Jag vet något som du inte vet att jag vet

jkl

jkl1

"Sonja Alden med låten Till En Ängel"

 

Dagen idag fortlöpte väl mer eller mindre som planerat. Vi har haft det mysigt och fint och så fick vi ta oss en runda på staden och kolla in lite vad nytt som kan finnas. Ursprungligen var det tänkt bli hemmalagad pizza men min faster ansåg att med tanke på min "blackouts" så vore det bättre jag inte stod vid spisen idag så det blev hamburgare. Jag har också lyckats sälja en av datorerna och en av diskmaskinerna som jag har. Intressant faktiskt. Nu har jag dessutom bilen ute till försäljning den med då jag kommer behöva en något större bil framöver. I bild ser Ni en Evelina som tar det lugnt och sen i nedre bilden så ser Ni en överlycklig blivande mormor! Napparna är som besked bekräftat kan man säga. Hur som helst så imorgon blir det i alla fall till sjukan för blodprov och eventuellt dropp då sannolikheten är stor att det är det jag behöver för att slippa se en mörk gardin för ögonen. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"I know that there is just one thing that I can say right now and that is how much I Love You my sweetheart"


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Capturing the moments together

 

fss

jen12

"Skid Row med låten I Remember You"

 

Denna natten kan man utan överdrift kalla, svettig. Nej inte av sån anledning utan för att det var 27 grader varmt i sovrummet och det är mer eller mindre olidligt. Det var först på morgonen här som jag upptäckte vad som felades. Förhoppningsvis är det bättre inatt. Morgonen började också med att jag gick upp i ottan och hade extremt ont i magen. Gick sen och la mig igen och sov tills vi båda vaknade. Jag klev upp för att kolla termometern men upptäckte att jag låg på golvet då jag slocknade och föll ihop. Var lite disorienterad en stund men det gick över. Vad som händer idag vet jag inte riktigt men det får väl inspirationen styra. Mer sen....

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Waiting for my chance to get away from the usual

hrd

hrd1

hrd2

hrd3

"Anya Marina med låten Whatever You Like"

 

I vanlig ordning så har naturligtvis vissa saker inte gjort annat än jävlats för att använda det ordet. Att jag har saker ute till försäljning på Blocket är väl ingen hemlighet men sen att folk ska säga att dom ska ha varan och sen när man erbjuder sig köra hem den till dom, så bjuder dom under det begärda priset och sen hör dom inte av sig när det kommer till kritan. Tala om slöseri med bränsle och tid. Jag ska dessutom sälja min bil som bara gått 9000 mil sen 2002 för ett överkomligt pris. Ska bli intressant se om det jävlas där med. I alla fall så har jag och Jenny haft en bra start på helgen och hennes lilla syster som är med även denna gång njuter i fulla drag och spelar konsol spel. Vi siktar in oss på att komma till Stockholm nu i veckan men fortsätter det och elända sig på det här viset vette tusen vad som händer.

 

Den vecka och en halv jag tillbringat nere i Härnösand har varit intressant även om dagarna utan Jenny då hon pluggade blev lite små lång dragna pga att jag sakna hennes sällskap men allt i allt så var det roligt. Jag har väl i stort sett bloggat lite under tiden jag varit borta så det är ju inte som att Ni inte vet vad som hänt. Nä Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Home Home on the range

hes

hes1

hes2

hes3

"Edward Sharpe & The Magnetic Zero med låten Home Is Wherever I Am With You"

 

Nu så är vi hemma igen här igen och det efter en lång resa med många stopp, bland annat med mat nere i Ö-vik på Burger King. Väl när vi kom tillbaka till stan så var vi på Kvantum och tog oss en fik och sen for tvärt in till pappa så han fick se att jag kommit hem igen. Jag har dessutom hunnit med att fixa tacos till middag och Jenny, hennes syster och jag har spelat lite spel och sett 2 långfilmer då jag vägrar betala Canal Digitals räkning då dem inte håller vårat avtal. Mer om det dagarna som varit blir det sen och bilder från tiden i Härnösand. Här ovan ser Ni en del som jag tagit där nere det senaste dagarna i alla fall. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"Now it feels like home again because home for me as the song says, is wherever I am with you. Love You"

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt