När risken överskrider vettet


"Nostra Love med låten En Chans Kvar"
 
Jag tar mina chanser men mina beslut kan tyckas vara fel. Ja vad kan man göra en sådan gång. I solnedgången så satt jag och tänkte på vad jag skulle göra och det verkar som det enda rätta nu är att avsluta min semester och sikta mina spår tillbaka till Norrland och min boning där den nu är. Vad jag har fått ur denna tid är en massa tankar och en massa oregelbundna svar som jag vet att jag har kvar. Dessa lär snurra på  i mitt huvud en längre tid framöver. Vad är det? Ja det vet bara jag och dom jag håller av. Jag tvekar inför avfärden men jag vet att jag måste iväg till sist. Risken att sabba det läge jag befinner mig i är mer än vettet skulle acceptera.
 
Vädret ser ut att få sig ordentligt dunder och brak och det oroar mig lite granna då jag känner av det ordentligt i kroppen och huvudet. Jag är inte rädd för åska och blixt i sig och jag älskar att fotografera när det dundrar och lever om men jag vet att det finns dom som tycker det är oerhört obehagligt eller rent skrämmande och då är inte det roligt för dom heller.
 
Det är ju ispremiär på hockeyn nu på Måndag men som det verkar så blir det inte något sånt för mig. Jag får sikta in mig på Timrå IK's första hemma match den 19/08:de istället. Nä nu räcker det för detta inlägg, Godmiddag, Godnatt och Godmorgon från Bloggen till nästa inlägg vilken dag det nu blir.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt