How Could I Want

"Jamie Lynn Spears med låten How Could I  Want More"
 
Okey så country är inte så populärt och det kan jag väl på sätt och vis förstå. Vi alla har olika smak och tycke och det är väl okej. Det är bara det att man inte ska ta det för givet att all country är "som den country" vi känner till i största allmänhet. Den har många olika genré nivåer. Allt i från hård rocks country till soft pop country som i låten här ovan med Britney Spears syster Jamie Lynn. Hon har inte minst en riktigt bra sång röst och det "går i familjen" fast musik stilen är lite annorlunda. All country är inte Amerika stil heller och jag kommer gå in på det i fler inlägg, tex i morgon med Italiensk stil (om allt är som jag tänkt) och något gott till.

Bekymmersamt.
Vaknade 13:45. Hela dagen sumpad men vad gör man när man inte kunde somna förrän efter 06:00 på morgonen för att tankarna snurrade på så vansinnigt mycket. En av dessa tankar var som titeln på låten, "Hur kan man vilja ha mer!" Det har jag inte fått svar på riktigt än.
 
Det är vansinnigt mycket tänkande. Speciellt med tanke på den situation jag befinner mig i hälsomässigt. Ena dagen är toppen bra för att nästa dag vara så jobbig att man inte knappt orkar gå till köket eller att den börjar hyfsat bra och innan halva dagen har gått så är den orken borta och det man planerat läggs på is till "nästa bra dag."
 
Sen denna känslomässiga berg och dalbana som jag bara inte kan, eller vill. kliva av. Mitt hjärta och själ har sagt sitt 2011 och så förblir det. Saknad är ett gissel. Det är som att ha ett skruvstäd runt bröstet dygnet runt och man upptäcker att man sitter och tänker på personen/objektet för sin saknad när man minst anar det.
 
Min avslappning är att köra bil. Inte ha något speciellt mål ibland, bara köra vilket kan leda till lite roliga situationer när tankarna också flyter iväg i kärleks dus. Det har hänt inte bara en gång, utan flera gånger att jag har missat avfarter och upptäckt att jag har kört 3 till 4 mil för långt och sen kommit underfund med tanken, "Hur i fridens namn har man kommit hit!?" Det har lett till en och annan kallrysning ner för ryggraden kan jag tillägga. Att sen vända om och köra tillbaka och sen förklara för dom man skulle hälsa på varför det har blivit sådan försening. Det har i alla fall lett till många goda skratt :-)
 
Godmiddag, Godkväll/natt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Nobody's number two

"Maddie and Tae med låten Girl In A Country Song"
 

Jag satt på ett ute fik och av en händelse hörde två tjejer sitta och diskutera det här med kärleken och killar. Dom räknade förstås inte med husen och vindfaktorn. Fysik. Blåser det åt rätt håll och har man väggar i närheten så bär rösten till dom som sitter nedvinds från en. Så prata inte skit om någon som sitter i vindens riktning för det är garanterat att dem hör Er! I alla fall till saken.
 
Den ena berättade för sin kompis att hon skulle vara tillsammans med vem som helst bara för att slippa vara singel till dess att hon hade hittat den rätta killen.
-Hennes kompis tyckte då att det var ju lite små sjukt typ att tänka så, men skulle vem som helst duga? Även en gamling?
-Nja sa den första, bara han verkar ha pengar och ser något så när bra ut så skulle väl inte det göra så mycket. Typ upp till 55 bast var väl okej.
-Då sa den andra att hon var ju f_n inte klok för hon mena på det att dom var ju typ 17 så det skulle ju va för stor åldersskillnad.
-Då sa den första att hon fyllde ju 18 om 2 dagar och äldre män brukar f_n va bra i sängen och ha gott om pengar så det gjorde typ inget som ersättning ett tag.
-Hennes kompis sa då att hon skulle aldrig kunna göra så mot någon för det var bara oschysst skaffa sig sex och sen lura dom på pengar och få dom att tro att dom var något speciellt. Hennes kille och hon hade ju 21 år mellan sig men det var det bästa hon någonsin haft i hela sitt liv och älskade verkligen killen.
-Det tyckte den första var bara dumt. Gamlingar duger bara som extra pengar och ligg till dess man hitta nån bra i sin egen ålder som var rik och hade bil och kanske även en båt och var as snygga då förstås också.
-Då sa hennes kompis det som tar upp detta inlägg. "Ingen förtjänar att vara en kärleks ersättning tills man hittar någon bättre!" blev arg och reste sig och gick.
-Den första titta på mig (skrivande) och sa att hennes kompis var knäpp och retro. Vi var vär i 2000talet för i helvete.
 
Jag svarade inte annat än att jag tyckte hennes kompis resonerade rätt. Då fick jag veta att jag minsann var en gubbjävul. >.<!  Vad tycker Ni om ett sånt tänk? Rätt eller fel? Har 2000talet blivit 70talet på nytt?
 
Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Theme Week
 
"Best of Country [HD]"
 

Helt riktigt Marielle (på besök här) jag har aldrig haft tema på bloggen med country så det får bli denna vecka. Sparkar igång den med en 1 och ca ½ timme lång musik inlägg. Vem är Marielle då? Jo, vi är vänner sen jag började gå på behandling i Umeå. Hon jobbar där och på den vägen är det. Varken mer eller mindre. Vem säger att allt ska handla om relations kärlek mellan killar och tjejer. Kan man inte bara vara vänner eller kompisar? Finns säkert en och annan som kommer nita mig för det kommentaret men det får jag ta ;-) eller hur <3 J? { Du sitter säkert i sadeln än, det behöver du inte oroa dig för :-P } 
 

Nästa stopp blir i alla fall Skellefte Centrum så mer kommer jag inte skriva just för tillfället. Det är 20 grader varmt i skuggan och betydligt mer i solen så det ska vi passa på att utnyttja. Nackdelen för dem som jobbar natt är att dom sover bort i stort sett hela dagarna och får ta vara på dom sista skälvande minuterna av värmen som dagarna har att erbjuda och då ( i denna by ) ha sällskap av 1001 Jas stora mygg som vill vara närgångna och få sig en Dracula smakbit. Vi är en rolig samling i alla fall. Hoppas vi alla ryms i en bil. Det är jag, Maddie, Jessica, Marran, Lisa, Tom och eventuellt Steve om han hinner hit innan vi åker. Annars får han möta upp i stan. Nu kanske Ni också förstår temat med "country-western"
 
Nä nu får Ni alla ha en trevlig sommar Söndag.
 
Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

El Taco Supreme 
"George Strait med låten The Seashore Of Old Mexico"
 

Gick med bekant till Taco Bar i Skellefteå och åt där för första gången för att "fira" en födelsedag som inte kunde firas på dagen pga att jag hade andra engagemang om man så säger. Jag hade tyvärr inte systemaren med mig och en iPhone mobil som badat blir i bästa fall chansning med bild kvallan, men det blev väl något så när för att "plocka upp" stämningen.
 
Det är rätt intressant egentligen att just denna måltid är som den är. Jag kan då inte klaga på kvallan på den heller. Gott som stryk var det då jag inte ätit det sen, ja, nångång. Det var en väl behövlig måltid och det rekommenderas starkt att äta där om man har vägarna förbi. Lite lustigt att den är granne med Subway och en av dom anställda är föredetta Subway anställd :-P
 
**********
 
En sak jag har svårt för är gnälliga grannar. Jag städade ur bilen och justerade ljudanläggningen i den och trimma upp ljudkvaliten då jag är som sagt, allergisk, mot dåligt ljud. Lyssnar man på musik så ska det låta som det ska. Inte sitta i en plåtlåda som skallrar och det inte finns vare sig diskant eller bas. En process som tar ca 15 minuter att åtgärda, så kommer en äldre herre ur lägenheten nedanför min och fräser åt mig att han inte vill lyssna på MIN musik utan skulle jag hålla på med det skulle jag köra till skogsparkering åt jobba där med det >.^!#
 
För första gången i mitt liv TOTALL ignorerade jag honom och slutförde det jag skulle göra, för jag hade ju tillgång till mitt wi-fi där jag stod och verktygen. Inte 17 tänkte jag gå 1km för att byta klämpa eller dbMätare. Spotify är ju lite bättre genom wi-fi så då stod jag där jag stod. Han var rosenröd i ansiktet och skulle anmäla mig till hyresvärden för att påpeka att jag störde Lördags friden. Efter att jag avslutat mitt så parkerade jag bilen på min plats och gick in, skrev ut regelverket för området, och underströk "tiderna" och lämnade i brevlådan hans.
 
Efter en stund knackade det på dörren och han hade pappret i högsta hugg och fräste åt mig om att han hoppade innerligt att jag inte tänkte ha fest denna kväll. Det var nått han inte behövde oroa sig för upptäckte han för som jag var klädd i nitar, kedjor och övrigt alternativar jox så vände han på klacken och gick. :-) Himmel och Taco Pannkaka!! Tur att Skellefte Stadsfest är i högsta hugget.
**********
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen denna 10gradigt varma Lördags Natten.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt