From bad to beautiful

 

vi2

bilen1

"Vi2 med låten Brug For Dig"

( En riktigt bra dansk låt )

 

Idag började med en shock, och besök på sjukhuset. Stress och känslomässig kollaps fick jag och i normalt språk, panikångest, och sen vid 13 så for jag med en vän och flytta bilen i bild till en annan parkering varefter jag fick tillbaka dit och besöka en psykolog för läkaren ansåg att "jag behövde prata av mig". Inte en droppe snö kvar här utan det regnade som bara den. :O Sen efter det blev det lång promenad från sjukan till brännan där min far bor på åldersboende. Det var inte bra med honom. Därefter promenad till centrum och ta bussen till Hamnen och sen gick jag 7 kilometer hem så allt i allt har jag gått ca 1½ mil drygt idag. Lär nog känna av det i morgon men konstigt nog känner jag inte så mycket just nu. På väg från hamn ringde jag upp min käraste som jag sms:at med i några timmar och nu har vi pratat med varandra i ett antal timmar. Alltid lika skönt och roligt att prata med Jenny <3. I bilden överst är vi på ishockey match tillsammans. Bilderna är tagna med Sony-Ericsson Neo V. Nä det här blev ett grötigt inlägg så jag avslutar nu och säger Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Thank you for a Christmas that I never will forget for as long as I shall live!

 

tomten

"Krista Earle med låten Bad Hair Day"

 

Denna julen kommer nog gå till historiens värsta för mig...ekonomiskt i alla fall och i vissa fall även det personliga planet. Att för 3dje året i rad inte få fira närstående har börjat svida i själen så pass mycket att jag snart inte vet vad jag ska göra. Förhoppningsvis kommer allt skit som hänt idag avslutas med något positivt. Det är inte värdigt att leva sitt liv på detta sättet. Tack tomten för en bra början på Julens tid!! Inget mindre än 200 000:- kronor kan rädda mig ekonomiskt nu.

 

Ja jag skriver det offentligt för det är sanningen och nej det är inte självömkan utan ett svidande faktum om jag vill ha kvar huset åt mig och <3 Jenny och vår eventuella familj. (Ja jag tänker positivt och tror på oss) Jag har ingen lust att flytta till en lägenhet men jag har lovat min far att jag ska bo kvar i den här staden till dess att han har gått bort, och om det då måste tillbringas med 3/4 delar av husets inventarier i magasin och resten i en 3:a så må det vara hänt. Tröst i allt elände är väl att om jag mot all förmodan lyckas sälja huset fort så har jag i alla fall hyran betald i minst ett år framöver. Läkaren tror dock inte att far min har ett år kvar. Tragiskt att det kan gå så fort i vissa fall av den sjukdomen han lider av.

 

Det är så mycket jag skulle kunna skriva men känner att jag orkar inte det ikväll. Jag är trött och slut, mår illa, har ont i huvudet och har spytt lungorna ur mig efter det att jag kollapsade på golvet ikväll. Jag tror inte jag slog i huvudet men armen känns ordentligt. Det är fjärde gången nu :O All denna stress tär...hårt! Nä mer i morgon så Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

" I Love You more than words can say och min kärlek till dig Jenny håller mig stark i min tro på oss... "


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

A quick answer


Till dig A. Vill du ha svar på dina frågor så finns det en mejl adress du kan använda. Detta är fel forum för att besvara dom i. Skicka bara ett mejl med ämnesraden "Jag vill gärna ha svar..." till mejl adressen angiven här på blogg sidan så svarar jag på frågorna så gott jag kan. Hälsningar isdraken.

.

Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

A Very Bad Hair Day!

ow

"Black Crowes med låten She Talks To Angels"

 

Just när jag trodde att dåligt inte kunde bli värre så blev det så. Vissa grejer går inte jag in på men huvuddragen är att dagen började med att jag mådde dåligt...och då menar jag RIKTIGT dåligt. Klev upp vid kvart över 7 då jag hade saker göra under dagen och att jag sen skulle ringa och prata med min älskade Jenny vid halv 8 och fram till att hon skulle göra sitt. Därefter så skulle jag upp för trapporna från källaren då jag tvättat och hängt upp kläderna och klev lite fel så nu har man en öm tå...inte mycket men ändå hör till. I alla fall körde jag in till stan då jag fått liv i bilen och hjälpte min faster med sen när jag for till ICA Maxi small det till och det rök från elsystemet både i motorn och under instrument brädan. :-O

 

Där står nu den till i morgon bitti då den ska fraktas till bilskroten då verkstan anser att det inte är lönt att reparera. Det plus att jag nu måste flytta från huset till lägenhet har bara blivit för mycket då vissa banker bestämt sig för att täcka sina förluster med att återkalla lånen. Blir inte många kronor över i slutändan kan jag tillägga. Så kan allt skit hända på en dag så har det verkligen gjort det idag. Jag är psykiskt slut och nere och hade det här varit 5 år tillbaka i tiden så vette tusan om jag funnits kvar. Nu har jag lovat att inte gå in på såna tankar mera och inte heller straffa migsjälv för något jag inte rår på eller kan göra något åt.

 

Det är tur att jag har min kärlek för den jag tycker är den underbaraste fästmön i hela världen. Min Jenny<3 Utan den skulle tid och rum stanna och jag skulle nog bara ge upp. Kärleken till henne är mer än bara ord...det är en glöd inifrån hjärtat som hoppar upp i lågor varenda gång jag tänker på henne, eller ser henne med hennes vackra leende ögon och hela hon skiner upp som en sol en klar och vacker dag. Hennes vackra blick och underbara skapelse som är så skön att få krama om och hennes vackra händer som är så sköna hålla i. Att se in i hennes ögon smälter mig varje gång och hennes hjärta av guld omfamnar mig och gör mig varm inuti. Tack för att du finns min käraste Jenny, för vad vore jag utan dig.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt