Vila i frid faster min.

maria

"Tim McGraw med låten Memory Lane"

 

RIP Faster Maria.

1919 - 2011:16.02

 

Bara en liten minnes inlägg till min faster som dog i eftermiddag. Tack för dessa år och må du få vila i frid.

 

Godnatt och Godmorgon från Bloggen

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Hiding from the truth is like not accepting who you are

woo1

woo2

"Dreamtale med låten Refuge From Reality"

 

Bara ett snabbt kort svar på kommentaret du lämnade P (eftersom du skrev ditt namn). Det är för övrigt du som bråkar och är arg, inte jag! Jag konstaterade bara ett faktum. Jag blir inte arg på något vis. Bara ledsen att det ska behövas tas en sån här onödig diskussion pga att jag fått mig nån som jag älskar!

 

Att lära sig acceptera förändringar är en del av livet på både gott och ont, och ändå svårare om det berör någon i ens närhet. Det betyder inte man behöver göra livet surt för den personen eller förstöra för dom inblandade. Du kan inte påstå att jag inte har verkligen visat vilken slags människa jag verkligen är under det senaste 1½ året. Närstående kommer alltid vara på första plats i det här fallet och sen tar Jenny alla platser i mitt kärleksliv. Du ska inte blanda ihop dom två! Vad anbelangar Neo, så det beslut han tar med sitt liv och umgänge är helt och hållet hans egna. Jag påverkar inte honom då han trots allt är 21år gammal och vuxen! Tänk också på att jag sparar allt som Ni vräker ur Er! Det vore så långt mycket trevligare om det var något positivt och meningsfullt som man kunde bli glad för, istället för såna här......osnällheter! Vi lägger ner diskussionen i och med detta inlägg då det hade varit bättre att ta den ansikte mot ansikte!

 

Idag har då beståt i att vara till stan och fixa med en del saker, bland annat på banken, sen hem igen för att klippa gräset men gräsklipparen strejkar så det blir inget sånt! Tog nog i lite för hårt i mina försök att få igång den. Pellets kom idag så det blir att lasta in dom nästa vecka Fredag då vi som bor i huset kan kanske få hjälp. Om jag har beräknat rätt ska dom räcka fram till nångång i mitten på Januari förhoppningsvis. Mer sen...

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

I try and try and get no where other than my love for you

woods1

woods2

woods3

woods4

"Rasmus Kellerman med låten Woodlands"

 

Eftermiddagen och dagen har ju gått åt till att hjälpa pappa med att handla kläder åt honom och så prata med Jenny. Nu kan jag säga till Er som misstycker, att det är bara finna Er i att jag är med Jenny nu och att jag älskar henne. Vi båda har rätt att vara lyckliga med varandra oavsett vad Ni kan ha för åsikter om det här. Kärlek rår man inte på och när det inträffar är det helt underbart oavsett hur människan är i tid och rum eller annars. Så är det bara! Det handlar inte om brutna löften till Er, utan det är mycket begärt att säga att jag skulle måste gå singel i minst 8 år till. Du om någon borde veta om alla människors lika värde.

 

Jag har försökt och strävat i över 2 år att få rättsida på det här och umgås på lika termer med Er men INTE en gång under denna tid har jag fått chansen att visa mitt värde för Er utan inblandning från någon annan. Patricia har jag lovat börja umgås med oftare (och övriga om Ni någon gång vill) och det tänker jag hålla och det ska inte Ni påverka henne! Det i lagens mening kallas "umgänges sabotage!" Slå upp det på Google. Vad du sen väljer att göra får väl komma med mognaden när du inser vad jag har gjort för Er och hur mycket av min energi har gått åt till att finnas till.

 

Nu är det min tur att tänka på migsjälv för en gång skull och verkligen få vara lycklig! Godnatt och Godmorgon från Bloggen!

 

 

" I love thee like the rose in the garden of Eden. Always beautiful, warm and bright."

 


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Summers Autumn blanket of sunshine

tmtb

tmntb1

tmntb2

"Skillet med låten Awake and Alive"

 

Jag sitter här och tittar igenom bilder som jag har tagit och ser med miströstan att det börjar lida mot höst nu. Sen under tiden jag var ute så syntes det ytterligare tydligt att lövverket har börjat skifta i färgerna. Jag kan då påstå att lite till mans känns det lite tungt att se sommaren börja ge vika så smått.

 

Jag är också lite bedrövad över att det finns folk som bara inte kan låta bli att försöka surna till något fint och bra. Vad för val jag och Jenny gör är ju ändå våra val. Att sen förneka mig rätten att träffa mina närstående pga ett vackert förhållande känns bara så sjuk ledsamt och tvingar mig att bryta löften som jag gett och det är något jag inte vill!

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt