En svunnen tid
 
"Lasse Stefanz med låten Ett Regn Av Tårar"
 

Jag sitter nu här vid en bärbar dator och har förladdat upp bilderna ovan för att ha nån att lägga upp. Jag är i ett dilemma och det kan påverka min blogg en längre tid framöver. Jag ska kolla möjligheterna att kunna skriva i den lite då och då men om det inte går så kan det bli ett mycket långt uppehåll. Det är vissa grejer som orsakar detta som jag inte kan rå på men i värsta fall får man ta och göra det bästa man kan av det hela. Vi får se vad som händer helt enkelt. Jag kommer fortsätta att lägga upp nå inlägg då och då fram till jag vet med bättre säkerhet vad som händer och sker! Nä nu ska man fortsätta med det man höll på med. Ha nä till nästa inlägg.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Sjukt trött på allt negativt som händer i mitt liv.

"Merle Haggard med låten So Tired Of It All!"
 
Jag är seriöst trött på allt negativt som händer i mitt liv just nu. Det måste ju finnas något sätt att ta tag i alltihopa och komma på fötterna, men ärligt talat orkar jag rent ut sagt inte göra det. Mitt hjärta värker av att jag inte får träffa närstående, saknaden efter pappa och min kärlek till Jenny gör sig ständigt påmind då den är lika stark idag som i början, men sen då att jag återigen står i anklagelsernas hagel gör att jag bara vill ge upp. Nu saknar jag även afrika mamma som varit död sen länge. Deprimerad? Näääe då inte alls va?! Jo jag tror faktiskt att jag är på väg ner i en sådan i allt snabbare takt tyvärr. Måste söka medicinsk hjälp innan det spårar helt ur!
 
Kallt är det i huset dessutom, nu när det är -25 grader utomhus och jag kan bara tillförlita mig el element och ugnen för värme då det ej finns pellets. Jag är så less på mitt liv just nu. Jag har dessutom åkt på 2 stycken 15 000:-kronor smällar till och hur jag ska betala dom vette fan. Har nog hamnat i en ond cirkel och om jag bara fick ut och jobba även om jag skulle dö på kuppen så vore det skönt istället för att gå här i mina miserabla tankar och svettiga ekonomi. Huset blev dessutom mer svårt sålt än jag räknat med då det som skulle köpa det har backat ur precis innan kontraktet skulle tecknas. Jag behöver få det sålt för att den omedelbara ekonomiska krisen ska åtgärdas. Jag skulle nog dessutom behövt hjälp av högre makter i vissa saker men barkar det snett en gång till så ger jag nog upp. Det som jag ska vara med om på Tisdag är nog risk för att det får bägaren att rinna över! Hej så länge och Goddagens, Godmorgon och Godnatt från Bloggen till när nu nästa inlägg blir.
 
Sorry för den negativa inlägget men avreagera mig måste jag på något sätt då ingen annan vill lyssna känns det som.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Att vara!

 
"Rännhola Raggers med låten Ut På Raggern igen"
 
Att vara den jag är just nu i hjärta, kropp och själ går inte beskriva på ett enkelt sätt. Vet bara att jag har mer än jag kan bära både fysiskt och psykiskt just nu och står på avgrundens stupkant och balanserar! 2013's sorgliga och jobbiga minnen har börjat hinna ikapp mig och 2014's framtids utsikter ser tämligen bleka ut just nu. 
 
Finns det nått sätt att ta semester från sig själv och sina tankar utan att ta till spriten, cigaretterna och dygnet runt arbetande igen? 
 
Jag saknar betydande personer i mitt liv att prata med som dessutom har tid och ork att lyssna och kan ge konkreta råd hur man ska komma ovanpå alltihopa. //  -Ett rop på hjälp innan "Allt är för sent!"-

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Att behandlas med vett! Updaterat inlägg 20140107


 "Norrlands Bugg med låten Söta Lilla Lisa"

 

 

Det är vissa grejer jag inte tål och det är:

 

(1.) när folk går mellan mig och det jag är ute efter

(2.) när folk dominerar och styr mig

(3.) behandlar mig och dom jag håller av som barn fast dom är gamla nog att leva sitt eget liv

(4.) att bli nonchalerad - för hur än mycket självbehärskning jag än har så tar det priset

(5.) att nedvärderas under upprepning ( typ mobbing)

(6.) att ha kräva mig att göra saker och ting under hot trots mitt bättre vetande och en rad fler andra saker.

(7.) att utnyttjas för egen vinning skull.

(8.) att upprepade gånger bli anklagad för saker och ting jag inte har gjort!! Det får mig att koka om än jag inte visar det utåt!

 

med fler för listan kan göras lång.

 

En sak är klart och tydligt att förr eller senare tar jag itu med dom så det ALDRIG upprepas igen. Behandla mig med respekt och omtanke eller stå för konsekvenserna av dina/era handlingar.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt