Crazy

Ja det blev annorlunda nu igen. Saker går verkligen inte som planerat...på både gott och ont. Skjutsade <3 ner till Härnta, men blev kvar själv i 4 dagar utan packning. Känns lite udda gå med samma kläder varje dag men jag ska ut och köpa åtminstone ett byte idag. Aja mer när jag har min vanliga dator om ett par dagar. Btw Malinka. Lånar bilden på din lilla "Nasse"

"Lilla Glada Gris sången"

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier:

I'm am always on the way as it seems.
"Malve med låten Det Börjar Verka Kärlek Banne Mig"
 

Som en fälla slår igen så tar himla händerna grepp om månen som en stor boll redo att kastas bort. Ja det är väl lite så det känns ibland när hjärtat får ett vred draget runt det. Då glöder det som på månen som ser ut att stå i brand. Våren drar framåt i rasande fart och vi får dessa drag att vilja. För mig är detta år ett NEJ inte ett steg närmare sommaren. Visst det fick gärna bli varmare men inte bli semester tider ännu. Jag kan säga att jag är bokstavligt rädd för denna sommar. Känns inte kul kan jag säga. Det här ovan är lite bilder från den senaste veckan med månen som avslut på denna. Idag har i alla fall varit plocka undan och diska upp och köra in pellets och handla. Nu tar <3Jenny och jag det allmänt lugnt. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Holy smokes that is cold!

 "Katharine McPhee [uttalat MakFii] med låten Terrified"
 
 
Bara ett snabbt inlägg. Kom hem till huset vid 02:00 inatt och när vi kom in genom dörren så var det endast 9grader varmt i TV rummet och 11 i köket. 16 i övervåningen och 4 i källaren. Så kallt har inte huset varit sen jag minns när. Nu kämpar pannan att komma upp i tempratur men den har varit,enligt loggen, stillestående sen 15:10 igår eftermiddag. Hade vi stannat borta bara 2 dagar till så hade vattenledningarna med största sannolikhet frusit sönder. Jag har ju bett om installation av fjärrvärme men nejdå.
 
 
Denna dag har inte varit den bästa för mig och det har hänt mycket som kommer att förändra mycket framöver. Speciellt i relationer till olika människor i olika sammanhang. Jag kommer att bli hårdare och mera bestämd framöver då jag bara blir utnyttjad för min snällhet och för att jag ställer upp för folk. I fortsättningen kommer ett NEJ vara ett NEJ utan diskussion. Jag har bidragit nog utan att få något tillbaka för det. Bara så Ni vet. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Mar. 23, 2013

Skriver från min iPhone. Har inte möjlighet att göra något utfylligt inlägg förrän på Tisdag så Ni vet. Ber om ursäkt för dröjsmålet, men för att kunna göra det måste jag ha tillgång till den dator jag använder med redigering och editerings program. Godnatt och Godmorgon från Bloggen!Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: