En snygg förvandling...Livet är underbart

"Arvingarna med låten Livet Är Underbart"
 

Det är skönt att kunna vakna upp en morgon, om än tidigt som bara den...och kunna säga "Wow vad fint livet är" Visst jag har blivit anklagad för mycket genom dom sista åren och det är lika skönt att:
 
 
nu kunna säga att jag inte bara

är befriad av alla anklagelser och hot och diverse annat skit utan har dessutom blivit

rentvådd av all dynga som flugit runt!

 
  Det är skönt för både mig och min käraste <3 Jenny och inneboende. Vi ska fira med tårta och nybakade bullar och annat smått och gott. Att sen få vakna brevid mitt hjärtas dam är lyckan i en ask och att få dela mitt liv med henne på alla vis. Jag hoppas bara att folk som vill göra det surt för oss kan respektera detta och inte försöka förstöra detta av avundsjuka eller svartsjuka. Livet har kastat mig en boll av lycka från både väntat och oväntat håll!
 
Idag har vi dessutom varit och handlat och nu så väntar jag på att golven ska torka så man kan ta dom en gång till och sen applicera ett extra lager träskyddsvax i varv 2. Det var lite länge sedan det blev gjort! Sen blir det att fika lite té innan sovdags. I morgon väntar en förmodad spännande dag fast jag inte säger något om det ännu. Vill som inte jinxa den.
 
Det som kanske är mindre uppiggande är det faktum att min far har inte så länge kvar på levnadstråden då jag fått veta detta från flera olika håll och där även en som har hand om hans handlingar och papper hört av sig i samma ärende. Han har också ramlat och slagit sig idag igen vilket inte förbättrat hans utsikter. Min fasters situation är fortsatt försämrat och vi vet inte riktigt hur länge till hon klarar att bo hemma i sin lägenhet. Vi får väl se. Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

En gång är ingen gång

"Björn Rosenström med låten En Gång Är Ingen Gång"
 
Hej
och hå på Er alla som läser bloggen. Idag har vi återanlänt till Skellhell som det ibland kallas. Jag och <3 Jenny tog oss en tur ner till Härnta över helgen och hälsade på hennes familj. Vi sa inget till dom andra om att vi skulle komma ner då det skulle bli en överraskning för <3 Jenny's lilla syster Eve. Funkade gjorde det också. Sen på Lördagskvällen så var vi och såg hockey matchen Timrå IK mot Rögle. Live alltså. Igår hälsade vi på hos hennes mormor och tog det allmänt lugnt. Sen då att vädret ändrade sig så snabbt från bitande kallt på Lördags kvällen till plusgrader under Söndag kväll med rikligt snöfall. Idag körde vi så tillbaka hit och höll på att krocka med renar på E4:an utanför Ånäset i backen där. Jag var mitt i en omkörning av en lastbil då det plötsligt fanns renar på vägen. Tur man är kör van så jag hann bromsa in i slasket trots 90km/h och komma in bakom lastbilen igen. Pust! Man kan väl säga att det var också tur att dessa renar hade alla reflex krage på sig för då vet man nog inte hur det kunnat sluta. Efter att ha hjälpt min faster handla vi lite och sen sov ett par timmar då dagen startat riktigt tidigt. Har en del ogjort här men det tar vi hand om efterhand. Haha. Nä nu har jag babblat nog. Blev en liten res(ume) av händelser sen jag sist skrev. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Update coming soon.

Har haft mycket dom senaste dagarna men det kommer nya uppdateringar på Måndag kväll eller Tisdag.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier:

I just discovered how much I know

"Elisa's med låten För det här är bara början"
 

Hittade detta spel på AppStore och Google Play. Det är grymt kul. För er som inte vet så kan man utmana varandra på nätet på både iPhone och Android telefoner. Jag och <3 Jenny sitter och utmanar varandras kunskaper. Precis som i Postkods Miljonären så får man fyra alternativ att välja på och då är det bara tuta och kör. Haha. Många, många frågor och svar och många fel svar då väldigt många av dom är knepiga till tusen och det flesta frågor handlar om sån som hänt och varit sen 2002 till idag. Så akta er så Ni inte gör bort Er ;) Nä ingen risk. Utmana dina kunskaper och se vad Ni kan. Detta är en 5-stjärnig rekommenation att hämta. Vill man slippa reklamen i den så kostar den 22 kronor men det tror jag det är många som kostar på sig. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt