jag har bara en replik att ge till någon som nog är något naivare än jag trodde.
 
*********************************************************************************************************************************
Det hade också varit tacksamt få ta det här privat istället för offentligt, men du har valt det, så, skyll digsjälv.
 
Trodde du verkligen inte att jag inte visste vad du/Ni höll på och hade gjort? Synden straffar sig när man är elakare i orden än den man försöker "lära" en läxa, och genom tingsrätten kräma på mer pengar än man redan lyckats få ut. Som jag sa till Er. "Madds" källor informerade mig direkt om vad som var på G. Nog sagt.
 
Det är du själv som såg till att det blev så här. Inte jag. Jag gjorde tydligt i över ett år hur det låg till och vad jag var ute efter, men ledsnade på att bli förd bakom ljuset med allt hemlighetsmakeri. Om man bry sig om någon eller älskar någon så gör man inte som du gjorde mot mig. Därför blev Januari min besluts månad för att du skulle få tid att tänka.
 
Kom ihåg, det är inte olagligt att kräva tillbaka lite. Ni utnyttjade mig genom min generositet och kravlösa tänkande och Ni får panik när jag kräver tillbaka 1/1000del av det som helt riktigt är min rätt att få tillbaka. Vad är 4000kr av 660 000kr? Jag kunde ha begärt tillbaka allt. Tänk på det! Jag var helt enkelt för snäll, så när jag sätter stopp så är jag ett riktigt svin och bad boy!! Hur tänker du egentligen? Tänk om, både du och M, och inse att det är NI som gjort fel. Inte jag!
 
Sen en sak till. Varför får du hålla på med att träffa andra men inte jag? Din reaktion i ditt inlägg igår tyder på extrem svartsjuka och det håller även "andra" med om. När jag säger underbar vän eller god vän så menar jag vän! Inte älskade eller någon ny i motsats till dig. Hade jag skrivit att det var Marran så då undrar jag nu vad du hävt ur dig. Jag har lärt mig, men det är ditt liv. Jag står för det jag har sagt! Den enda som har tvivel är du!
 
*********************************************************************************************************************************
 
I morgon blir det i alla fall Umeå igen, men denna gång blir det NUS och då lär jag vara där ända tills sent på Fredag eftermiddag för att sen köra tillbaka "hem" igen och ja, jag ska umgås med Marran lite också för jag behöver mänsklig kontakt och en vän jag kan prata med...om det mesta. Att sitta hemma i lägenheten 24/7 utan att ha nån att prata med tär på riktigt ordentligt. Än bättre hade det varit om jag haft nån närmare till att umgås och ha roligt med, men man kan ju inte få allt här i världen. Jag hoppas Ni har en kanon dag för som sagt när mina "främmen" dyker upp så drar vi till Skellet för att sen komma tillbaka och fika och umgås lite innan dom drar vidare norrut.
 
Godmorgon, Middag och Kväll från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)