Taking a walk through my day! (bild bomb)

vb1

vb2

vb3

vb4

vb5

vb6

"Rage med låten Set This World On Fire"

 

Bilderna talar väl sitt klar språk. Dagen har bestått i en tur till stan och göra lite sista minuten shopping av "resenödvändigheter" och sen har jag fixat på lite ute i trädgården med att kratta och lägga en ny blomrabatt och planterat regnbågs Lupiner och penseér och fixat pannan så att den inte ska stanna medan jag är borta. Grillat och sen var jag ut en sväng och kollade på "valborgs utbudet."  Packat och klart så nu ska jag bara säga Godnatt och Godmorgon från Bloggen.

 

 

"There is sometimes wishes that need to come true and sometimes we make mistakes but one thing is not a mistake and that is my Love for you."


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Waking up to a nightmare

skl

"Rage med låten Wake The Nightmare"

(metal)

 

Tema RAGE: Idag vaknade jag med ett ryck vid 6. Usch vilken dramatisk dröm jag hade. Vakna till en mardröm. Telefonen skrek och det bankades på dörren och nu så upprepar sig mardrömmen i verkligheten :0 Historien upprepar sig fast som tur är, var det mindre farligt än jag trodde. I alla fall så är det ordnat med den saken nu. Det är Valborg och det är snustorrt på dom flesta håll i landet. Var försiktiga med elden annars kan det sluta som i bilden. Det är det glödande resterna av vad som en gång var en skola. Iofs så är den återuppbyggd igen men det kan lika gärna vara någons eller ditt eget hem som brinner ner för att missriktade raketer antänder gräsmattor eller buskar eller åker in genom fönster och antänder insidan av huset.

 

Hoppas Ni får en trevlig Valborg i alla fall.

 

.L.I.L.U.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

What do you want me to believe in

dpi

"Talk Talk med låten I Believe In You"

 

Under, ovan, vid sidan, vandrande, fingrar, massage, rörelse, lek, omfång, omfamna, krama om, kyssa, eskimån...många kära ord faller lätt på tungan men nåt saknas. Verklighet, overklighet? Nä men, omtanke, vilja att dela, visa, älska och ägna sig till 100%, att ge sitt liv för den man älskar, att vara den som kan bli älskad, att alltid finnas till oavsett hur illa saker och ting kan tyckas vara, att älska i nöd och lust och så vidare. Vi tar det för givet många gånger och i livet. Tre ord kan ge så mycket och betyda en hel värld och tre till ord som kan krossa och förstöra en lika mycket som dom första tre. Jag älskar dig och Jag hatar dig! Jag tror jag väljer dom första 3 faktiskt för jag vet vad dom betyder starkare än någonsin i hela mitt liv och ger mitt liv en mening även om det tar ont som bara rackarn ibland. Det ger mig luften jag andas, och glädjen och tårarna, värmen och framförsikten. Det ger mig också en känsla av att jag plötsligt blev blödigt mossig -.-" Fram för Valborg...Yay??! Hmmmm.... Godnatt och Godmorgon från bloggen.

 

 

"In the end the only three words that count in my life my dear are the three words I LOVE YOU!"


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt

Where do you think I will be waiting for you?

bnj

"One Republic med låten Something's Not Right Here"

 

Nu har man varit en vända till stan och shoppat loss lite. 2 par rätt läckra svarta jeans från CUBUS och några tishor och så hitta jag ett par fina käng liknande sommar skor på second hand shopen. Ska dock eventuellt  ner till Stockholm under tiden jag är i Uppsala till veckan och fara och köpa mig ett par rejälare kängor eller nåt liknande. Kan behövas speciellt om det ska promeneras mycket. Roade mig med att hoppa på en våg idag. Ner 3 kilo men inte långt när tillräckligt :O Herregud ändå, jag äter ju nästan inget. Sen magoperationen så har jag gått upp i vikt ordentligt men kommer mig inte ner fort nog igen :/ Cambridge i all ära men det bet inte så mycket jag hoppats på. Suck!! Mer sen.

 

.


Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.
Kategorier: Allmänt