Don't forget to say thank you...

 "Agnetha Fältskog med låten Tack För En Underbar Dag Idag"
 

Idag har väl varit mer eller mindre ,,, inte som planerad men det var då inge fel i det i alla fall. Dagen började i alla fall i ottan. 07:00 och är väl inte riktigt över än. Jag började skjutsa inneboende till stan då han skulle på anställnings intervju och sen så skulle vi till tatuerings studion med svärmor men det blev lite plan ändring där och sen gick vi en vända på stan för att slutligen äta pizza ikväll efter att ha varit hemma en stund. Gött var det och så inge mer om dagen. Nu säger jag i alla fall Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

From the South to the North

"Milow med låten From North To South"
 

Igår kväll så anlände svärmor till Umeå med tåget ovan. Trevligt och sen återvände vi mot Skellefte. Innan vi skulle möta upp 21:13 tåget från Härnta så for jag och <3 Jenny till Umeå redan innan 15:00 då vi skulle hinna till en butik som stängde 17:00. Ja hej svejs kan man säga. Fastnade bakom en onykter förare och kom mig inte förbi förrän på en lång rak sträcka. Ringde till och med polisen och uppgav regnr och färg, märke och ålder på biltypen. Vet inte vad som hände med den men jag hoppas att den åkte fast. Vi hann inte fram förrän efter 17:00 då vi kunde minus trafiken kunde varit framme 16:30.  Vi kom i alla fall tillbaka till Skellefteå 23:30 ca och idag har vi gått på ytterstan och hälsat på både faster och far min. Nu blir det hockey och sen middag så Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Happy or Sad I will always remain faithful


"Lobo med låten Faithful"
 

Idag så har det varit lite av en konstig dag. Vaknade vid 09:00 med en minst sagt jävulsk huvudvärk. Värre än någon jag någonsin haft och då bestämde jag mig att smörja in nacken med en salva som finns på "Life" hälsoprodukts butik och den heter Perskindol och är extremt effektiv mot ömma och ond muskelatur. Jag somnade om efter att ha tagit 2 alvedon. Vid 11:00 vaknade jag pigg och utan huvudvärken och satte genast igång med storstädning som vi fortfarande håller på med men nu blir det hockey först. "Timrå IK och Frölunda" och det ska bli otroligt spännande se vilka som vinner. Vi håller på Timrå jag pch <3 Jenny. Så nu har jag i alla fall gjort ett litet inlägg och det är en bra låt som Lobo sjunger och har gått på repris ett antal gånger och i översta bilden så har en viss Plexus visat sitt missnöje över ljudnivån och sen i nedre bilden glad som en sol när "oväsendet" har stängts av. Haha :)  Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

When two become one

"Artisterna vet vi alla vem dom är med Låten Tänd Ett Ljus"
 

Låt aldrig hoppet försvinna sjunger dom. Ibland känns det verkligen inte så bra ändå. Julens antågande har alltid varit en tid av ångest och oro, men ifjol var det en mindre ångest då vissa närstående inte fanns med i bilden och det verkar luta åt det hållet även i år. Bilden som jag tog ikväll ska spegla årstiden då nu första Advent är i antågande med storm steg. Faktum att det är redan nu på Söndag. Vi, det vill säga jag och <3 Jenny och inneboende hoppas och siktar in oss på att denna julen kommer bli bra trots att vissa närstående inte är med eller har avlidit under årets gång. Det är en tid då man ska minnas dom lite extra även om det tar ont, men försöka njuta av gemenskapen och julen för deras skull. Livet är hårt och förhoppningsvis innebär 2012-12-21 bara en nystart på en ny och bättre värld utan katastrofer för 2012 har varit en serie av händelser som bara har gjort en olycklig i mångt och mycket.
 
Jag däremot är glad för min kärlek till <3 Jenny som betyder världen för mig och gör mig lycklig och det är mycket värt. Den vackraste av vackraste i mina ögon men det har Ni nog hört/läst nog av under året, men med tanke på hur mina känslor är så kan jag säga det en gång till eller varför inte flera. Vissa måste bara inse och acceptera det. Jag kan inte fatta att trots att vi varit tillsammans och känt varandra i 2 års tid så ska ändå det tjafsas om det och försvåra umgänget för oss! Ärligt talat så vet jag inte var jag varit idag utan <3 Jenny's stöd och varma hjärta. Det visar inte sig minst på hur mycket min syster, min far (trots hans tillstånd) och framför allt min fasters gillande av <3 Jenny!
 
Nä nu ska jag inte pladdra vidare utan säger här Godnatt och Godmorgon från Bloggen!
 
.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt