Att stenväggas när man har nått viktigt som måste sägas 
"Stonewall Jackson med A Wound Time Can't Erase"
 

Jag sitter här smått irriterad för jag behöver få svar på en fråga men ignoreras och det är som sagt tidigare något jag har väldigt svårt med, speciellt om det handlar om nån som står mig nära som dessutom är ledsen och man inte får veta riktigt vad det handlar om. Hur som helst idag började tidigt men under dagens lopp har jag börjat må sämre och sämre och tror att jag är på väg att bli sjuk. Illamåendet vill inte lämna kroppen och för en stund sen hade jag över 38 i feber. Saknaden och sorgen bidrar nog till att jag blir sjuk lättare så jag får nog ta det in i beräkningarna. Måste dock ändå ta itu med det som skulle göras och jag kan inte åka tillbaka dit jag bott nu ett par dagar då det var överenskommet endast över helgen max.
 
Här är det kallt. Det går inte förneka och jag måste invänta lönen om 18 dagar och det blir tufft. Har inte många kronor att mätta fler magar på än en. Denna månad får jag endast äta varannan dag för att det ska gå runt. Så är det bara. -.-! Nä nu har inte jag tid sitta här längre på lånad datorn. Jag vet inte riktigt när nästa icket mobila inlägg kommer men Ni ser ju. Hav förtröstan. I slutet på April så ska nog många lösa trådar ha knutits ihop även om det blir svårt det närmaste halv året eller så. Jakten på lägenhet fortsätter och jag kommer fortsätta om jag så ska dö på kuppen.
 
Godmiddag, natt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Klara färdiga .... Gå kanske 
"Danne Stråhed med låten När En Flicka Talar Skånska"
 
....and now it's the begining of the end och jag vet inte vad som är värre. Tystnaden eller saknaden. Just nu känns det lika illa vilket som. 
 
Idag har i alla fall bestått av att ta det lugnt som sig bör på en Söndag. En kortare utflykt och handla och äta. Det snöa så det var mindre lyckat då det blev plaskblött direkt. Skönt är dock att det visar på att det går mot varmare och ljusare tider. Middagen blev kött och potatis med en sås av goda mått. Potatisen kokar jag med salt och 2 fin hackade vitlöksklyftor i vattnet. Det blir kanon gott och sen just innan det är färdig kokta kasta i ett par dillkvistar! Ska dock inte gå in i detalj på hela shaboonget! Godnatt och godmorgon till nästa inlägg!
 
.updaterades 20140331 13:46.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Att kunna älska och förlåta.

"Baltix med låten Älska, glömma och Förlåta" 

Min största fruktan i livet är att förlora det finaste och dem som betyder mest för mig! Allt annat är fjutt i jämnförelse. Visst, livet består av vinster och förluster, sorger och glädje, hopp och förtvivlan men det starkaste är kärleken som hjälper en att överkomma ens svagheter! 

 

Vi prövas varje dag och om och om igen, men ger man in till fruktan så har man förlorat. Jag har ett överfull laddat batteri av kärlek och det skall bära mig framåt och jag ger inte upp på hoppet och förlåtelsen, och att kunna se förbi mänskliga brister och handlingar. 

 

Ensam är stark men starkast är dom förbundna i kärleken!

 
Jag är inte beredd att förinta den kärlek jag har till närstående och Jenny. Vi kanske inte är med varandra nu men genom sinnenas kontakt så finns dom i mitt hjärta och själ. En styrka som är oöverträffad och hoppet om en framtid lever kvar så länge jag finns i livet.
 
Jag sitter vid köksbordet och tittar ut genom fönstret och känner solens varma strålar som tränger in genom glaset precis som den oerhört starka kärleken som omfamnar mig och gör mitt hjärta klappa fortare för varje andetag. 
 
Kunde jag, skulle jag krama om Er och hålla Er nära inpå ett ögonblick extra för att Ni själva skulle få ta del av den kärlek jag har för Er! 
 
Jag vill bara säga:
 
Jag älskar Er och kommer alltid göra det!
 
Godmiddag, natt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Idag vet man att man lever
 "Linus Svenning med låten Bröder"
 

Här sitter man då igen och känner sig riktigt....levande? Nä verkligen inte då jag tror jag åkt på magsjuka så det heter duga. Jag känner av saknaden inte till det milda men jag vet jag redan sagt det. Jag får ändå vara glad att jag får se solljuset idag om än jag inte är ute och springer som det var tänkt jag skulle göra idag. Istället för man snällt buga inför porslinsguden och ägna några timmar åt sagda. Känns inte roligt med andra ord. Jag var i alla fall ute och promenerade en långsväng på 1,5 timme igår kväll och tog bla den nedersta bilden. Hade behövt mitt redigerings program för att fullt komma åt vidden av bilden men det får vara bra så här just nu.
 
Jag letar fortfarande efter bostad söderut. Har hittat en 3 till 4 som jag gjort intresse anmälan på så jag får hoppas på napp. Det måste i alla fall vara klart innan hockey säsongen drar igång för det är liiiite långt att åka härifrån en eller två gånger i veckan för att kolla på Timrå IK spela och det känns mindre kul att bli tvingad att se alla matcher på internet. Det är stämningen man saknar av att stå i klacken och skrika sig hes och ha den/dom man älskar i närheten.
 
Jag har också fått ett erbjudande om en utlands fotograferings resa. Låter trevligt och lockande men frågan återstår om det finns möjlighet till en sådan. Det närmaste 14 dagarna blir det då inte. Mest troligt i Maj! Mer om det när jag har mer information.
 
Faceliften på bloggen blir framskjuten April ut i alla fall. Detta då jag inte sitter vid min egen dator med allt det som jag förberett. Godnatt och Godmorgon till nästa inlägg!
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt