Tillgjorda Och Irriterande Smil Och Mobbning

"Que Pasa med låten Mami Yo Te Quiero"
 

Vad betyder sången? Jo " Jag Älskar Dig Mamma" MEN det är en tolkningsfråga.
 
Hur som helst så måste jag reagera nu för om det är något jag AVSKYR så är det tillgjorda människor! Falska leenden, falskt beteende, falskt sätt att prata på, falskt sätt att hävda sig, falska i skolan, falska på jobbet, falska framför kameran. Dom är den levande lögnen av sig själva. Tror dom att det ökar på deras popularitet? Seriöst!!
 
Nu är det så att många tar ju skydd bakom detta sätt att vara för att inte visa att dom har blivit sårade eller mår dåligt och kanske att dom känner sig underlägsna andra. DOCK slår det fel när dessa människor blir och är mobbare och snackar skit bakom ryggen på andra eller utsätter andra för det dom själva varit eller är utsatta för fast betydligt värre för att förmildra hur dom själva mår. Jag accepterar inte detta beteende från någon! Varför ska man måste ta till mobbning och tala illa om varandra bakom deras rygg?
 
Likaså är det lika illa att dra igång ryktes spridning som blir värre för varje människa den passerar igenom. Det kan vissas i siffer form faktiskt.
 
0 + 1 = 1 + 1 = 2 + 2 = 4 + 4 = 8 + 8 = 16 +16 = 32 x 32 = 1024 x 1024 = 1 048 576!!
 
Det börjar med inget som sen berättas för en som i sin tur berättar för någon annan så är det två som med sina versioner av händelsen blir 4 som i sin tur och så vidare. Man kan säga att det är precis som att säga att....tex ja vem ska vi ta? Jessica bröt nageln och grät. Nästa säger Jessica bröt nagel och fingret och grät i en vecka och nästa säger Jessica bröt nageln för att hon blev misshandlad och grina i en vecka för att fingret var brutet också. Till slut ligger stackarn på sjukhus och måste amputera nagel och finger för att inte dö!!! Herregud!
 
Jag vet att det går falska rykten om mig här omkring som är uppdiktade till förbannelse och utgör i vissa kretsar det till något värre än jävulen själv. Sen när man träffar på dessa individer som vet med sig vad dom sagt om en så drar dom öronen åt sig och undviker en eller låtsas vara glada att dom träffar en och ska prata med ett falskt leende påklistrar i ansiktet. Snälla Ni, ni lurar bara Er själva för jag ser det i både Eran hållning och i Era ögon och hur rösten Eran är. Kroppsspråket avslöjar Er obarmhärtigt väl. Jag har dessutom en krets av människor som uppskattar mig som människa och som "rapporterar" allt skitsnack som går för dessa individer finns i dom flesta kretsarna från lågstadiet ända upp till äldreboendena.
 
Ni är bara patetiska för att Ni ska måste hålla på med sånt och borde skämmas som vuxna att ha ett behov att "skvallra" bakom ryggen och bete Er som om Ni hade blivit uppfostrade till det. Till och med sorkar beter sig bättre mot varandra! Acceptera att vi alla är olika och gör saker och ting på annat sätt. Vi kanske ogillar det men vi har ju också rätt att säga ifrån utan att för den delen snacka sönder någon.
 
Jag struntar fullkomligt i popularitet. Jag lever inte för att vara en "stjärna" och kändis. Jag lever inte för Er utom för hjärtat Jenny och mina närstående då! Jag är jag och jag lever mitt liv efter mina EGNA villkor och jag älskar den jag älskar och jag har det jag har och jag mår som jag mår. Om Ni sen tycker bra eller illa vara om det så står det för Er! Inte mig! Visst, det är trevligt att vara omtyckt och omsvärmad och uppskattad, men det är omöjligt att vara det för alla men,
 
FÖR DET BEHÖVER INTE MAN BARA FÖR ATT MAN AV PERSONLIGA SKÄL OGILLAR NÅGON GÅ OCH SNACKA SKIT OM DOM SÅ ATT ANDRA OCKSÅ SKA GÖRA DET OCH INTE FÅ HA SIN EGEN ÅSIKT OM PERSONEN IFRÅGA! VARFÖR FÖRSTÖRA!
 
Det kan bli så illa med mobbning att den utsatte känner att dom måste flytta för att få komma till nått ställe för att få bli anonym och ifred från sina antagonister. Det är mycket snack om mobbning och allt fler vågar träda fram. Ju fler som gör det, desto större är chanserna att dom som mobbar blir synliggjorda för i 9 av 10 fall är det mobbaren som behöver hjälp! Inte den som blir mobbad för dom får bara ögonen öppnade till vad folk gör.
 
Det gäller bara att inte låta det man blivit utsatt för i mobbnings väg få överta ens liv och hamna i depression utan utnyttja det för att stärka sin egen position i livet och bli stark inom sig själv. Det är nått man har nytta av i resten av sitt liv. Som experterna säger...En mobbare är inte starkare än den som utsätts för mobbningen och får dom smäll på fingrarna så bryter dom mer sannolikt ihop.
 
Har Ni tänkt på en sak??
 
En mobbare, mobbar ALDRIG ensam, utan måste ha fler bakom och runt sig för att våga stärka sigsjälv och hävda sig och visa hur "duktig" dom är?!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Ja, Det Var Så....

"Celine Dion med låten I Will Always Love You"
 
 
Ja hörni, att få magsjuka är som att få en redig smäll i käften och magen. Jag blev däckad första ronden natten mot igår och det höll i sig hela dagen och hela natten mot idag... jag kom isäng först vi 10 tiden på morgonen och fick faktiskt sova till kvälls kanten idag. Skulle egentligen stigit upp senast 15:30 men det blev 18 och nångång. Tittade inte så noga då jag var groggigare än f_n!
 
På tal om sjukdomar. Vilket gissel somliga av dom är. Här i Sverige är det nog inte så många av Er som provat på att smaka på barnsjukdomarna och exotiska sjukdomar. Med barnsjukdomar pratar jag om Röda Hund, Mässlingen och så vidare. Exotiska sjukdomar som ringmask, malaria, colera och bilharzia. Röda Hund och mässlingen är inte att leka med. Hög feber och kan upplevas som att man är på gräsen till dödsriket. Fördelen med att man har haft det som barn är att man går säker från det var än i världen man är.
 
Jag har som Ni kanske gissar, fått prova på dessa barnsjukdomar. Påssjukan är ju inte vidare kul den heller. Det är lustigt hur kroppen reagerar och immuniserar sig emot dom, men förkylningar, influensa och magsjuka går man inte säker från för fem öre oavsett var man sig världen befinner sig. (-.-)!'

Just nu är jag degig värre. Inte för att jag bakar, utan för att det har tagit på. Det går inte heller få i sig nått utan att magen säger "Ge upp" men skam den som ger sig. Vad får man då kolera och bilharzia av, kan man ju fundera, och vad är det typiska symptomen. Den första är trötthet och extrem diarre som sakta men säkert torkar ur en och ger hög feber och kraftiga svettningar som så småningom leder till krampanfall och behandlas inte det så dör man helt enkelt. Likaså med bilharzian som attackerar ens lever och njurar och man pissar och skiter blod. Man blir mer och mer avdomnad och seg med feber som följd.
 
Detta kommer från vatten som inte är rent! Stillastående vatten och har man sår så kan bilharzia mikroberna komma åt en bättre. Malaria får man av mygg och tsetse flugor bland annat. Sen rabies....vilket jag INTE HAR råkat ut för....som tur är. Det är oftast djur som smittar djur som till slut kanske ger sig på nån människa som då blir galen och dödssjuk. Har sett det med egna ögon mer än en gång kan jag tillägga. Ingen rolig syn.
 
Härligt inlägg eller hur? Vi ska vara tacksamma för att vi bor där vi bor och har den sjukvård vi har, även om den är långt ifrån perfekt. Själv så ska jag ge mig nått smärtlindrande och sen krypa till kojs igen för att se om jag orkar fara in till stan och handla i morgon bitti så jag säger därför....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Utan internet.Jag blev utan internet ett antal timmar så jag gör ett litet inlägg för stunden på mobilen. I alla fall ser Ni min nya blivande tatuering framöver. Den lär nog få ändå mer karaktär när den görs i 3D hoppas jag. 

Nu får det go bra tills ett senare inlägg under dagen.

.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vad Förstår Du Inte

"James Blunt med låten Heart To Heart"
 

Ibland tar övertröttheten överhanden och man somnar ifrån fast man inte vill. I det här fallet togs bilden av en "medpassagerare" som råkade av en händelse känna mig. Blev som en liten AHA upplevelse när jag vaknade till och den visade mig bilden och sen skicka till mig. Aja....shit happens. Haha!
 
Just det här med att inte förstå kommer ju i många olika storlekar och former. Det som kanske var det mest påtalande är väl språkmässigt. Nu är det ju så att jag talar 5 språk och förstår ytterligare 2 så det är ju ett resultat av min uppväxt. Jag känner ju som så att det som kan räknas som modersmål är trots allt Engelskan och Svenskan. Tyskan kommer nära in på en tredje plats. Det har ju sina förklaringar i det att hemma var det svenska som gällde....primärt! Dock snackade jag och syrran oftast, eller för det mesta, Engelska med varandra. Sen var det ju dom som vi jobbade med och hade som hemhjälp som pratade Engelska och Zuluiska så då kom det av sig självt. Tyskan då? Jo vi hade många tyska vänner men framförallt var jag tillsammans med en tysk tjej som hette Ulrike och kom ursprungligen från Osnabruck i Tyskland. Hon vägrade låta mig prata nått annat med henne ibland just av den anledningen att jag skulle lära mig Tyska....enligt express metoden. Det gick fort i alla fall.
 
Sen är det ju också så att det finns väl ett hundra tal olika språk med 100 000tal olika dialekter så det är ju omöjligt, om inte omänskligt att lära sig alla dessa språk. Av det nordiska språken som jag har svårt med så är det Danska och Nord norska. Finska är inte heller min starka sida trots mitt finska påbrå någonstans bak i historien. Det har hur som helst oftast varit till stor nytta att kunna "prata" eller kommunisera på olika språk, ibland med väldigt komiska inslag. Ett som jag minns så tydligt var att ett par spansk talande från Brazilien satt och snacka skit om mig och skratta åt mig men då gick jag fram till dom och sa att dom ska inte ta för givet att folk inte förstår vad dom snackar om. Kulpa Mea :-P Typ! Nä men dom skämdes när jag sa vad dom sagt. Det har hänt i Tyskland då dom har sagt "Dessa svenska turister fattar ingenting" och sen drog ett par roliga vitsar om mitt sällskap just då. Das var schade!! Du glaubst das ich nicht verstehe? sa jag till den ene där. Den shockade minen var obetalbar!!
 
En annan sak är det här med kärleken. Fastän man kanske verkligen ger allt och visar allt så fattar inte människan man riktar sin uppmärksamhet till att det är kärlek det handlar om på riktigt. Nu pratar jag inte specifikt om migsjälv och hjärtat Jenny, för det vet hon utom tvekan att jag gör, men det kan uppstå så många olika missförstånd som kan få både roliga och tragiska/sorgliga utgångar. Snopet värre var det för en kille som var på tåget nu sist på vägen neröver som satt snett mitt emot en tjej som satt brevid mig. Hon gjorde allt för att fånga hans uppmärksamhet och han var blank. Han såg det men det klicka inte, tills dom skulle av tåget i Övik då hon tog tag i han och kysste honom mitt i alltihopa. Det visade sig att hon var kär i han sen länge :-) Lycklig utgång,
 
Nä gott folk, klockan är halv 5 på morgonen och jag har en buss att ta strax efter 10:00 för att åka och handla för annars får man ju svälta denna månad så.....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt