En snygg förvandling...Livet är underbart

"Arvingarna med låten Livet Är Underbart"
 

Det är skönt att kunna vakna upp en morgon, om än tidigt som bara den...och kunna säga "Wow vad fint livet är" Visst jag har blivit anklagad för mycket genom dom sista åren och det är lika skönt att:
 
 
nu kunna säga att jag inte bara

är befriad av alla anklagelser och hot och diverse annat skit utan har dessutom blivit

rentvådd av all dynga som flugit runt!

 
  Det är skönt för både mig och min käraste <3 Jenny och inneboende. Vi ska fira med tårta och nybakade bullar och annat smått och gott. Att sen få vakna brevid mitt hjärtas dam är lyckan i en ask och att få dela mitt liv med henne på alla vis. Jag hoppas bara att folk som vill göra det surt för oss kan respektera detta och inte försöka förstöra detta av avundsjuka eller svartsjuka. Livet har kastat mig en boll av lycka från både väntat och oväntat håll!
 
Idag har vi dessutom varit och handlat och nu så väntar jag på att golven ska torka så man kan ta dom en gång till och sen applicera ett extra lager träskyddsvax i varv 2. Det var lite länge sedan det blev gjort! Sen blir det att fika lite té innan sovdags. I morgon väntar en förmodad spännande dag fast jag inte säger något om det ännu. Vill som inte jinxa den.
 
Det som kanske är mindre uppiggande är det faktum att min far har inte så länge kvar på levnadstråden då jag fått veta detta från flera olika håll och där även en som har hand om hans handlingar och papper hört av sig i samma ärende. Han har också ramlat och slagit sig idag igen vilket inte förbättrat hans utsikter. Min fasters situation är fortsatt försämrat och vi vet inte riktigt hur länge till hon klarar att bo hemma i sin lägenhet. Vi får väl se. Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt