In Loving Memory Of A Little Dog R.I.P Narren :´-(

rip

"Declan Galbraith med låten Tears In Heaven"

 

Jag har fått veta att en söt liten vovsing som var i min ägo under en tid har avlidit till följd av det skador som åsamkades honom när han var ute på promenad med en närstående. En stor hund av typen American Amstaff attackerade  och skadade honom så illa att veterinären kunde inte annat göra än att låta honom somna in för gott. Du kommer vara saknad som du var saknad, sen du lämnade oss för ditt andra boende :( Snyft! Tröst i allt elände är att amstaffen också mötte sitt slut tack vare det inträffade. Det har påverkat djupt det inträffade. Det tog djupare än man kunde tro :/

 

Från det ena till det andra så är jag då äntligen helt klar med rummet i övervåningen. Det har tagit lång tid från planering till färdigställande. Gu ändå om man kunde bara säga att nu ska det ske och kunde bli klar med det på några dagar men nä...värk och fruktansvärda huvudvärk och annat skit ska komma emellan som vanligt. Är så less på att ha det så här. Även om jag tränar så hjälper inte det mot 24/7/365 värken. ( 24 timmar om dygnet / 7 dagar i veckan / 365 dagar om året  för er som inte förstår beteckningen.) Jag lever då i alla fall mitt liv efter bästa förmåga och kan inte göra mer än så. Fredag måste jag till Umeå igen. Börjar vara less på E4 mellan Skellefteå och Umeå och alla dessa fart kameror som man vet exakt var dom är placerade hela vägen ner till Gävle! :O Nä nog gnägg. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"I can hear your name in my mind, and feel your smell even though you are not here with me. I can hear your heartbeat in my memories and I can feel your skin under my fingers still. Love Yah!"


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

It's supercalifragilisticexpialidocious

sce

"Mary Poppins med låten Supercalifragilisticexpialadocious"

 

Inte nog med att det där ordet är ett mörker att kunna uttala och sjunga utan det är också en riktig tung vridare att försöka skriva det :O I alla fall har dagen hittills varit Supercalifragilisticexpialadocious. Haha.Prova själva :)

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Doing the unexpected

het

"Tom Novy med låten Unexpected"

 

Denna kväll blev inte riktigt som planerat. Förutom det vanliga "Mythbusters" på Discovery vill säga. Jag skulle sitta och se en dokumentär så slocknade jag bara. Kvicknade till för ett par minuter sen och var helt förvirrad och visste knappt var jag var. Skrämmande >.<' En bra sak med det hela är att huvudvärken är helt borta :) Dock eftersom jag känner mig lite småyr och disorienterad ska jag stjälpa i mig ett par koppar kaffe. Vet att det kommer hålla mig vaken till nångång i natt men jag har ju inga tider att passa den närmaste tiden. Då kan jag passa på att spika upp klammerna till elkablaget och klämma fast det så det sitter snyggt och prydligt. Aja...Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"I sit here every evening saying a silent prayer and my heart revolts at the loneliness I feel. Without you my world is at a standstill. I just Love You So Much."


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Wherever you are you shine with the sun in my heart, feel the heat.

free

"H.E.A.T med låten Feel The Heat"

 

Idag var...för att inte gnälla...inte en bra start pga jag tillbringade halva natten med att dyrka porslins guden. Urk! När jag väl lyckades somna vid halv åtta på morgonen så ringde väckar klockan 8. Suck! Var bara hiva sig upp bara för att ha världens migrän, men tack vare ny medicin fick jag bukt på den fort. Tack och lov. Det gav mig tillfälle att fortsätta med att dra det elektriska i rummet däruppe och dra in TV uttag så att man kan se boxers utbud. Efter det så tralla jag iväg till tippen i stan med nå gamla avdankade möbler som sett bättre dagar och handlade sen. Nu är man hemma igen och ska fortsätta med det man höll på med. Mer sen...

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt