Mr Sandman please give me my dream

erttre10

erttre

"The Puppini Sisters med låten Mr Sandman"

(låten 1955 inspelningen 2007 )

 

Kvällen har beståt av fika, film och städa. Mer än så blir det inte. Klockan 15 i morgon Fredag får jag besök från kommunen och på Lördag eftermiddag eventuellt besök från Stockholm. Då är det skönt att det är lite städat här i alla fall.

 

Bilderna visar förödelsen efter en tropisk storm och hurricane. Nedre bilden intressant nog är tagen med en hemmagjord låd kamera som ett intressant experiment. Som Ni förstår har jag hållit på med foto och sådant sen jag var 7år gammal nåt. Det var då jag fick min första kamera. Nä nog för denna dag. Nu ska jag låta mina ögon få vila och se TV en stund. Det är så tyst i huset så det nästan är skrämmande. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"I can just feel the surge of longing sweep through my body at the thought of you. Just remember that even though it is silent I Love You."

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

One unique opportunity seems to be spinning my way

rrt1

rrt2

"Elvis Presley med låten My Way"

( 1973 )

 

Ja nu har pappa och faster varit här på fika och "inspektion" och dom är mycket förvånade över hur fint jag har fått det här hemma. Det är värmande när man får lite positiv feedback på att man lyckats med det man satt sig för att åstadkomma :D

 

Hur som helst så ser Ni i dessa 2 bilder i översta en noshörning som tar sig ett svalkande dopp i pölen med vatten som egentligen inte bara är en pöl och i nedre om man tittar riktigt noga så till höger i en inrutad låda ser man springbock (en slags rådjur) och till vänster i en rund cirkel en lejon hona på jakt efter dessa till höger. Lite svårt se detaljerna kanske men går väl an antar jag. Nu ska jag vila en stund för jag har fått så obeskrivligt ont i huvudet. Vette tusan var det kommer ifrån men ska ta en antimigrän tablett och se om det hjälper. Mer senare....

 

.

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

The summer heat is as empowering as getting on with life!

wwe

wwe1

"ABBA med låten Fernando"

( 1975 Svenska versionen )

 

Nu har man tagit en liten paus. Det blev så fruktansvärt varmt att jag nästan svimmade därute. Jag klippte gräset och till och med gräsklipparen fick tydligen nog för den bara stannade. Slut bränsle? Nepp.

 

I alla fall det Ni ser är en skola i Syd-Afrika som heter Michaelhouse. Det är en internat skola för bara killar. Det var uppdelat i 8 så kallade väderstreck och sammanlagt 1000 killar bodde i dessa kvart. Alltså 125 i varje "väderstreck." Gränserna mellan mobbing och homosexuell våldtäkt låg tyvärr alldeles för nära till hands. Jag var tvungen i slutändan fly fältet för att komma mig bort från detta.

 

Liksom många skolor i Syd-Afrika var AGA ett dagligt förekommande straff. Bara under första terminen på den skolan lyckades jag dra på mig 86 rapp och skolåret var uppdelat i 4 terminer med ett lite längre "sommarlov" runt Jul och Nyår. Den vanligaste orsaken till straffning var att man inte var ordentligt klädd i skoluniformen som bestod av skjorta,slips,kavaj,långbyxor,sockar,skor och Rothman keps och inspektion var lika rigorös som på ett militärläger. Det andra var att man blev sen till lektionen och det kostade 3 rapp inför klassen. Jag kan fortsätta i det oändliga med detta men det orkar jag rent ut sagt inte.  Själva skol området var lika stort som en större bondgård. Alltså bortåt 5 tunnland. Dessa skötes av 8 "groundkeepers" och var lika snyggt och prydligt som engelska trädgårdar. Propert och välansatt.  Ne mer senare....

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Lifting up the best in people :)

int

insa

"Baccara med låten Yes Sir I Can Boogie"

(1977)

 

Ja då var det 2 bilder till från min tid i Syd-Afrika. I första bilden är det en viss person som skriver detta som blev i slängd i plurret och fotograferad av en kompis som la beslag på kameran för att föreviga ögonblicket -.-' Det ska ju vara vara jag som råkar ut för sånt. :P Sen är det Caroline som jag avgudade ett tag. Vi var tajtare än två glas som var ihoplimmade med genomskinligt lim. Gick inte få isär oss. Det som slutligen benda isär oss lite var tjejen i bilden nedanför som jag "Nästan" gifte mig med. Då kunde man inte hänga lite mycket med varandra längre. Det roliga var det att hon var med i skolans damlag för landhockey och var extremt duktig på det. Hennes pappa var bitrände borgmästare i stan där vi bodde. Bilden är tagen i the "Love Square" på skolan där vi gick på Eshowe High School. Det som är synd är att hon är den enda av mina skolkompisar/gullisar/älsklingar från den tiden som jag inte har med på ansiktsbok listan. Nä nog för nu. Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"I have a reason to live and to remember that I know what true Love really means and that Love I have for you."


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt