Tillgjorda Och Irriterande Smil Och Mobbning

"Que Pasa med låten Mami Yo Te Quiero"
 

Vad betyder sången? Jo " Jag Älskar Dig Mamma" MEN det är en tolkningsfråga.
 
Hur som helst så måste jag reagera nu för om det är något jag AVSKYR så är det tillgjorda människor! Falska leenden, falskt beteende, falskt sätt att prata på, falskt sätt att hävda sig, falska i skolan, falska på jobbet, falska framför kameran. Dom är den levande lögnen av sig själva. Tror dom att det ökar på deras popularitet? Seriöst!!
 
Nu är det så att många tar ju skydd bakom detta sätt att vara för att inte visa att dom har blivit sårade eller mår dåligt och kanske att dom känner sig underlägsna andra. DOCK slår det fel när dessa människor blir och är mobbare och snackar skit bakom ryggen på andra eller utsätter andra för det dom själva varit eller är utsatta för fast betydligt värre för att förmildra hur dom själva mår. Jag accepterar inte detta beteende från någon! Varför ska man måste ta till mobbning och tala illa om varandra bakom deras rygg?
 
Likaså är det lika illa att dra igång ryktes spridning som blir värre för varje människa den passerar igenom. Det kan vissas i siffer form faktiskt.
 
0 + 1 = 1 + 1 = 2 + 2 = 4 + 4 = 8 + 8 = 16 +16 = 32 x 32 = 1024 x 1024 = 1 048 576!!
 
Det börjar med inget som sen berättas för en som i sin tur berättar för någon annan så är det två som med sina versioner av händelsen blir 4 som i sin tur och så vidare. Man kan säga att det är precis som att säga att....tex ja vem ska vi ta? Jessica bröt nageln och grät. Nästa säger Jessica bröt nagel och fingret och grät i en vecka och nästa säger Jessica bröt nageln för att hon blev misshandlad och grina i en vecka för att fingret var brutet också. Till slut ligger stackarn på sjukhus och måste amputera nagel och finger för att inte dö!!! Herregud!
 
Jag vet att det går falska rykten om mig här omkring som är uppdiktade till förbannelse och utgör i vissa kretsar det till något värre än jävulen själv. Sen när man träffar på dessa individer som vet med sig vad dom sagt om en så drar dom öronen åt sig och undviker en eller låtsas vara glada att dom träffar en och ska prata med ett falskt leende påklistrar i ansiktet. Snälla Ni, ni lurar bara Er själva för jag ser det i både Eran hållning och i Era ögon och hur rösten Eran är. Kroppsspråket avslöjar Er obarmhärtigt väl. Jag har dessutom en krets av människor som uppskattar mig som människa och som "rapporterar" allt skitsnack som går för dessa individer finns i dom flesta kretsarna från lågstadiet ända upp till äldreboendena.
 
Ni är bara patetiska för att Ni ska måste hålla på med sånt och borde skämmas som vuxna att ha ett behov att "skvallra" bakom ryggen och bete Er som om Ni hade blivit uppfostrade till det. Till och med sorkar beter sig bättre mot varandra! Acceptera att vi alla är olika och gör saker och ting på annat sätt. Vi kanske ogillar det men vi har ju också rätt att säga ifrån utan att för den delen snacka sönder någon.
 
Jag struntar fullkomligt i popularitet. Jag lever inte för att vara en "stjärna" och kändis. Jag lever inte för Er utom för hjärtat Jenny och mina närstående då! Jag är jag och jag lever mitt liv efter mina EGNA villkor och jag älskar den jag älskar och jag har det jag har och jag mår som jag mår. Om Ni sen tycker bra eller illa vara om det så står det för Er! Inte mig! Visst, det är trevligt att vara omtyckt och omsvärmad och uppskattad, men det är omöjligt att vara det för alla men,
 
FÖR DET BEHÖVER INTE MAN BARA FÖR ATT MAN AV PERSONLIGA SKÄL OGILLAR NÅGON GÅ OCH SNACKA SKIT OM DOM SÅ ATT ANDRA OCKSÅ SKA GÖRA DET OCH INTE FÅ HA SIN EGEN ÅSIKT OM PERSONEN IFRÅGA! VARFÖR FÖRSTÖRA!
 
Det kan bli så illa med mobbning att den utsatte känner att dom måste flytta för att få komma till nått ställe för att få bli anonym och ifred från sina antagonister. Det är mycket snack om mobbning och allt fler vågar träda fram. Ju fler som gör det, desto större är chanserna att dom som mobbar blir synliggjorda för i 9 av 10 fall är det mobbaren som behöver hjälp! Inte den som blir mobbad för dom får bara ögonen öppnade till vad folk gör.
 
Det gäller bara att inte låta det man blivit utsatt för i mobbnings väg få överta ens liv och hamna i depression utan utnyttja det för att stärka sin egen position i livet och bli stark inom sig själv. Det är nått man har nytta av i resten av sitt liv. Som experterna säger...En mobbare är inte starkare än den som utsätts för mobbningen och får dom smäll på fingrarna så bryter dom mer sannolikt ihop.
 
Har Ni tänkt på en sak??
 
En mobbare, mobbar ALDRIG ensam, utan måste ha fler bakom och runt sig för att våga stärka sigsjälv och hävda sig och visa hur "duktig" dom är?!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt