Vad Kan Vara Värre

 
"Blender med låten Kan Aldrig Få Nog"
 
Aj aj aj vilken dag detta blev. Bara tjaffs och tjaffs som är rent ut sagt så patetiskt. Folk vet inte hur man ska vara tacksam för något. Det är rent sorgligt att se och läsa. Igår var jag på en liten utflykt och hämtade en vän på stationen i Sundsvall då personen i fråga hade bokat fel -.-! Blev en rund trip på 80 drygt mil. Aja skitsamma. Tog en sväng förbi Härnösand men såg något som inte riktigt föll mig i smaken så vi styrde våran kos vidare norrut. Just nu så sitter vi på varsin dator och klottrar.
 
Jag har ju ingen TV så det blir film på Viaplay.se senare när det blir middag. Det regnar idag och jag hade ett eget ärende in till Skellefteå centrum som var tvunget göras. Är dock lite sur på att det ekonomiska tillägg jag skulle få insatt på kontot idag ännu inte har visat sitt tryne vilket är extremt störande då det är ett antal räkningar som måste betalas och ett löfte uppfyllas.
 
Jag har det extremt stressigt så en promenad hjälper som sagt. I bilderna är det lite taget från den vändan. Jag har inte haft tid att redigera dom så dom får vara som dom är "a naturell" så att säga. Tror det är dags att börja använda den nyare kameran nu när det börjar vara så här bra ljus och kontraster i naturen mellan snö, tö, vatten och grönska. Ser dock inte fram emot pollen explosionen. Det kommer bli ett helvete i år kan jag ju säga. Nä nu ska vi ägna oss åt lite mera sociala ting. Ha en....
 
Godkväll, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vad Är Det För Fel På Dig

"Zoli Band med låten What Is Wrong With You"
 
Ja det kan man ju undra. Jag vet faktiskt inte annat än att jag har världens huvudvärk från helvetet och jag har inte festat! Vaknade redan halv 6 imorse och hade då bara sovit 2 timmar för att det snurra runt så förargerligt mycket i huvudet. Inte nog med att jag har träningsvärk också, men det är nästan skönt på sätt och vis. Då vet jag att det tar på rätta ställena.
 
Maten i den dåliga bilden är i alla fall gårdagens middag. Benfria marinerade kotletter med strimlad och marinerad lök som stekts lite lätt i soya och olivolja och potatis kokat i extra salt vatten med peppar. Köttet är sen kryddat med persilja, dill, chilipulver, peppar, salt och lite curry. Allt blandat innan applikation. Att skriva ut ett detaljerat recept är onödigt då man kan använda fantasin och inspirationen att uppnå samma resultat. Gott var det i alla fall fast jag saknade grönsakerna som blev tyvärr kvar i butiken. 70% av det jag handlar i mat väg är köpt på Willys, 20% på ICA MAXI och 10% på Lidl. Cirka!!
 
Nu idag blir det bullbak, brödbak och rulltårta! Vad som händer sen idag får dagen utvisa. Det är som grådaskigt ute och inte många varmgrader men en promenad blir det då i alla fall och eventuellt nå fin främmande senare ikväll. Ha en fortsatt trevlig helg. Mer på Måndag.
 
Veckans uppmaning:
 
Festa lugnt. Kör med vettet och nyktert. Tänk på bilbältet och körriktningsvisarna och visa varandra omtänksamhet, förståelse och respekt!
 
Godmiddag, Godkväll och Godhelg från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Mode Eller Förförande Frestelse?

 "Rupee med låten Tempted To Touch"
 
Bilden på AIDEN (inte hennes riktiga namn på egen begäran) är redigerad (retucherad) pga olika länders SEDLIGHETS CENSUR. Detta då jag vet att det finns läsare på bloggen från dessa länder.
 

Detta inlägg är som en motpart på ett tidigare inlägg från annan bloggare med titeln Tuttfredag! Snyggt behöver inte betyda avklätt!

Jag träffa på denna tjej på resan och hade då kameran med mig och frågade om jag fick ta en bild. Fick ett strålande leende tillbaka och ett ja, som Ni ser i bild. Varför tog jag just denna bild på en sånt här typiskt chauvanistiskt motiv? Det var inte just för hur hon var klädd men det slog mig att det krävs väl ett visst mod och lite jävlar annama hos personen att våga gå klädd på det här sättet (Jag har redigerat (dolt) bröstvårtorna som annars var synliga igenom nätet). Speciellt då med hur och på vilket sätt många män "spana" in henne.  Detta ser Ni ett exempel av till höger -> i bilden under! Rätt eller fel? Fel tycker jag! En blick kanske man kan kosta på sig men göra så där...= dålig stil!
 
 
En till sak som slog mig var att hon var inte ensam om att gå klädd så här. Somliga hade bikini bh under och andra linen och ett par stycken till precis som Aiden här. Shopping runda inför en dag på stranden så var saken biff. Det här hör ju inte heller till det som jag normalt sett skulle fotografera men jag tänkte att det är ju lite ur det vanliga att se och att påpeka att vi alla är olika i vårat sätt.
 
En fråga jag ställde henne var om inte hon var rädd för att hon skulle se ut som en våffla efteråt med tanke på den starka solen. Hon skrattade gott och länge och sa att det inte var första gången och sen ett par timmar på stranden skulle nog råda bot på det problemet.
 
Var jag ensam vid foto tillfället? Nä det var jag inte. Jag hade Maddie och Lisa med mig. Aiden tittar på Maddie som frågade henne om hon inte var rädd att hon skulle bli påhoppad eller våldtagen av att gå klädd så där offentligt. Hon frågade henne också om hon jobbade som modell med fick till svar att hon var bara där på semester och jobbade på flyget i normala fall, så där ser man.
 
Mod, vilja, jävlar annama, utstrålning, personlighet, utåtriktad som person, lite exibitionistisk och psykisk styrka kommer man nog långt med i livet även på fritiden.
 
Betyder det här att jag var "frestad"? Svar: Absolut nej!
 
För det första:  så tänkte jag mer på att det var synd att hjärtat Jenny inte var med mig och fick vara med och uppleva resan och den värme som var på aktuell plats. Hon hade nog behövt komma bort ett tag från sin vardag och jag är inte av den otrogna typen.
 
För det andra:  så kan jag meddela att Aiden INTE är singel! Haha! :-)
 
För det tredje:  Har Ni något att invända mot inlägget så gör det på ett vettigt sätt! Otrevlighet kommer man ingen vart med!
 
Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Far Och Flyg 
"Molly Nilsson med Going Places"
 

Jag tog på mig ett foto uppdrag i förrgår. Ett uppdrag som skulle visa sig vara mindre kul. Ja själva åkandet dit var väl inte så märkvärdigt. Jag menar, flugit har man gjort. Typ över 700 flygtimmar som passagerare så man har väl vart med om det mesta. Bilderna som togs får jag inte använda mig av här på bloggen av hänvisning till utredningsmaterialistiska skäl. Sen så var det också så att min "gud dotter Hanna" var en av passagerarna på flyget som störta i Frankrike. Värre känns det väl för mor hennes då hon nu får veta att andre piloten med avsikt flugit planet i backen.
 
Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Många av det planer jag gjort har gått i stöpet på grund av det ena eller det andra. Aja...nu ska jag ta mig en vilopaus. Har så besvärligt ont i skallen så det är rent ...
 
Bilderna: Utsikt över vingen på Airbus A380 - 800 och andra är Boeing 767 - 300.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt