Ur Spår Är Alltihopa

"Passenger med låten Heart's On Fire"
 

Ikväll brinner mitt hjärta upp. Jag vet! Jag VET vad som händer i denna stund. Jag KÄNNER det i HELA KROPPEN.! Risken är att mitt så kallade ESP och "förmågor" ställer till det för mig känslomässigt. Det stockar sig i halsen och jag blir törr i munnen och får ont i magen. Ångesten slår till men till vilken nytta? Nada! Ensamheten en Lördag kväll är öronbedövande och den jag skulle behövt sms:a med är oanträffbar även på FB och andra social medier. Kärleks ångesten bidrar väldigt starkt till hur jag mår just nu!
 
Det var tänkt att det skulle bakas ikväll och lite annat men det blev inte av. Jag hamnade i badet en timme och skrubbade migsjälv röd för jag kände mig så smutsig och äcklig också det pga den här känslan! Att sen ställa sig och baka är ingen ide för då får man ju mjöl över hela sig plus det att jag hade glömt köpa bakmargarin, så då fick det vara! Får prova igen i morgon eller Måndag.
 
Jag ska nu ta dricka nå thé och rosta mig nån macka och hoppas att den här maktlöshets ångesten släpper när jag ser 3 filmer inatt, för det är ingen ide jag går och lägger mig. Det blir "Tillbaka Till Framtiden" trilogin som jag ändå har sett avsevärt många gånger men nu med hur jag byggt om mitt ljudsystem av gamla fyndade högtalare och förstärkare så har jag biokvalite på surround ljudet så om nåt kommer bakifrån och susar förbi så både hörs det så och känns så.
 
Avskyr att ha dåligt ljud oavsett om det är att jag ser film, spelar spel eller bara lyssnar på musik. Inget värt att tjuva för det ger bara några kronor men det som kostar är tiden det tog att sätta ihop det. Second hand i all ära men det gäller också hitta "Den Perfekta Passformen."
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt