Jag önskar att jag var mer stryktålig känslomässigt.

"Alice in Chains med låten Down In A Hole"
 

Det som började som en något så när bra dag utom migränen då förstås, tog sig en ändå jobbigare vändning och jag måste hålla med <3 Jenny att sjukvården i Skellefte är en besvikelse. Man ringer in om en tid, och får "prova annat" i ansiktet för att summera det hela. Det gör ju naturligtvis henne ledsen och upprörd och jag också då vi båda av naturliga skäl är oroliga över vissa saker som jag inte vill gå in på här. Själv är jag rätt så nere och detsamma kan nog sägas för <3 Jenny. Hoppas det ordnar sig för oss alla då detta INTE är bra alls. Kanske dags att fundera på att lämna denna stad då det är bara skit som händer i stort sett hela tiden.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Sometimes things happen for a reason

"Bruno Mars med låten Again"
 
 
Här blev det en bild bomb eller vad man nu brukar kalla det. Jag ber om ursäkt för fördröjningen men jag har haft mer att göra än att sitta vid datorn hel dagarna. Har bland annat bakat bullar, lagat mat och varit och hjälpt till på både ett och annat ställe. Nästan så man tappar andan i bästa fall. Nu vill jag inte säga att jag inte trivs med det för det gör jag på sätt och vis. Ikväll däremot blev lite spännande då <3 Jenny var tvungen in på akuten och då tog dom prover för stroke och det kan jag säga skrämde skiten ur både mig och henne. Turligt nog var inte det det som var problem utan något helt annat. Det kan jag inte gå in på här på bloggen. Hur som helst är vi då hemma. (Oooh :-O Uppenbart ) igen och det känns skönt. Vi har en full dag i morgon igen och det är ju som sagt en del av tiden. Solnedgången i bild var helt fenomenal så jag var helt enkelt tvungen ta bild på den. Inte nog med den VÅR känsla man får när man ser smältvattnet och skitiga bilar som resultat av det. Haha! Nej nu ska jag surra mig isäng och sova. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Flying High On The Wings Of Love"Olsen Brothers med låten Fly On The Wings Of Love"
 
Hej
 
Detta är ett brev till dig bloggen från ägaren av densamma. Den första Mars har vi varit aktiva i 3½år här på blogg.se vilket är ett tag. Innan dess så huserade vi på Aftonbladet.se och skrev berättelser som ibland blev uppskattade och ibland inte. Tyvärr tog inspirationen slut och därmed också den formen av bloggande som var där.
 
 
Idag däremot så har det varit en dag av besök till faster min som besökte läkaren varefter vi vände våra steg till "Stigs Konditori" i Skellefteå. Därefter var det väl inte så mycket mer på byn annat än att vi handlade och sedan vände våra steg hemåt för att laga till och äta <3 Jennys goda Tacos Paj eller Mexicana Paj som den annars kallas. Vi har sedan tillbringat kvällen med att se Postkodsmiljonären, Gladiatorerna och Farmens vecko avslutning. Nu sitter vi här och slappnar av med lite spel. Hunden Plexus har varit illamående under dagen men har nu på kvällen kvicknat till från sin dåliga mage med diarre och kräkningar. Fy tusan vad mycket städning sådant medför men det ordnade sig.
 
 
I bild ser Ni ett Coca-Cola glas med min speciella Cola blandning. Coca-Cola, ananas juice, citron juice och ananas bitar. Saknade dock isbitarna. För den som dricker alkohol så kan man köra in en tjutare Rom, Skotsk Whiskey eller Vodka i blandning 25%, 50%, 15%, 10%. Vad och vilket, får den som vågar, testa sig fram på ;-) Står kvar som helnykterist så jag anmodar ingen att dricka. Det får ske på eget ansvar i så fall. Nu ska jag i alla fall säga Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
 
Hälsningar från Isdraken.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

What makes things happen?

"Late Night Alumni med låten It's Not Happening"
 

I jakten på annan musik så har jag fiskat omkring på Youtube och hittat denna. Inte särskilt många views men ge den en chans så tar den sig efter ett par tre lyssningar.
 
 
Jag har idag haft en stegad dag. Samma kan väl sägas om <3 Jenny som haft det jobbigt med huvudvärken och det är för att vi sovit så hårt inatt efter resan hem. Det var egentligen meningen att <3 Jenny skulle vart på möte men det hade inte funkat i vilket fall. Efter att ha sovit ut ordentligt for vi i alla fall en vända till stan och köpte en pall pellets. Såna jag skulle vilja klassa som Sveriges Bästa pellets. Bionorr pellets från SCA skog och 6 mm. Dem är så värme effektiva att det går inte åt så mycket och det är inte särskilt mycket sotrester per vecka. Intresse klubben noterar men kanske någon som använder sig av pellets kan få nått tips.Använd i alla fall inte Skellefteå Krafts Pellets då mängden torv och spån i dom är på tok för hög och förbrännings processen är endast 30% i jämförelse med 99,5% från SCA skogs BioNorr pellets som går att köpa på Granngården eller från fabriken 4 pall åt gången från BioNorr i Härnösand.
 
 
Sen blev det hur som helst Max Hamburgare och sen hockey på TV då vi såg matchen Timrå IK mot serie 2an HV71. Spännande match blev det. Hade dock lite funderingar åt vad som har hänt med Brynäs som förlorade mot SAIK (Skellefteå AIK) med 9 - 1.  Shock var det i alla fall för Brynäsarna. Kändes nästan som att SAIK gav dom det dära tröste målet i slutet. Nu blir det hur som helst sovdags då vi ska följa min faster till läkaren i morgon för att försöka få någon klarhet i varför hennes sjukdoms förlopp är så snabbt eller om hon nu slutligen måste flytta till ett äldreboende trots allt. Vi vill att hon själv ska kunna ha något att säga till om och vara medveten om var hon hamnar när det väl blir flytta av för som det går nu så är det nog inte så stora förhoppningar att det är så efter sommaren.
 
 
Om det nu är av något intressen så är bilderna tagna i Ljustorp när vi var där häromdagen. Vädret var sagolikt fint och miljön där är helt suverän och vackert. Kyrkan där är också väldigt fin och mer kan väl inte sägas om det. Sista bilden är från Sörberge. Den skulle egentligen höra till nästa serie med bilder men det följde med nu och så får det väl bli. Nä nu blir det Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt