Får bli en snabb en.

 
Igår kväll drabbades vi av ett brandtillbud! En explosion ägde rum i källaren och i och med det drog med en del annat som blivit påverkat i huset. Brandkåren kom till oss omkring 22:00 och såg efter att inget annat brann eller efter glöd i skorsten samt i omkring liggande material på vinden och i källaren. Vi påverkades av rökgaserna från plastslangar som ska brinna av för att säkerställa att inte brand uppstår i pellets magasinet. Vi har därmed ingen värme eller varmt vatten i huset men tekniker ska så småningom komma hit och göra en genomgång av villans rökgångar. Vi får bara hoppas att inte det blir en extremt dryg kostnad för oss. Nä mer om det här sedan när jag kan sitta i lugn och ro vid ordinarie dator.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Feeling sorry for the yanks in the stormy water

 "Moneybrother med låten Stormy Weather"
 
Idag går mina tankar till Amerikanerna som egentligen borde vara vana vid att det är dåligt och stormigt väder men inte när vädret går till på det här viset. Vi körde i alla fall en nästan all nightare igår och sen efter att ha sovit en stund på förmiddagen så for vi och hälsade på min far och min faster och sen hem igen. Nu ska vi se hockey sen blir det tidig kväll för vi är dö trötta...alltså vi som är 20 + are. Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Försök att leva som sig bör...vart jag än går!


"Stiftelsen med låten Vart Jag Än Går"
 

Evelina's favorit låt :-) Tyckte den lät så pass bra så jag valde att lägga ut den här på bloggen också. Ni som lyssnar på musik ofta och mycket hör säkert anknytningen till gruppen Takida som är en av mina personliga favoriter. Som Ni också ser i bild så är det snö...överallt på backen nu. Vi har ändå inte gått ur Oktober än och det är så här. Trist. Läste någonstans att i vinter får vi vänta oss -20 till -25 grader i snitt och enorma mängder snö. Ska leta rätt på den artikeln och länka till den så småningom. Minst 2 meter väntas i våra "hemtrakter" fast jag såg att Sundsvall och Härnösand med omnejd har mer än vi har nu.
 
Vi var i alla fall på hockey som vi planerat och syrran och hennes son stod i motståndar lagets "västra stå." Vi kan säga att SAIK (Skellefteå AIK) förlorade med 1 - 3 mot Timrå IK. Härligt och det var festlig stämning efteråt och jag och <3 Jenny och hennes syster Evelina stod utanför spelar Entrén och gratulerade Timrå spelarna på deras seger. Ett väldigt socialt och trevligt gäng hockey spelare och det gör en bara stoltare att supporta dom.
 
Om Ni vill se filmen som jag gjort som är 1½ timme hockey film som jag prata om så kan Ni se den här. Det är lite skakigt i början och det är inte så konstigt då man stod mitt i folk massorna och filmade och i klacken och det var alltid någon som "klämde sig förbi" och påverkade kamera stabiliteten då jag inte hade stativet den här gången.
 
Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen!
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Trying hard to keep it up"Alan Jackson med låten Remember When"
 

Till minne av min mor med en låt som hon gillade verkligen mycket. En av få som gick i den här stilen, men ändå så var och är den fin. Bilden ovan är till minne också av henne nu när det snart är Alla Helgons Helgen.
 
This is also in memory of my mother for you English speaking people that know me and my family from when we were resident in RSA (South Africa). As you see she passed away in 1999 in one of the most horrid of sicknesses. Alzheimers. Now my father and his sister also have it and it is psychologically breaking to see them in the state they are in. Life has not been fair.
 
Dies ist auch in Erinnerung an meine Mutter für Sie Deutsche sprechende Menschen, die mich und meine Familie wissen, ab wann wir in RSA (Südafrika) ansässig. Wie Sie sehen, dass sie starb im Jahr 1999 in einem der schrecklichsten von Krankheiten. Alzheimers. Nun ist mein Vater und seine Schwester auch, und es ist psychologisch zu brechen, um sie in den Zustand sie sich befinden Leben war nicht fair gewesen zu sehen.
 
Var också en sväng till Arbetsförmedlingen för att kolla upp lite saker samtidigt som <3 Jenny var där. Nedrebilden är därifrån. Ska se om man kan få något att aktivera sig med utöver det man har nu. Nu räcker det för nu. Ska sen på hockey med gänget klockan 16:00 och se Skellefteå AIK mot Timrå IK. Hoppas på seger för Timrå då jag är en av deras supportrar. Hejs så länge.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt