On the road to perfektion

Nu händer det hujeda grajar här. Vi dvs: jag, <3 Jenny och Evelina, sitter på bussen med riktning Timrå till Örebro. Längsta draget med buss på samma gång som jag varit på. Annars brukar jag ha kört själv. Vi ska skrika hem Timrå IK till seger och ett nytt Elitserie kontrakt i nästa säsong. Frågan är bara om jag kommer få ångra det här? Har fortfarande ont i skallen som tidigare igår men det ska inte få besegra mig.

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Flying high to new lengths

 

1q

2q

3q

"Jojo med låten A Little Too Late"

 

Little bilder tagna på hockeyn med min iPhone4 då det var match Timrå IK mot Rögle. Här i översta bilden syns vi uppe på klacken och har enormt roligt tillsammans och i nästa frågade jag backen Vladimir Mihalik som jag tycker är både rolig att se på och beundrar hans spelar stil om han kunde ta en bild tillsammans med <3 Jenny :) Effekten av det hela blev något komiskt då Vladimir är 2,03 meter lång :0 men det blev skaplig sådan trots allt. Sen i nedersta bilden hade en Rögle spelare lyckats panga plexiglaset till arenan så det blev reperation på den. Detta då innan matchen ens hade hunnit börja haha :) Idag har varit en dryg dag för mig. Detta då jag har migrän som bara inte vill ge sig och det får jag hoppas att jag slipper i morgon då jag, Jenny och hennes syster Evelina åker med supporter bussarna till Örebro för att ge Timrå IK den extra kicken som krävs för att få poängen som säkrar ett nytt Elitserie Kontrakt. Det går säkert vägen alldeles. Dom har ju till dags datum spelar 7 matcher och har vunnit lika många :) Mer sen kanske...eller Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

I am tired of being tired of being left alone for so long

c1

c2

c3

c4

"Sara Löfgren med låten Saknad"

 

Titta på bilderna. Kaffe, Ben&Jerrys glass och för första gången i historien en snus som ska vara nyttig. Kolla innehålls deklarationen eller förstora sidan med Ctrl+mitten mus hjul eller Ctrl och + tecknet. Ingen tobak eller nikotin i den här i alla fall, bara massa vitaminer och andra nyttiga ämnen :) Var bara tvungen köpa och lägga upp. Dels så ska någon annan få den av mig eftersom jag inte själv snusar. Jo Ctrl och 0 för att återgå till normal storlek på bilden och sidan för Er som inte vet det.

 

Har varit en sväng på stan och ordnat om lite affärer åt pappa idag. Upptäckte att det dragits en hel del pengar och jag blev då tvungen lägga ut ur egen ficka för att täcka förlusterna. Kommer dock inte få igenom dom i första taget men men...Jag tror inte det blir nåt fler inlägg på ett par dagar. Vi får se hur det blir. Hockey i Timrå blir det i alla fall i morgon tillsammans med <3 Jenny och det sina hoppas jag och eventuellt hockey i Örebro på Lördag men det återstår att se. Jag tar nog med mig lappin utifall att. Nä mer senare kanske, annars hörs och skrivs vi om ett par dar. Håll ögonen och öronen öppna.!

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

I believe I am slowly dying

 

changes

changes1

changes2

Uppdatering: Herrgud ska det vara så deprimerande se sanningen i vitögat :O Visst bilden är ful men så är det när den är tagen med iPhone4 i dålig belysning och världen tynger på ens axlar!..

"Lasse Stefanz med låten Innan Livet Försvinner"

 

Ja denna dag blev ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig och kommer nog inte skriva om det jag varit med om. Jag vill bara påpeka att himlen kan vänta...eller inte. Beror hur man tolka det. Denna förändring Ni ser i bild har skett det senaste 3 månaderna och det är något som läkarna förbisett och det kan vem som helst påtala.

 

Att hamna på sjukhus för 4? eller 5? gången öppnar ögonen. Ikväll var det inte så märkvärdigt och skickades hem med nåt "att hjälpa mig sova." Detta pga att jag är kroniskt psykiskt utmattad och stresshormon nivåerna var onormalt höga. Blodvärderna var i alla fall acceptabelt för en gång skull men det är bara järntabletterna som håller det där skulle jag tro.

 

I alla fall så har jag letat och funnit det jag verkligen vill ha och vill inte förlora det pga att yttre faktorer ska spela in. Jag har nog med det jag har att göra och jag vill kunna leva mitt liv i lycka, kärlek. Tro, hopp och kärlek där den starkaste är kärlek. Jag insåg i en förbi skymtande vind pust ikväll hur otroligt värdefullt det är och hittar bara ändå mer fint att säga och känna och tycka om. Jag har inte tid för tjafs och bråk längre.

 

Förresten Grattis till Timrå IK som vann igen ikväll mot Djurgården. :) Härligt!! Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

.

 

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt