Att Ta Dagen Som Den Kommer 
"Big Time Rush med låten  'All Over Again' "
 
Ursäkta dröjsmålet. Blev så mycket annat som kom i vägen att jag rent ut sagt inte har haft tid att sitta här och skriva eller hålla på med datorn. Jag har världens migrän idag så ljuset från skärmen svider i ögonen men jag bestämde mig för att göra ett inlägg ändå.
 
Det var meningen att jag skulle vara i centrum idag och bland annat fotografera på Snow Pride Festivalen som är i Skellefteå men det blir inte av trots att jag har en del vänner som deltar i evenemanget. Jag tycker att man får vara den man är och välja sin livskamrat oavsett läggning. Vare sig det är hetero eller bi eller "gay." För mig är det sistnämnda ordet lite lustigt för det har ändrat mening med åren.
 
Personligen är jag stenhård hetero med en avvaktande inställning till homosexualitet då jag blev utsatt för övergrepp i tonåren av en gay lärare under tvång. Av naturliga skäl har jag inte kommit ut med detta annat än till personer nära mig men det är så mycket prat runt omkring ämnet nu för tiden och kanske också en lite annan syn på saker och ting i det området så det känns inte lika jobbigt längre. Det har satt sina spår i den bemärkelsen att jag har svårt med nära kontakt med män/killar. Det omfattar hela spektrumet från personer till läkare. Manlig beröring i alla dess former ger mig kväljningar även om det bara är på armen. Vet hjärtat Jenny om detta? Svar ja. Det var bland det tidiga jag berättade för henne om vad jag varit med om.
 
Då kommer naturligtvis tanken från Er säkert om att det är en av anledningarna till att jag inte åker och fotar, men så är det inte. Några av det trevligaste människor jag känner är homosexuella, lesbiska och bisexuella och som jag kan klassa som vänner och nära vänner/vänninor och har Ni följt min blogg ett tag så vet Ni att jag är benägen till migrän och har det rätt ofta.
 
I bild ser Ni i alla fall det jag håller på med (inte idag) och redigerar och skapar julmusik sammanställningen. Tidsödande men jag är snart klar med den och med musik"score" (notsammanställningen). Ska sen filma inläsningen av julberättelsen ur min bok och redigera in film snuttar som jag tagit genom åren i ämnet.
 
Nä Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Dagens FAIL!

Haha :-)
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Hubba Bubba (varning för hjärnfastnande låt)
 
"Caramba med låten Hubba Hubba"
 
 
Denna dag är en travesti :-)
 
Ja det händer så mycket udda så jag vet inte vad jag ska tro. Synd bara att Timrå IK fick motgång i kvällens match mot Rögle. Jag har varit in till stan en sväng och fixat med lite ditt och datt. Bland annat gjort ett antal besök på bankerna runt om i stan. Sen blev det gå ett par varv och kolla in eventuella julklappar som kan tänkas vara behändiga. Hatar egentligen den här årstiden. Ursäkta men 3 födelsedagar och julafton på en och samma gång.
 
Sen har jag då som sagt sett hockey och passat på att baka söt kakor igen som jag tänker ha som Fredags godis i morgon kväll. Blir dock lite annat som ska göras i morgon för att hinna ikapp. Plugga gick dåligt idag. Dels för att jag är så trött i skallen och med stress migrän så blir det inte bättre.
 
Jag har gått i kamp mot Radiotjänst i Kiruna och ska ta en batalj med dom i Förvaltningsdomstolen. Jag har ledsnat på att dom ska köra med små folket och jag har ju som sagt inte haft någon TV sen i mitten på Januari ifjol och vägrar betala för perioden från då till nu. Så enkelt är det. Jag tänker inte låta mig köras över av ett företag som kan gott läggas ner nu när TV apparater inte längre är TV apparater utan digitala datorer. Likaså alla nya radioapparater är datorer. Ingen ska behöva betala TV avgift tack vare detta. Istället kan en apparat skatt införas som alla som har en lön och är över 18år får betala på skattsedeln. Den utgör sån liten procent att det skulle vara värt det.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Snabb Tips På Ett Julskoj Med Barnen Eller Kompisar I 3D

 
 
Nu är dessa bara exempel på vad Ni kan göra. Allt från julgranar till jul prydnader till jul"tatueringar" kan göras på detta sätt. Mer senare ikväll då detta är bara ett snabb inlägg.
 
Ha en bra dag :-)
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt