Dramatiken Fortsätter

 
"Holmsve med låten En Röd Liten Rose"
 

Det är en del saker som spelar....en viktig roll....i livet. En av dessa är kärlek. Det är en komplicerad sak med sina upp och ner, krav och bråk, tjaffs och glädje. Det börjar med bråk och slutar med bråk? Pytt. Jag kan säga tvärsemot för där kan jag ta avstånd ifrån. Med hjärtat Jenny och mig var det "blixten från klar himmel" på Subway 2011. Saker händer av en anledning och kraschar av en anledning. Den värsta kraschen är ändå ett missförståt ord och handling som upplevs som ett lögnaktigt svek. Det medför en svidande överreaktion som gör både givaren och mottagaren oerhört ledsna och besvikna och bestörta.
 
Om Ni undrar över bilden så är det den bukett jag gav hjärtat Jenny nu sist när jag träffade henne. Jag hoppas också att det inte blir den allra sista. Den obehagliga situationen har uppstått där vissa tredje parts individer försöker göra anspråk på hennes hjärta och dom går ut med det på FB som om det redan är klart och det smäller inte högt i ögonen på dom som vet vad situationen egentligen innebär. Reaktionen kom för ett löfte bröts eller i alla fall upplevdes som det. Jag är väl inte sen att erkänna om det var obefogat så var det fel av mig i ett sådant läge. Som sagt, sånt hör livet till.
 
Det är inte katastrof. Snarare en interlud i livets gång. Att slå bo tillsammans hade ju varit önskvärt men när inte saker och ting stämmer på alla fronter så är det ju som sagt lite svårt. Kärleken är som en diamant, en röd ros, en choklad, en sol och en evighet. Vad är då med chokladen kan det frågas. Jo den smälter ju i solens glans och diamanten gnistrar och lyser upp i alla världens färger och rosens röda sken påminner om röda läppar som ler ikapp med alla det ovannämnda och doftar gott. En kvinnlig vännina till mig sa en gång " En kvinna är som en ros. Ser vacker ut, doftar gott, mjuk att vidröra men kan vara taggig som stryk" Om det stämmer är upp till var och en att avgöra.
 
Klart är dock att Jag Älskar hjärtat Jenny i vått och torrt även om inte vi är eller skulle vara tillsammans. Det får jag leva med och det är för någon därute att försöka sig på att bryta. Intressant läge :-P Haha. Nä men seriöst....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Unikt eller Inte

"Jonas feat Maya Yeranossian med låten Unik"
 

Allt kan inte vara bra men inte dåligt heller. Som det är just nu så sitter jag här ordentligt trött efter att ha fått skaplig ordning på ytterligare ett rum. Vardagsrummet. Nu fattas bara några tavlor så kan jag väl säga att det får duga för denna gång i alla fall.
 
Timrå IK klarade sig undan konkurs och det gör mig glad i sig. Denna vecka har varit en pers ur flera perspektiv och det känns bara tyngre och tyngre. Jag kan i ärlighetens namn säga att jag verkligen saknar hjärtat Jenny på ett helt nytt sätt. Det är kvävande men samtidigt så vet jag att livet kan kasta in konstigheter. Nu saknar jag också möjligheten att fara på matcherna så där när det passar.
 
Där jag bor nu är visserligen 6 mil närmare men då det finns annat man måste ta in i beräkningarna så är det bara inse att det går inte dåna iväg hipp som happ. Ikväll har jag besök. Varför sitter jag då vid datorn och skriver ett inlägg? Enkelt! Det är "upptagna" med annat så jag passar på och skriver några rader ;-)
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Booga booga bongo

 
 

"EWF (Earth.Wind and Fire) med klassiska låten Boogie Wonderland"
 
Vi som hängde med på det "utsvängda" 70 talet känner igen denna låt i allra synnerligaste klass. Den hamrades på stereon och radion och på scener runt om på jorden. Taktfast och lockar till "the moves" Nu tänker Ni säkert att jag väljer såna här låtar utefter min "påstådda" ålder. Det är faktiskt inte så. Snarare beror det mer på att det passar in i dagens "titel rad" och hur humöret har varit idag. Det började väldigt drygt och jobbigt och avslutas med huvudvärk men ett kanon humör. :-)
 
Jag har jobbat med att fixa och stöka efter bästa förmåga. Nu har jag i alla fall hittat ett kök och en Entré hall och sorterat kartonger till leda. Jag har också burit ner till förrådet så jag bara har 3 kvar. Problemet nu är ....hur sjutton ska jag möblera vardagsrummet med den utformning som den har utan att det ska se överfullt ut. Jag  vill ju gärna ha golv yta om man nu så säger.
 
Inte nog med att idag har det regnsnöat så att säga med slask och all möjlig gegga på väggarna så man har suttit fast bakom långtradare i långa rader pga slaskiga mittsträngar och andra galna chanstagare. Det höll på sluta illa för en som tog risken. Jag valde det lugna själv. Det finns viktigare saker än stressa ihjäl.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Jo Hej Igen...Eller Nått"Lionel Richie med låten Hello"
 
 

Det har varit några omtumlande och inte minst sagt störande och jobbiga dagar som har gått och jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det hela. Att hjälpa någon för att sedan bli avfärdad och dissad känns verkligen INTE roligt. Jag har kämpat som besatt för att lyckas genomföra det och sen inte få något för det är snudd på otrevligt kort sagt. Vi gjorde en överenskommelse och skaka hand på det och nu är det helt enkelt inte något värt. I alla fall så har jag fått träffa lille Plexus och hjärtat Jenny. Det var roligt och kan väl sägas höra till höjdpunkter.
 
Det som fortfarande är ett oros moment är ju trots allt hotet om TimråIK's konkurs. Förhandlingarna fortsätter och varje match som spelas KAN vara den sista så uppslutningen och supporter styrkorna blir fler och fler. Personligen skulle jag velat vara på alla dessa matcher men som omständigheterna är nu finns det inte en chans att kunna komma ifrån. Jag har några avslutande saker som måste göras och det kan inte läggas åt sidan. Varför? Ja det får Ni se så småningom. Jag kan bara inte kosta på mig att köra fram och tillbaka hela tiden den närmaste månaden. Det får bli oftare från och med i Mars.
 
Vissa saker kan man inte ta upp här på bloggen för somliga skulle bli upprörda av att höra det eller läsa det rättare sagt så det får fortsätta bli osagt. Jag hoppas Ni har en fortsatt trevlig dag. Tur man fick låna en dator en liten stund i alla fall. :-)
 
Godmorgon, Godmiddag och Godnatt från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt