Hold On Tight

elmo

En golden oldie "ELO (Electric Light Orchestra) med Hold On Tight"

 

Väldigt passande "Hold on tight to your dreams"  Håll hårt i dina drömmar för det är nog det enda man kan göra då saker och ting inte riktigt vill sig, både här och i det ekonomiska. Då har man i princip bara sina drömmar att hålla fast vid. Hur som helst så verkar den här veckan som kommer bli en vecka av irrationell stress och jäckt. Ska man hinna med en rund resa på 260 mil på 3 dar så är det bara gasen i botten som gäller (~.^)#!

Aja tillbaka till det jag höll på med.

 

"Withering dreams don't belong where hope is. I hope it solves your problems this week."

Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.