Unexpected Surprises 
"Oceana med låten Unexpected"
 

Ja denna dag fick sig en ....oväntad twist! Jag fick in på akuten klockan 05:00 i morse. Jag mådde så illa och jag kunde knappt andas. Som dom beskrev jag var nära nog askgrå i ansiktet. Shyte...men där slutade det dåliga så att säga. Jag menar huvudvärken är jag ju van vid att den finns, så det är bara en fact of life.
 
Jag fick i alla fall 3 oväntat bra brev denna dag i brevlådan och det gjorde att jag kunde släppa ut en pust av lättnad ....åtminstone till nästa gång räkningarna ska betalas :-P Det är inte ofta man har inkommande slantar om än inte så mycket från 3 olika håll samtidigt. Nu behöver jag inte riktigt hårdspara som jag annars gör haha. Nä då men skönt i alla fall som kompensation på att det sket sig för mig i morse. Illamåendet kvarstår rätt ordentligt men jag ska inte klaga. Jag är ju "hemmavid" i alla fall.
 
För att varva ner efter dagen så passade jag på och byggde detta "mästerverk" (hrmmmm) och det här blir det sista ur den här omgången på ett litet tag. Ska ju bygga mina egna bergodalbanor och vara säker på att dom funkar innan jag releasar bilder på dom haha.
 
Nej jag ska inte fota något denna vecka. Jag är ordinerad vila hela veckan och kommande helg och jag får nog lov att hörsamma det. Nu måste jag i alla fall gå ta upp tvätten från tvättstugan så inte det beklagas att man drar över tiden.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

Wasted Weekend-Slösad Helg


 
"Vance Joy med låten Wasted Time"
 

Hej igen från Roller Coaster Tycoon 3 Platinum som för den som är intresserad är tillsammans med det övriga 2 inköpta på GOG.com där jag är medlem. Dessa brukar kosta 400kr/spel och expansion, men då gog har drives lite då och då så fick jag hela kalaset för 92kr inkl moms.
 
Det kan man inte klaga på. Tur att det är som med Steam att har man en gång köpt dom så kan man återinstallera dom närhelst som helst. Mina original DVD skivor har fått en sån välsignad massa repor så det går inte använda dom. Hur som helst så ser Ni att mitt äventyr fortskrider och utvecklas och jag har super nöjda SIMS kunder med x--antal tusen i nöjesfältet. Jag har dessutom byggt 3 stationer och en tunnelbane station. Tog onödigt lång tid, men har man inget bättre för sig en sån här dag kan man väl nöta på råttan och tangentbordet och det grå cellerna en aning.
 
Vid tillfälle kommer jag lägga upp en lista på filmer som jag har sett det senaste halvåret. Det lär bli en redig lista. Jag kommer att markera dom med *i*i*i*i*i vart efter jag tycker dom är bra eller ej. Smaken är ju som bekant som baken, delad! Varför då detta spelande och film åskådning dessa 3 dagar som utgör helg??
 
Jo av den enkla anledning att nu när jag väl kommit "hem" igen så slår naturligtvis behandlingens vara och icke vara in och jag har haft extrem värk i hela kroppen, framförallt i huvudet och mår sämre än....ja jag vet inte hur jag ska beskriva det. Äta är bara att glömma för jag får kväljningar av det just nu. Inte ens blåbärsfil gick ner -.-! Tur i oturen så "stals" min tvätttid idag av en som blandat ihop dagarna för helt ärligt hade inte jag fixat det idag. Får hoppas på en bättring under morgondagen. Alltså....spel och film dag. Minsta möjliga rörelse schema helt enkelt.
 
Det var länge sen jag gjorde några efterföljande inlägg om spel världen över huvudtaget så jag tror att alla till mans har lite förståelse och förbarmande eller kanske till och med intresse för det ovannämnda.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

Kala ba kaos
 
"Bleachers med låten Rollercoaster"
 

Denna Lördags kvällen och mer än halva natten har gått åt till att spela en av det få spel som jag verkligen fastnar för näst efter simcity 2000. Det spelet är överlägset trots bristen på 3d first person perspektiv.
 
Däremot RCT3 (jag har alla versioner 1 - 3 med expansioner) så blir det kalabakaos ibland. Den första nöjesparken i serien brukar bli lite rörig till en början men allt eftersom tiden går så blir det snyggare och snyggare....eller nått. Trist nöje för en Lördag kväll kan väl tyckas men just nu orkar jag inte mycket mer än detta och eftersom jag inte har TV och pallar inte se en till film denna dag så får det bli spel. Det var rätt länge sen jag tog mig tid att engagera mig i nått faktiskt spel. Starcraft 2 har också varit på menyn men men....
 
Planering, orientering, genomförande och byggande och en massa tanke arbete. Som att lägga pussel eller lösa kryss. Ja ja....
 
Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt - dag för dag (offentlig dagbok)

Var Är Jag Nu

"Åsa Jinder med musikstycket Dansa Mig En Glädje"
( instrumental unplugged. Åsa på nyckelharpa )
 

Filurile, filurila jag lyckades lura dig Tasseman :-) Mer omöjlig katt modell kan man ju leta efter men denna gång så fick jag hem 5 - 1an minsann. Om blickar kunde döda hade jag varit ett dammmoln på 2 röda. Denna underbara varelse vet knappt vad klorna hans är till för. Det enda gången han använder dom är när han ska vässa av dom på hans klösklätter träd och svara på allt man säger.
 
Problemet är just att denna lillpys tror han är mer människa än katt, eller som jag och min bekant brukar säga. Han är en Tazz (uttalat på engelska). Han har dock en par roliga saker för sig som man tycker är helt oväntat i en katt.1: han vägrar att äta nått som inte är "Friskies för sterileserade katter" och två, han tar inte nått man bjuder honom på heller, annat än då det först nämnda, och då i hans matskål. Fisk är bara att glömma, men en god och kall ananas bit det går alltid hem.
 
Jag fick en ordentlig tillsägelse av honom häromdagen för att jag inte varit och hälsat på på över en månad och just i detta då så lyckades jag ÄNTLIGEN knäppa bild på honom. Denna katt kommer för evigt vara kattunge. Han kom till min bekant som en 6 veckor gammal lillpipare då mor hans knuffat undan honom så han har inte lärt sig att vara katt, utom lådan då. Min bekant gillar dock hans jakt på mygg, flugor och annat små kryp som inte lever särskilt länge en gång dom gjort intrång i bostaden. Hans hund kompis bor numera i Härnösand så det är lite synd för dom kom överens så bra.
 
Från det ena till det andra.
 
En viss person (gammal bekanting som mycket väl vet vem hon är för hon väntar reaktion på inlägget sitt ), jag känner kommer få sig världens överraskning framöver. Jag garanterar dig (Ja DU), det är något du aldrig skulle kunna drömma om.
 
Jag tänker inte tjafsa med dig mer för jag är så less på att du vrider allt till det negativa. Förstår inte att du orkar med det, men det är ju inte mitt problem längre, för du måste själv komma till insikten när du tittar tillbaka på det som egentligen betydde nått och var väsentligt och inte vad andra tutar och har tutat in i ditt huvud "(<3 )"! Jag kan vänta till dess utan problem. När du väl hittat det så vet du var jag är.
 
Sen att du inte kan vara rakryggad nog att du inte kan låta bli att ta det offentligt, och därmed TVINGAR mig att svara offentligt, när det är egentligen bara något som angår oss, är verkligen tragiskt. Jag kommer att skicka dig ett brev som innehåller ett papper som jag vill att du läser VÄLDIGT NOGA, och sen skriver på det, och skickar det tillsammans med det jag påpekar i brevet tillbaka till mig så fort det bara går. DET ÄR EXTREMT VIKTIGT att vi får ett slut på det här tjafset för annars kan det bli hiskeligt dyrt för oss om vi två inte får det gjort NU! Jag lovar att du INTE vill stå med det här på ditt ansvar den dagen jag dör!
 
Tillbaka:
 

Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Tankar om kärleken och livet - dag för dag (offentlig dagbok)