Dagens Snabbis inför Nya Året 2015

 "Abba Remix med låten Happy New Year"
 

"Tänk att trogenhet och lojalitet i kärlek och vänskap idag har blivit en bristvara. Gåvan att kunna ge och ta har bara blivit ta. Uppskattningen av gåvor har blivit 'ge mig mer' och ärlighet och delad glädje har blivit smussel och hemlighetsmakeri där det går i slutändan ut i att endera vän/partner blir sårad för livet. Rikedom och fattigdom har blivit en sån stor sak att skiljelinjen blir hänsynslösa krav och svek där vänskap och kärleken sätts på prov för tilliten är omintetgjord pga pengar och skapar osäkerhet om den sanna vänskapen eller kärleken."

Citat: Erik.Berggren psykolog och forskare i mänskligt beteende vetenskap.

En tanke till förbättring inför det nya året 2015.

 

Gott Nytt År.

 

Ta hand om Er Ni som har någon att fira in det nya året med.

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Enklast Kan Vara Smidigast.


"Annie Hedin med låten Som En Sång"
(retro)
 
Nu blir det en liten vecko tema eller kanske 2. Efter ett par önskemål så ska jag köra ett litet 1970 tals tema. Det fria '70 talet med droger, utsvängda och supertajta jeans och fri och galen sex och spex musik. Ja vad kan man säga om det så kallade "glada 70 talet?" Inte vet jag. Visserligen överlevde jag det ....med nöd och näppe skulle man väl kunna säga. Inte för sexets skull och absolut inte drogernas, utan för det ständiga partajandet och fester och åkturer ner till stränder och resor kors och tvärs.
 
Sverige tur och retur brukade vi i familjen skämta om för var 3dje år hade vi missionärs hemresa och det var allt från 4 veckor till 6 månader som vi var tillbaka i landet. Då njöts det av gammeldags falukorv och tunnbröd, mor och far med sin surströmming, och vi barn med prinskorvar och köttbullar och stuvade makaroner alla mostrarna samt hemlagad enbärsdricka. Ja det är minnen som sitter i än idag. Första ankomsten till Arlanda för att sen transporteras till Bromma för att sen flyga till Skellefteå. Lukten av flygbränsle och jetmotorer och kalla ej filtrerade diesel motorer. Detta kändes som "att komma hem" Överallt så var det Abba, Beatles, Java, Bon Jovi, mfl som dundrade i högtalarna och i butiker och hela Sverige stannade när Ingemar Stenmark begav sig ut efter slutningarna.
 
Vad hände idag då? Jo idag blev galet stressigt men fick en lagom lång vila 2 gånger om då bussarna fick problem med halkan. 45 minuter att åka 6 km. Det Ni och 3 bussar i diket. Så kan det gå.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Styrkan Tillfaller Den Som 
"Brolle med låten En Sång För Dem"
 
 
Har Ork Att Fortsätta Och Se Framåt!
 
I en tid som denna så är det mycket som inträffar och då detta nu är årets kallaste dag med -25,7 grader som dom säger så känns det inte desto roligare att måste åka in till centrum. Nu är i alla fall huset sålt och jag kan i stort sett andas ut på DEN punkten. Sen är det andra faktorer som kommer spela in och det är saker som har med lägenhet att göra och hjärtat Jenny! Den sist nämnda har blivit en av dom största prioriteringarna i mitt liv för tillfället. Jag mår så illa över att vissa saker bara har jävlats och jävlats och strulat så jag inte kunnat genomföra ett viktigt löfte. Förhoppningen är dock nu att denna "KRIS" är löst även om det kan komma att bli på min egen bekostnad. Kärleken är förunderlig och den kan ta sig uttryck på så många olika vis och i slutändan kan den komma att göra illa en värre än något annat som man någonsin kunnat föreställa sig och i det då dra med sig dom som står en närmast.
 
Min ork för tillfället är hyfsat slut. Jag har haft den mest stressfulla och jäktade jul helg man kunnat föreställa sig och jag är dessutom förkyld så det känns inte roligt att måste stå och vänta på bussen i dom här tempraturerna alls men vad gör man inte för en bra peng. Ha en bra dag så får vi se om jag gör ett till inlägg senare under kvällen.
 
Godmorgon och Godmiddag Från Bloggen
 
.
 

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Mr What's on I Presume

"Kanalo med låten What's Up"
(reggae versionen)
 
Denna dag är nog bland det kallaste vi har haft i år. -21 grader står termometern på och det gör att man bara längtar efter att åter få göra en sommar resa till Österrike och dessa trakter i bild. Fatta så vackert det är. Just denna tåg sträcka kan man åka och den slingrar sig igenom alperna och upp och runt sig själv igenom tunnlar och branter. Det är hur vackert som helst för att inte tala om den goda maten ombord och drickan för dem som dricker alkohol. Även det alkoholfria alternativen kan man defentivit inte säga är helt fel.
 
Jag har nu i alla fall i stort sett packat färdigt och märkt det som ska ut först och högtalare och ljudutrustning tillsammans med datorerna blir sist ut. Det då jag har väl en 2kilometer med kablar att ta reda på och numrera. Köpa nytt har jag tänkt på men när 20 meter högtalar kabel går loss på 380kronor till 450kronor så tar jag nog det lite lättare alternativet och tar med mig det som finns för att spara pengar.
 
Jag borde egentligen gå ut och skotta men jag har en sån irriterande hosta och ont i halsen just nu att bara jag tar i det minsta lilla så får jag såna host attacker att jag blir helt slut....minst sagt och kan knappt andas så jag tar det säkra för det osäkra och tar det lite lugnt i den relativa värme jag har inomhus. +18grader. Nä nu har jag lite disk att ta itu med och fixa lite med annat så .....
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt