Evermore

rbow

"8-Point Rose med låten RIP Evermore" (spelar på House Of Metal i Umeå 5 Mars 2010 och 6 Mars 2010)

 

En del tid har gått åt för att se att man har allt i sin ordning inför nästa vecka och helg. Hoppas bara mina grejer kommer innan Tisdag annars måste jag personligen åka in och hämta grejerna i Stockholm så jag har dom i tid innan Fredag på HOM. -.- Hatar 10 dagars leverans systemet. Det ska kunna i dagens läge levereras samma dag eller senast dagen efter tycker man.

 

Nu har man ägnat en del av kvällen åt att se "Kill Bill 2" också. Det käkar ju sin lilla tid det med. Har iofs hela natten på mig att göra det som behagar så jag ska nog inte gnälla så mycket:P Nej nu lite ;) poker och sen får vi se vad jag hittar på senare ikväll/natt.

 

"In heaven there is just happiness and light and love. That is where I am when I am with you. <3"

Innan Ni kommenterar:

REGLER FÖR KOMMENTARER: RULES FOR COMMENTING:

Kom ihåg att det är mycket bättre att vara artig än oförskämd. Kommentar som är otrevliga eller kränkande publiceras inte utan raderas, IP numret sparas och spåras och en polisanmälan kan komma att göras beroende på allvarsgraden. Allt material är min ©opyright om inte annat uttryckligen skrivs och får ej användas i annat syfte utan mitt tillstånd.

Tack för att Ni tar Er tid att läsa min blogg. Det är uppskattat.

English: Do not think for 1 microsecond that I will approve or publish comments containing pornography or links that pertain to such material. It will be blocked, reported as spam and deleted! Be kind and show respect in your comments.