Upp Och Ner i Grannens Topp 
"Emil i Lönneberga med låten Upp och Ner ;-)"
 
 
Allt eller inget, upp och ner,
grannen gnäller och hunder skäller,
ut och spring, lilla pingeling,
se nu vad jag fått,
 
Hitta kottar och en gammal båt,
utan åror, hästskit, gammalt hö
Vi kan se, ingenting, för det är så grått
Hösten kommer, hösten går, var försvann vår?
 
Tro det inte för det fanns nog inget
Som du kunde fatta om ändå
Stuka tårna så dom blåna
Sedan skriker i kalla vatttnet ut
 
Vi nu mot vinterns kalla vindar vänder
Och så snön griper våra händer
Kallt och Mörkt mot julen går
Stackars dom som inget får ...
 
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen .
 
.
 
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Mycket Nära Att Ta Till Nå Ovändbart

 
"The Muffs med låten End It All"
 
 

Inatt var det väldigt nära jag genomförde en kupp mot mig själv. Jag fick en sån ångest attack som inte ens medicinen kunde stoppa så jag knöt en sån här utav ett rep jag hade i källaren. Jag ville bara få ett slut på alltihopa. Satte det runt halsen och satt sen i källar trappen i 2 timmar och tänkte. Det är själviskt att ta bort sig själv. Det är det. Just det som har hänt och händer just nu gör att jag känner/kände att det finns/fanns ingen mening i någonting längre. Det vill inte säga att jag har tappat tron på livet.
 
Snarare tvärtom men det som är så påträngande just nu är att det har blivit så intensivt med saknad efter hjärtat Jenny, snart bostadslös och får inte tag i någon lägenhet varken i första eller andra hand, att hitta pengar till olika skulder fort nog, samt att vissa medicinska utredningar drar ut på tiden och oron över dom pressar på. Som pålaga på detta så har jag så in i nordens ont i ryggen och svanken så det känns som man ska dö utav bara det.
 
Gå till psyket säger Ni säkert. Dom har jag redan kontakt med sen en vecka tillbaka. Varför tror Ni jag käkar Sertralin? Dubbeldos varje dag. Tycker dock att dessa har ingen riktig effekt så jag börjar undra om Bluefish varianten är socker piller som fungerar efter principen att "tror man på det så fungerar det" precis som det där skämtet vi drog på en kompis med en "Flaska Whiskey." Preparerad då förstås med en liter vatten som var smaksatt. Han blev as packad men när vi berättade vad det var så blev han spik nykter på en sekund och arg!
 
Ja det är säkert tråkigt att läsa det här för Er och jag ber om ursäkt men eftersom min blogg är ju delvis foton som jag tagit, öppen offentlig dagbok och musik så blir det ju som det blir. Det är inte meningen att Ni ska bli stötta av det Ni läser utan Ni får ta det som det kommer. Den otroliga ensamheten jag känner just nu går inte att beskriva i ord och jag vet det som ska vara ordnat till på Torsdag kommer inte bli pga att jag inte kommer att kunna tillgodose det i tid pga vissa omständigheter jag inte får gå in på här på bloggen av sekrettesskäl. Det kommer att kosta mig mer än jag kan leva med kan jag säga. Nej det är inget brottsligt. Snarare personligt!! Så därmed inget mer sagt om saken.
 
Nej nog just nu. Godmiddag från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Min Stil Är Din Stil Så Länge Vi Tror På Det 
"Katy Perry med låten Roar"
 

Ett antal timmar senare sitter jag återigen vid min arbets dator som jag vill kalla den. Då har jag tillgång till det jag behöver för bilder med mer. Hur som helst är jag egentligen dö slut. Jag har kört över 55 mil idag och det känns så smått men det är så kallt i huset att jag inte riktigt kan lägga mig än förrän jag fått upp värmen.
 
I morgon blir det tidig start något och sen återvända hit och plocka resten av sakerna innan jag ska annonsera ut utförsäljningen av afrika samlingen jag har. Det varierar i pris från 20kronor upp till nästan 40 000kronor. Jag kan inte ha den kvar pga utrymmes brist dit jag eventuellt flyttar. Var säger jag inte för det finns dom som har lite motsättningar mot det och då är det bättre att jag håller det för mig själv en tid framöver. Det är ju trots allt min ensak var jag slår mig ner. Jo en sak! Pengar är inte allt här i världen men det är jä__igt bra att ha och det hade jag behövt nu! Att flytta är INTE billigt!
 
Den här helgen har varit.....lärorik kan man säga. Jag har fått se och känna en del och jag tror att jag gör bäst i att inget mer säga i saken. Hjärtat Jenny kommer alltid stå i centrum fokus i min tillvaro oavsett vad som händer framledes, och Plexus kommer alltid vara lill gubben fast han är stor som ett mindre lejon och väger därefter också. Jag har ju gått ner så mycket i vikt att tar han i så är jag rätt så....chanslös men lägger man i ankaret så vinner man viljekampen ändå. Jag måste dock medge att vissa saker hade jag inte väntat mig och jag måste ta itu med det för min egen skull annars riskerar jag att få känslomässigt sammanbrott.
 
Jag har också insett att det finns vissa individer jag bara inte kan ha med att göra nå längre stunder, för det blir bara fel och taggarna går ut till max. Medicinen jag har, gör också att jag mer lättvindigt talar i klar språk än att svälja och ta det som kommer. Jag har börjat säga ifrån, och vågar sätta emot mer än tidigare.
 
Klarspråk är snarare A och O numera för mig än skitsnack och smussel bakom ryggen för det tycker jag är bara vedervärdigt. Ska man ha något sagt så är det väl bättre säga det rakt ut än att slira ut det över halva bygden där man bor eller är och det får oanade proportioner som går i överstyr och låter 10 000 gånger värre än vad det egentligen är.
 
Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Aj San Sa Sundsvalls Sjukhus

"Björn Rosenström med låten Hultsfreds Festivalen"

Det blev en smula jäktigt idag för jag var omstyrd till Sundsvalls Sjukhus. Sen är det en del annat som ska göras och sen senare ikväll köra norrut igen. Det blir alltid ändrade planer men det i det här fallet lever jag med. 
 
Man kan då inte klaga på vädret i alla fall. Solen lyser om än det blåser en smula kallt. Det står 20 grader på termometern men det vette ..... om det är. Snarare runt 12 --> 15 skulle jag tro.
 
Nä nu måste jag vidare. Goddag, Godmiddag Från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt