Running On A Never High
"Motorhead med låten The Game"
 
Denna kväll har varit rätt bra faktiskt. Såg "Hockeymatchen" i TV4 och den var riktigt, riktigt bra och underhållande. Den ena hockeyspelaren "Mikkey Dee" är i alla fall trummis åt motorhead så jag tänkte det var som lämpligt slänga in nån låt. Speciellt "the game."
 
Ja vad har dagen innefattat? Inte så mycket egentligen. Vi tog oss en ordentlig sovmorgon idag varefter vi tog oss en ordentlig runda på stan och i samma veva hälsade på far min och fastern. Det enda som tyngde dagen är denna förbaskade huvudvärk som jag har. Det märks att våren har kommit med storm steg då det nu inte längre finns nån snö på gården och allergin har börjat göra sig så smått påmind och med det då dessa intensiva och frekventa huvudvärkerna.
 
Nä nu ska jag ta och krascha för dagen och gå och ägna mig åt annat. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

You are

"Colton Dixon med låten You Are"
 

.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Jag Kan Inte Acceptera Det
"Amaranthe med låten My Transition"
(Min Övergång typ månen i dessa bilder)
 
Jag har haft mycket tid att tänka dessa dagar. Lite för mycket kan jag säga under tiden <3Jenny har varit på jobbet och jag har konstaterat att det är ett par saker jag helt enkelt inte kan acceptera och en av dessa saker jag har svårt med är avstånd. Hur långt är det inte bara till månen. Hur långt är det då inte till universums slut. Det är så det skulle kännas utan <3 Jenny vid min sida och det skulle kväva mig långsamt till mitt slut känns det som. Låter larvigt jag vet men jag har det dubbelt upp och det är få som förstår det för jag kan inte skriva det i klarspråk här på bloggen och det gör det hela så mycket mera påtagligt. Tur att jag har "Plexus" med mig i huset om dagarna för annars vet jag inte vad jag gjort utav "den tysta stillheten." Nästan som att väggarna stänger in sig på mig och lyssnar på allt jag säger eller skriver. Spela musik under tiden man städar eller fixar saker här hemma för att bedöva tystheten som gör dagen så lång, eller se en film för att fördriva tiden. Man har ju i princip vänt hela huset upp och ner och det finns ju inte så mycket mer att städa känns det som.
 
 
Aja nu ska jag inte tråka Er med mina sorger och bekymmer. Solen har varit framme och snön smälter i en rasande fart och det är snart sommar. Hur sommaren ser ut? Ingen aning om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas den inte innefattar sorg och förluster av nära och kära. Det har jag upplevt nog av och jag visar inget utåt, men inått knäcks jag totallt!
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen för denna gång i ordningen.
 
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt