Styrkan Tillfaller Den Som 
"Brolle med låten En Sång För Dem"
 
 
Har Ork Att Fortsätta Och Se Framåt!
 
I en tid som denna så är det mycket som inträffar och då detta nu är årets kallaste dag med -25,7 grader som dom säger så känns det inte desto roligare att måste åka in till centrum. Nu är i alla fall huset sålt och jag kan i stort sett andas ut på DEN punkten. Sen är det andra faktorer som kommer spela in och det är saker som har med lägenhet att göra och hjärtat Jenny! Den sist nämnda har blivit en av dom största prioriteringarna i mitt liv för tillfället. Jag mår så illa över att vissa saker bara har jävlats och jävlats och strulat så jag inte kunnat genomföra ett viktigt löfte. Förhoppningen är dock nu att denna "KRIS" är löst även om det kan komma att bli på min egen bekostnad. Kärleken är förunderlig och den kan ta sig uttryck på så många olika vis och i slutändan kan den komma att göra illa en värre än något annat som man någonsin kunnat föreställa sig och i det då dra med sig dom som står en närmast.
 
Min ork för tillfället är hyfsat slut. Jag har haft den mest stressfulla och jäktade jul helg man kunnat föreställa sig och jag är dessutom förkyld så det känns inte roligt att måste stå och vänta på bussen i dom här tempraturerna alls men vad gör man inte för en bra peng. Ha en bra dag så får vi se om jag gör ett till inlägg senare under kvällen.
 
Godmorgon och Godmiddag Från Bloggen
 
.
 
Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.