Enklast Kan Vara Smidigast.


"Annie Hedin med låten Som En Sång"
(retro)
 
Nu blir det en liten vecko tema eller kanske 2. Efter ett par önskemål så ska jag köra ett litet 1970 tals tema. Det fria '70 talet med droger, utsvängda och supertajta jeans och fri och galen sex och spex musik. Ja vad kan man säga om det så kallade "glada 70 talet?" Inte vet jag. Visserligen överlevde jag det ....med nöd och näppe skulle man väl kunna säga. Inte för sexets skull och absolut inte drogernas, utan för det ständiga partajandet och fester och åkturer ner till stränder och resor kors och tvärs.
 
Sverige tur och retur brukade vi i familjen skämta om för var 3dje år hade vi missionärs hemresa och det var allt från 4 veckor till 6 månader som vi var tillbaka i landet. Då njöts det av gammeldags falukorv och tunnbröd, mor och far med sin surströmming, och vi barn med prinskorvar och köttbullar och stuvade makaroner alla mostrarna samt hemlagad enbärsdricka. Ja det är minnen som sitter i än idag. Första ankomsten till Arlanda för att sen transporteras till Bromma för att sen flyga till Skellefteå. Lukten av flygbränsle och jetmotorer och kalla ej filtrerade diesel motorer. Detta kändes som "att komma hem" Överallt så var det Abba, Beatles, Java, Bon Jovi, mfl som dundrade i högtalarna och i butiker och hela Sverige stannade när Ingemar Stenmark begav sig ut efter slutningarna.
 
Vad hände idag då? Jo idag blev galet stressigt men fick en lagom lång vila 2 gånger om då bussarna fick problem med halkan. 45 minuter att åka 6 km. Det Ni och 3 bussar i diket. Så kan det gå.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 
ɑ n n i k ɑ

Gott

Svar: Jo absolut :-)
Andreas Viasson

Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.