Mr What's on I Presume

"Kanalo med låten What's Up"
(reggae versionen)
 
Denna dag är nog bland det kallaste vi har haft i år. -21 grader står termometern på och det gör att man bara längtar efter att åter få göra en sommar resa till Österrike och dessa trakter i bild. Fatta så vackert det är. Just denna tåg sträcka kan man åka och den slingrar sig igenom alperna och upp och runt sig själv igenom tunnlar och branter. Det är hur vackert som helst för att inte tala om den goda maten ombord och drickan för dem som dricker alkohol. Även det alkoholfria alternativen kan man defentivit inte säga är helt fel.
 
Jag har nu i alla fall i stort sett packat färdigt och märkt det som ska ut först och högtalare och ljudutrustning tillsammans med datorerna blir sist ut. Det då jag har väl en 2kilometer med kablar att ta reda på och numrera. Köpa nytt har jag tänkt på men när 20 meter högtalar kabel går loss på 380kronor till 450kronor så tar jag nog det lite lättare alternativet och tar med mig det som finns för att spara pengar.
 
Jag borde egentligen gå ut och skotta men jag har en sån irriterande hosta och ont i halsen just nu att bara jag tar i det minsta lilla så får jag såna host attacker att jag blir helt slut....minst sagt och kan knappt andas så jag tar det säkra för det osäkra och tar det lite lugnt i den relativa värme jag har inomhus. +18grader. Nä nu har jag lite disk att ta itu med och fixa lite med annat så .....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Oslofru

Så jobbigt med hosta, hoppas den försvinner snabbt!

Svar: Jo det är nått man gärna är utan.
Andreas Viasson

Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.