Vad Kan Vara Värre

 
"Blender med låten Kan Aldrig Få Nog"
 
Aj aj aj vilken dag detta blev. Bara tjaffs och tjaffs som är rent ut sagt så patetiskt. Folk vet inte hur man ska vara tacksam för något. Det är rent sorgligt att se och läsa. Igår var jag på en liten utflykt och hämtade en vän på stationen i Sundsvall då personen i fråga hade bokat fel -.-! Blev en rund trip på 80 drygt mil. Aja skitsamma. Tog en sväng förbi Härnösand men såg något som inte riktigt föll mig i smaken så vi styrde våran kos vidare norrut. Just nu så sitter vi på varsin dator och klottrar.
 
Jag har ju ingen TV så det blir film på Viaplay.se senare när det blir middag. Det regnar idag och jag hade ett eget ärende in till Skellefteå centrum som var tvunget göras. Är dock lite sur på att det ekonomiska tillägg jag skulle få insatt på kontot idag ännu inte har visat sitt tryne vilket är extremt störande då det är ett antal räkningar som måste betalas och ett löfte uppfyllas.
 
Jag har det extremt stressigt så en promenad hjälper som sagt. I bilderna är det lite taget från den vändan. Jag har inte haft tid att redigera dom så dom får vara som dom är "a naturell" så att säga. Tror det är dags att börja använda den nyare kameran nu när det börjar vara så här bra ljus och kontraster i naturen mellan snö, tö, vatten och grönska. Ser dock inte fram emot pollen explosionen. Det kommer bli ett helvete i år kan jag ju säga. Nä nu ska vi ägna oss åt lite mera sociala ting. Ha en....
 
Godkväll, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vad Är Det För Fel På Dig

"Zoli Band med låten What Is Wrong With You"
 
Ja det kan man ju undra. Jag vet faktiskt inte annat än att jag har världens huvudvärk från helvetet och jag har inte festat! Vaknade redan halv 6 imorse och hade då bara sovit 2 timmar för att det snurra runt så förargerligt mycket i huvudet. Inte nog med att jag har träningsvärk också, men det är nästan skönt på sätt och vis. Då vet jag att det tar på rätta ställena.
 
Maten i den dåliga bilden är i alla fall gårdagens middag. Benfria marinerade kotletter med strimlad och marinerad lök som stekts lite lätt i soya och olivolja och potatis kokat i extra salt vatten med peppar. Köttet är sen kryddat med persilja, dill, chilipulver, peppar, salt och lite curry. Allt blandat innan applikation. Att skriva ut ett detaljerat recept är onödigt då man kan använda fantasin och inspirationen att uppnå samma resultat. Gott var det i alla fall fast jag saknade grönsakerna som blev tyvärr kvar i butiken. 70% av det jag handlar i mat väg är köpt på Willys, 20% på ICA MAXI och 10% på Lidl. Cirka!!
 
Nu idag blir det bullbak, brödbak och rulltårta! Vad som händer sen idag får dagen utvisa. Det är som grådaskigt ute och inte många varmgrader men en promenad blir det då i alla fall och eventuellt nå fin främmande senare ikväll. Ha en fortsatt trevlig helg. Mer på Måndag.
 
Veckans uppmaning:
 
Festa lugnt. Kör med vettet och nyktert. Tänk på bilbältet och körriktningsvisarna och visa varandra omtänksamhet, förståelse och respekt!
 
Godmiddag, Godkväll och Godhelg från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Far Och Flyg 
"Molly Nilsson med Going Places"
 

Jag tog på mig ett foto uppdrag i förrgår. Ett uppdrag som skulle visa sig vara mindre kul. Ja själva åkandet dit var väl inte så märkvärdigt. Jag menar, flugit har man gjort. Typ över 700 flygtimmar som passagerare så man har väl vart med om det mesta. Bilderna som togs får jag inte använda mig av här på bloggen av hänvisning till utredningsmaterialistiska skäl. Sen så var det också så att min "gud dotter Hanna" var en av passagerarna på flyget som störta i Frankrike. Värre känns det väl för mor hennes då hon nu får veta att andre piloten med avsikt flugit planet i backen.
 
Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Många av det planer jag gjort har gått i stöpet på grund av det ena eller det andra. Aja...nu ska jag ta mig en vilopaus. Har så besvärligt ont i skallen så det är rent ...
 
Bilderna: Utsikt över vingen på Airbus A380 - 800 och andra är Boeing 767 - 300.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Efter Mycket Om Och Men

"Glee med låten Dream On"
 
 
Idag blir det inget långt inlägg. Detta med tanke på det 150personer som omkom i flygolyckan i Franska Alperna. Jag vill på detta viset visa min solidaritet och sympati till dessa personer och deras anhöriga.
 
RIP   GermanWings Flight 4U 9525 Passengers and Crew 2015-03-24
 
Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt