Jag vill kunna tro på en framtid tillsammans


Ja vad gör man en Valborg när man är ensam och utan vare sig dator eller TV och el eller någon att umgås med? Blir till att tända grillen och grilla sig nå korv bitar och kanske även koka nudlar på öppen låga så man får i sig nått. Kaffe ska jag absolut koka för det behöver jag nu när jag hållit på i fullrulle sen tre i eftermiddag. Jag har legat och dragit mig i sängen och försökt hålla kvar mina drömmar med hjärtat i min närhet. Känns inte vidare inspirerande sitta här och inget göra. Då jag måste ha av mobilen för att spara på strömmen så kan liks ingen ringa mig eller messa eller annat så jag är totalt isolerad som nån sjukdom. Känns inte kul. Solen lyser nu i alla fall vilket är positivt ändå. Får upp lite värme i huset innan kvällens mörker tar vid. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Jag undrar

 
"Patrik Isaksson med låten Hos Dig Är Jag Underbar"
 

Ett roligt litet påhitt som bara dök upp i skallen

 

Jag undra sa flundra
Och titta på tant Huldra
Vad ska vi göra på Onsdag
Måntro som vi inte gör var dag

 

Det svara lilla tanten på
Att ut på promenad bland eldar gå
För att sedan sitta och dricka
Och sjunga sånger med din flicka

 

Sen drömma sig lång bort
Och därute kunna ta kort
Semester i dagar två
Sedan på jobbet må

 

För tjäna daler
Och köpa sedan sandaler
Åt lille Per som saknas här
Så han hem till gården kanske bär

 

Grillad fläsk och korv och kyckling
Och för den okänslige en böckling
Nu så vrider jag till min ratt
För att hem köra denna natt

 

Det fyrtio dryga milen
Och sen med ett öga se på pilen
Som pekar till tom tank
Av denna diesel stank

 

Godnatt lilla flundra och farbror Per
Säger lilla tanten Huldra och ler
Godnatt nu stjärnan i himlen är
Lev nu som du lär

 

Älska, Förlåta och sedan glömma
Ta varandra åter i handen och gömma
Det onda tårar och sorgliga minnen
Ända till dess Ni beträder himlen!

 

copyright med rätt att skratta Jag i egen hög person


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Till Dig Ifrån Mig.

"Magnus Carlsson med låten Kom Hem"
 

Ja Ni har sett den här texten i bilden. Jag har bara redigerat den och satt in den på en av mina foton som jag har tagit. Jag har en hög med såna här bilder till olika tillfällen. Att sen ett samtal kan få hjärtat att hoppa ur bröstkorgen är ju en annan femma. Det är väl så med kärleken antar jag. Det vara så lugnt sen. Tack för det, om än det inte var ett kärleks samtal direkt det handlade om. Nu idag har varit en rätt fullspäckad dag så jag har gjort mer och lite till. Vad det är kommer dyka upp vid ett senare tillfälle.
 
Nu är det snart valborg....1sta Maj och brasorna ska tändas och det ska grillas och stå i och som det verkar får jag vara ensam detta år. Ingen större ansträngning då med andra ord. Jag ska vara ute i huset och göra det som göras måste fast då utan el och kommer då med andra ord vara helt avklippt från omvärlden för nå 20 000:- kronor kan jag inte hosta upp att smeka Svea med och Skellefteå Kraft! Bara det hade blivit fixat hade jag fått igång internet igen då den är betalad för 6 månader framåt :-@ i onödan. Det innebär att jag inte kan ladda min mobil eller bärbara dator så jag är i stort sett isolerad resten av veckan. Först till helgen så kan jag få i mig varm mat igen och kanske även komma ut och göra något. Blir till att använda sig av dagsljuset med andra ord.
 
Nä nu tryter inspirationen så jag tackar för denna dag och inlägg. Nästa inlägg blir i morgon innan jag åker ut till "stugan" och sen inget fler förrän på Fredag om inte jag har turen att få belysning igen. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Vad tror jag på eller vad vill du att jag ska tro?"September med låten Vem Ska Jag Tro På"
 
 Kvällens ljus har fallit under horisonten och jag sitter återigen framför denna mackapär till bärbar dator på en ort likatydig som många andra runt om i Sverige. Frågan är bara, varför? Ja det önskar jag att jag kunde svara på. Enklast är väl det faktum att här har jag både tillgång till elbelysning, varm mat och internet utan att oroa mig för att det ska bli något större fel. Stör mig dock på att nätet och datorn laggar så det är nog en ominstallation som kan läggas in i planeringen ganska snart skulle jag tro.
 
Vilket fall som helst har jag fått otydliga signaler idag. Ovetskapen gör mig orolig och min "kärleksångest" biter sitt hårda grep om mitt hjärta och gör mig andfådd och tankarna snurrar på vilket gör att filmtittandet som jag håller på med blir bort virvlat. Är samtidigt oerhört ledsen inombords. Känns som om jag håller på bli straffad av "övre makter" och jag måste råda bot dessa för att få mitt liv och livskärlek tillbaka.
 
Konstigt ord egentligen, livs kärlek. En säker vetskap av att den man älskar kommer man älska till man ligger i graven oavsett om man är tillsammans eller inte. Det vet jag att det är....utan tvivel! Fråga mig på min dödsbädd vem min livskärlek är och jag kommer utan tvekan säga Jenny. Förlåt Ni andra som trot att det varit Ni, men så säker är jag att jag skulle satsa mitt liv och allt jag har och äger i detta livet och nästa på det! Det är starkt. Livet har varit orättvist samtidigt som det visat mig något jag bara trodde fanns i sagornas och Hollywood filmernas värld. Jag tror på det till ett hundra procent och mer! Nu gäller det bara att den tron leder någonvart.
 
Sätter jag mig i en värre sits nu? Sätter jag mig i den sitsen att jag kommer vara ensam resten av mitt liv om inte jag får Jenny vid min sida? Ingen som vill ha mig på grund utav min kärlek till henne? Det tror jag inte. Det innebär bara att jag vet vad kärleken verkligen innebär och säger inte "Jag Älskar Dig" bara för att säga det utan vet nu vad dom orden VERKLIGEN betyder och innebär! Härligt! :-) Kalla mig sen fjantig och löjlig och fjollig och alla tiotusen idiot förklaringar. Helt enkelt sagt, Jag bryr mig inte. Jag vet var jag står och jag står för den! Sen att det tar ont ibland. Väldigt ont då saknaden slår till och kärleksångesten att förlora den man mest håller av slår till, det går inte förneka!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen....och ja, om du läser detta, vilket jag hoppas. Jag Älskar Dig och Saknar Dig Nå Hemskt!
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt