När risken överskrider vettet


"Nostra Love med låten En Chans Kvar"
 
Jag tar mina chanser men mina beslut kan tyckas vara fel. Ja vad kan man göra en sådan gång. I solnedgången så satt jag och tänkte på vad jag skulle göra och det verkar som det enda rätta nu är att avsluta min semester och sikta mina spår tillbaka till Norrland och min boning där den nu är. Vad jag har fått ur denna tid är en massa tankar och en massa oregelbundna svar som jag vet att jag har kvar. Dessa lär snurra på  i mitt huvud en längre tid framöver. Vad är det? Ja det vet bara jag och dom jag håller av. Jag tvekar inför avfärden men jag vet att jag måste iväg till sist. Risken att sabba det läge jag befinner mig i är mer än vettet skulle acceptera.
 
Vädret ser ut att få sig ordentligt dunder och brak och det oroar mig lite granna då jag känner av det ordentligt i kroppen och huvudet. Jag är inte rädd för åska och blixt i sig och jag älskar att fotografera när det dundrar och lever om men jag vet att det finns dom som tycker det är oerhört obehagligt eller rent skrämmande och då är inte det roligt för dom heller.
 
Det är ju ispremiär på hockeyn nu på Måndag men som det verkar så blir det inte något sånt för mig. Jag får sikta in mig på Timrå IK's första hemma match den 19/08:de istället. Nä nu räcker det för detta inlägg, Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen till nästa inlägg vilken dag det nu blir.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Ping Pong i en ny?

"Oijvinds med låten Någonstand I Sverigen eller Min Soldat"
 
Ja var befinner jag mig? I en lägenhet någonstans i Sverige med nära sällskap nära till hands. Denna tid har haft sina etapper kan man väl kanske beskriva det, men så är det i livet för det mesta. Alla kan ju inte vara överens hela tiden.
 
Vädret har och är sanslöst perfekt som semester väder om än natten mot Torsdag bjöd på strömavbrott pga åskoväder. Hundarna var så lagom rastlösa och fick inte ro i dessa 32 -> 36 gradiga tempraturer det har varit här. Det är kvävande varmt och det finns nog inget bättre sätt att beskriva det.
 
I Syd-Afrika hade vi ju som sagt, dessa temperaturer i upp till 10månader på året. Jag minns en gång under en sju års period så regna det 100mm regn på hela den tiden. Då kunde man prata om uttorkad. Allting. Vi fick i slutändan 5 liter per person och dag i ranson och även då var det bara 170dagar vatten kvar i vattendammen.  Dessa värme rekord avlöste varandra med tempraturer up emot 45 -> 50 grader på dagarna. Även då gick vi i skola iklädda skoluniform med i killarnas fall vit skjorta, slips och kavaj! Tur man var van då kan jag säga.
 
Nä mer senare. Godnatt och Godmorgon från bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Nu åker jag på mini semester.

"Drängarna med låten Semester"
 

Ort - Okänt
Antal dagar - Okänt
Antal Inlägg - Okänt men kommer ev lägga in nått mobil inlägg under tiden
Tillgänglighet - Ingen. Mobilen kommer att vara avstängd annat än bara kolla mejlen nångång under tiden så vill Ni mig nått så är det på den angivna kontakt e-post adressen här på bloggen. Jag behöver varva ner några dagar.
Internet kontakt - endast mejl.
 
Håll ögonen öppna för nästa inlägg och ha en trevlig mini semester från Bloggen.
 
;-)
 
.
 
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Att Lita På Det Väg Val Man Tar

"Sven Ingvars med låten Det Var Dans Borti Vägen"
 

Nu ska jag strax krupa i säng eller rättare sagt soffa eftersom det är så ini i bomben varmt i övre våningen så det går inte sova där. 32 grader trots öppet fönster och fläkt. Det blev rejält varmt idag ändå.
 
Vad då är detta med väg val? Ja livet har satt en massa hinder i vägen för en både här och där och det val man tar visar en till slut den väg man väljer på både gott och ont.
 
Jag har fått mitt svar och jag har valt väg och jag ska se vart den leder. Jag ska dessutom försöka välja rätta väg över vad som sedermera händer i höst och var! Jag har idag fått mig en liten funderare och jag har dessutom lagt tid på att hjälpa till med en sak som var viktig.
 
Jag har dessutom satts i en sits där jag fick göra ett val och svårt som det var att säga "nej inte denna gång" så var jag tvungen göra det trots att det är en grej som jag verkligen behöver i vardagen. Prislappen satt ovanför gränsen för det som gick.
 
Mitt hjärta bankar så det känns som det ska hoppa ut ur bröstkorgen ikväll men jag måste upp fasligt tidigt i morgon så jag säger Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt