I am timed out and tired of waiting.

Sitter åter igen här och har inget att göra för stunden trots att det finns massor som borde göras. Jag orkar inte med denna tidspress. Sen är det vissa saker jag har börjat få allt svårare att hantera. Vad det är går inte jag in på här på bloggen. <3 Jenny är ute och går på sin mat rast tillsammans med hunden och sin mor. Jag sitter och skriver detta inlägg på iPhonen i brist på annat kreativt. Jag är också sjukt less på myndigheter som ska göra livet surt för en och krångla till saker i onödan. Kan dom inte bara inse att ibland behövs det inte ställas till med så mycket frågor utan bara acceptera att saker och ting är som dom är och att frågesporten är ibland pinsam och tar ont i både kropp och själ.

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Sunny sunshine 4 you

Sitter just nu på min iPhone. Saker och ting blev väl inte riktigt som det var tänkt idag men nöden har ju som sagt, ingen lag och jag får väl finna mig i att vara ett antal kronor fattigare än planerat. Jag har inatt haft såna där otäcka drömmar som gör natten onödigt lång och vaknade till 04:44 och kunde inte somna om. Låg då och vred på mig tills <3 Jenny och jag blev tvungna stiga upp vid 08:15. Magen är min värsta fiende idag och den drar med sig skallen i fallet med huvudvärk som tack för besväret. Är dock sur på läkaren som skulle ringt mig för en vecka sen nästan och har fortfarande inte orkat ta tummen ur baken och göra det. Synd att denna iPhone app inte möjliggör insatts av youtube material eller musik. Mer sen...

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

One wonderful day and six months of bliss

jojojo

"Hey Monday med låten 6 months"

 

Förlåt men jag har inte haft tid eller intresse av att sitta vid datorn då jag och <3 Jenny (i bakgrunden på en något udda PrintScreen på iPhonen). 6 underbara månader tillsammans har nu flutit förbi och älsklingen du är en underbar och fin och vacker människa och värd att älskas på alla sätt. Nu när du också är officielt sambo med mig gör det, det ändå mer lysande. Idag strålar solen och värmer kropp och själ och lyser ikapp med våran kärlek för varandra.

 

Jag mår iofs inte så bra vare sig fysiskt eller psykiskt just nu men det är av medicinska skäl och det är väl kanske förståerligt med tanke på det jag går igenom just nu också på det ekonomiska och personliga planet där stress nivån är långt över det jag egentligen orkar hantera. Jag var nere i 90 i blodvärde och det talar ju också sitt tydliga språk. När jag sist blev inlagd var blodvärdet på under 84 och läkarna fruktade för mitt liv.

 

I alla fall så har vi lite grejer göra idag så jag skriver väl inte ett inlägg förrän i morgon eftermiddag eller kväll. Ha det bra till dess!.

 

*


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt