Ur Spår Är Alltihopa

"Passenger med låten Heart's On Fire"
 

Ikväll brinner mitt hjärta upp. Jag vet! Jag VET vad som händer i denna stund. Jag KÄNNER det i HELA KROPPEN.! Risken är att mitt så kallade ESP och "förmågor" ställer till det för mig känslomässigt. Det stockar sig i halsen och jag blir törr i munnen och får ont i magen. Ångesten slår till men till vilken nytta? Nada! Ensamheten en Lördag kväll är öronbedövande och den jag skulle behövt sms:a med är oanträffbar även på FB och andra social medier. Kärleks ångesten bidrar väldigt starkt till hur jag mår just nu!
 
Det var tänkt att det skulle bakas ikväll och lite annat men det blev inte av. Jag hamnade i badet en timme och skrubbade migsjälv röd för jag kände mig så smutsig och äcklig också det pga den här känslan! Att sen ställa sig och baka är ingen ide för då får man ju mjöl över hela sig plus det att jag hade glömt köpa bakmargarin, så då fick det vara! Får prova igen i morgon eller Måndag.
 
Jag ska nu ta dricka nå thé och rosta mig nån macka och hoppas att den här maktlöshets ångesten släpper när jag ser 3 filmer inatt, för det är ingen ide jag går och lägger mig. Det blir "Tillbaka Till Framtiden" trilogin som jag ändå har sett avsevärt många gånger men nu med hur jag byggt om mitt ljudsystem av gamla fyndade högtalare och förstärkare så har jag biokvalite på surround ljudet så om nåt kommer bakifrån och susar förbi så både hörs det så och känns så.
 
Avskyr att ha dåligt ljud oavsett om det är att jag ser film, spelar spel eller bara lyssnar på musik. Inget värt att tjuva för det ger bara några kronor men det som kostar är tiden det tog att sätta ihop det. Second hand i all ära men det gäller också hitta "Den Perfekta Passformen."
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Tills Vi Möts Igen.

"Joel Karlsson med låten Athena"
 
Och en till av hans låtar på Spotify,,,, Ger mig rysningar utefter ryggraden.
 
 
Mer sen....

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Bryr Ni Er om att jag är trött på att vara trött och bestulen

"Mariah Carey med låten Reflections"
 

Jag gör mitt bästa att orka med denna dag. Natten mot idag har varit ett levande helvete och dagen fortsatte i den andan. Jag har sovit i omgångar för att slippa känslostormarna och missade därför 11 mötet och då ringdes det och sa jag skulle komma 13 istället och det var panik iväg. Jag har dessutom varit och kollat om mer färg till möblerna som nu får ny lackering. Jag törs nästan inte lägga mig och sova inatt för jag kommer bli bombarderad av ångest drömmar som jag haft varje gång jag lagt mig för att sova. Som förre detta spritbrukare och rökare så har det varit en pers idag och natten mot idag att inte "ta för mig" men jag lyckades hålla undan. Helnykter i 30år! Rökfri i 12år! Satt och räkna på det häromdagen och mindes att jag slutade dricka i samband med min kompises död 1984-05-27 då han dog i spritförgiftning med 5,6 promille i blodet!
 
Lite fascinerande egentligen att man efter så himla många år ändå känner att det drar hårt åt det hållet! Inget jag vill uppleva det kan jag försäkra. Nu ser jag film. 2 stycken blir det som jag inte sett förut. Den ena har jag bara sett lite här och lite där av så nu ska jag se den i sin helhet. Lite lustigt egentligen att man har sett över 400 filmer bl.a på Netflix.com och Viaplay.se och moviezine.com (som för övrigt är nu nerlagd). Filmer börjar vara så billiga att köpa så det löna sig inte att dra hem dom som man gjorde förr i världen. Nu är det bara gå på ICA MAXI eller nått liknande stor handel och köpa typ 3 för 99kr. Det är väl billigare det än att åka dit för miljon belopp för olagligt hämtat material? Eller? Trodde väl det.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

En svidande sits man befinner sig i

"Helix med låten Heavy Metal Love"
 

Ikväll blev det lite små rörigt men jag blev tvungen lägga mig och sova av mig huvudvärken vilket lyckades ganska bra faktiskt. Nu har jag bara tagit en lite paus i det jag håller på med. Jag håller på "renovera" 4 riktigt trasiga dala stolar som inte gick sälja och ska nu måla dom hel vita. Jag har slipat och putsat och limmat och skruvat ihop dom så att jag åtminstone har nå stolar att sitta på vid köksbordet tills jag kunnat investera i nya, om det nu blir på IKEA eller Jysk. Återstår att se. Dessa stolar, innan renoveringen, hade en obehaglig förmåga att nypa en där bak, så det sved ordentligt. Nu är den risken eliminerad åtminstone. Blir det här målningen bra efter 3 lager färg så ska jag också sätta nytt tyg eller syntet läder beklädnad på dom så man inte får så mycket träsmak och dom blir lättare att hålla rena.
 
Detta gör man i brist på annan sysselsättning då jag ej har TV. Det passar bra också då man kan tänka i lugn och ro och inte känna sig stressad att komma fram till olika saker och ting. Hade dessutom totallt glömt bort att det var en röd dag idag så det kanske inte var så konstigt att saker och ting inte funkade när man skulle ringa samtal med mer. Saknaden efter <3:tat är påtaglig även ikväll men hanterbart för stunden.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt