Det tar ordentligt i själen och då får ångesten fotfäste "Lasse Stefanz med låten Tänk På Mig Ibland"
 
 
Jag kommer älska hjärtat Jenny så länge jag lever och det kommer jag ALDRIG backa ner för.
 
Nu har det ju också hänt en massa andra otrevliga saker och ting som har tagit stryk på mig både själa mässigt, känslomässigt och psykiskt och det blev helt enkelt för mycket och därmed så har jag fått Sertralin som är stämningshöjande och mot ångest och depression. Glädje piller med andra ord. Det är också en del andra hälsomässiga faktorer som spelar in som gör att jag behöver dessa tabletter för att kunna hantera den behandlingstid som kommer framöver.
 
Det har också konstaterats att jag är anorektiker igen. Jag fortsätter att gå ner i vikt och jag har väldigt dålig matlust och låter helt enkelt bli att äta många gånger för det känns så meningslöst allting när inte jag har hjärtat Jenny vid min sida.
 
Det resulterar i att jag motionerar mer och mer. Långa promenader på 6km till 15km varenda dag och springa i trappor, situps, armhävningar och annat bara för att "komma i form." Själv tycker jag att det går sakta. För sakta för jag vill tillbaka till mitt powerbody jag hade. Det var skönt och jag mådde bra i den.
 
Visst gaska upp sig kan man väl, men det finns inget som känns så tomt och ensamt som när ens livskärlek inte är hos En. Jag håller fast vid den kärleken för att inte ge upp helt och hållet och jag håller dörren och hoppet uppe att kanske vi kan bli ett VI igen. Det är allt jag har och det saker jag äger är bara materiella prylar av oviktighet.
 
Hjärtat Jenny och närstående kommer i första rummet i allting och jag försvarar och skyddar dem med mitt liv och försöker se till att dom har det bra även på min egen bekostnad. Det är värt det!!!
 

Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Mer och Mer och Mer
 
"Eric Saade med låten Manboy"
 

Ja just det ja. Idag har inte varit en händelserik dag i alla fall. Tog bussen in till stan framåt eftermiddagen och gick genom stadsfest området som det inte var så mycket bevänt med då det mesta höll på plockas ner och delar av det hela flyttas till Nordanå området för Trästocksfestivalen som går av stapeln snart.
 
Efter en längre promenad så kom jag fram till mina föräldrars grav där jag fixade till och sen gick och tog mig en körv med bröd och en glass och åkte sen ut till huset igen. Kände att jag inte var riktigt upp till orken idag. Mår konstigt och är inte så värst glad. Saknar hjärtat Jenny och hunden Plexus väldigt mycket just idag. Inte så mycket göra åt men men....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vimmel mix Dag.3

 
"Takida med låten To Have And To Hold"
 
Natten mot idag så spelade Takida i Skellefteå på Stadsfesten vid 01:00 tiden. Jag var inte dit tyvärr men jag lägger upp en av deras låtar här. Jag har väl i stort sett ägnat dagen åt det Ni ser i bild. Det här är bara en liten del av det bilder jag har tagit och lägger upp resten bit för bit. Jag har sen också fikat och ätit i goda vänners lag och ska strax iväg på fest så jag hoppas Ni har en underbar kväll.
 
Vad gäller det jag skrev om hälsocentralen och hälso situationen så tar vi det i nån av dom kommande inläggen.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Att vara igång eller inte.


 
"Uno Svenningsson med låten När Ska Vi Ta Semester"
 
Ett avbräck, men ändå inte. Temat stadsfesten, ja... i bilderna här ovan så är det en av hotellen i Skellefteå. Scandic Hotell för att vara närmare bestämt.
 
Lite Fakta:
 
Antal rum: 131
Restauranter: 2
Bar: 1
Våningar: 6
varm garage tillgängligt.
Minimum 2 bädd suite och uppåt.
 
Här bor turister, stjärnor och artister som uppträder bl.a på Stadsfesten samt Trästocksfestivalen. När det är Melodifestival Yran i stan så är det fullt. Bekvämligheten är det heller inget fel på och absolut inte maten.
 
Vad har då min dag bestått av förutom att fota hotellet. Jag har minglat lite mer på stadsfesten under eftermiddagen men har också varit på besök på hälsocentralen men mer om det i nästa inlägg. Idag har jag dessutom tagit mig en fika på stan i sällskap av en bekant sen många herrans år. Alltid lika trevligt och tack!
 
Under kvällen här somnade jag i soffan en stund men fick en mental väckning av mina känslor som konnekta med hjärtat Jenny på något vis. Det blev så starkt så det lät bara bing i huvudet så var jag  vaken igen. På tal om det ena och det andra. Inlägget om glad hade INGET med hjärtat Jenny att göra. Det handlade om något helt annat. Jag har dock fått en undermedveten klarhet i frågan om henne. Nä nu ska jag se film och sen så småningom gå och lägga mig då jag inte har några tider att passa i morgon. Jag ska också vara tillgänglig under natten för "kontakt" så sängdags lär inte komma snart. ;-) Som sagt finns i princip dygnet runt för dig!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt