Dagens Snabbis inför Nya Året 2015

 "Abba Remix med låten Happy New Year"
 

"Tänk att trogenhet och lojalitet i kärlek och vänskap idag har blivit en bristvara. Gåvan att kunna ge och ta har bara blivit ta. Uppskattningen av gåvor har blivit 'ge mig mer' och ärlighet och delad glädje har blivit smussel och hemlighetsmakeri där det går i slutändan ut i att endera vän/partner blir sårad för livet. Rikedom och fattigdom har blivit en sån stor sak att skiljelinjen blir hänsynslösa krav och svek där vänskap och kärleken sätts på prov för tilliten är omintetgjord pga pengar och skapar osäkerhet om den sanna vänskapen eller kärleken."

Citat: Erik.Berggren psykolog och forskare i mänskligt beteende vetenskap.

En tanke till förbättring inför det nya året 2015.

 

Gott Nytt År.

 

Ta hand om Er Ni som har någon att fira in det nya året med.

.

Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.